bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 15

Leta spune:
Si de la noi aceeasi urare.
Aseara Andreea nu a vrut sub nici o forma sa doarma inainte de ora 23.00 - de fapt era si de inteles data fiind agitatia din casa. Pe la 23 a adormit, dar la miezul noptii, cind au inceput petardele sa bubuie serios s-a trezit si a plins putin. N-am intrat insa la ea in camera, asa ca peste vreo 2-3 minute a adormit la loc, sfidind vacarmul de afara si a dormit pina azi dimineata la 8.30.
Leta si un bebe
2005
2006
want my life back

crinuta spune:
Si Rayan a fost trezit de petarde, dupa care am dansat eu cu micul meu print si a fost superb.
Crinuta si Rayan

ILUCAE spune:
LA MULTI ANI TUTUROR !!!
2006 SA VA ADUCA SANATATE ,FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!
ELENA+ ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

crinuta spune:
Noi suntem la faza la care imitam tot, adica:
- vrea sa se imbrace singur, isi pune pantalonii in cap
- se da singur cu crema
- se " piaptana" singur ( v-am aratat mai demult poze cu asta)
- vrea sa spele covorul ( el cu ciorapul ca nu avea peria la indemana)
- duce la ureche atat mobilul cat si receptorul telefonului normal
- duce castile si microfonul la ureche, vorbeste in microfon ( m-a vazut pe mine, va arat poze)
Chiar acum urla in microfon ;)
- dupa baie imi ia prosopu; din mana si vrea sa isi usuce el parul
E un haios, ma face zilnic sa rad. Il ador!
Crinuta si Rayan

Alina Maria spune:
La multi ani !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

adita spune:
LA MULTI ANI!
Crinuta, multumesc pt reteta de diplomat.a fost minunat. ma rog, la capitolul estetica n-a iesit prea grozav, ca sunt tare neindemanatica( de exemplu cand am pus compozitia, care a iesit cam moale, au inceput sa pluteasca fructele pe care le pusesem pt ornat tortul, asa ca n-au mai ramas deasupra, le-am gasit pe la mijlocul tortului, am vrut sa pun piscoturi pe margine si le-a luat si pe alea "valul", au iesit cam strambe), dar la gust a fost nemaipomenit. o sa fac si la ziua lui Ionut tot din asta, ca mi-a placut la nebunie. si puiului meu ii place sa vorbeasca la telefon, pune receptorul la ureche si zice "da". ma distreaza cand face acelasi lucru si cu telecomanda. de imbracat inca nu incearca sa se imbrace singur, insa a inceput sa coopereze la imbracat si incaltat(ridica piciorul sa-i pun ghetele, daca ii scot manecile de la o bluza el trage de ea pana scoate si capul...)
cu bombele de revelion n-am avut probleme, la noi au fost mai putine ca anul trecut, nu ne-au deranjat deloc pana la revelion. la 12 noaptea eu eram cu el in brate pe balcon si se uita cu gura cascata la artificii
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Shobo spune:
La multi ani in 2006! un an nou plin de bucurii alaturi de copilashi!
la 12 aseara am intrat la baiat in camera sa mi-l pup si sa inchin un paharel de sampanie in cinstea lui, si chiar atunci a inceput si el sa chiarie putin (nu stiu daca l-am trezit eu sau bombele) dar a venit si tati imediat si a inceput sa rida la el
. si asa primele secunde ale lui 2006 l-a prins pe Codrin la titi
ca sa-l linistesc in vacarmul bubuielilor... btw, camera lui se facea mov-rosie-aurie -in fct de ce culoare aveau stelutele artificiilor ce luminau intunericul
, se uita el asa putin nedumerit apoi a adormit rpd la sin ff fericit si l-am pus la loc in pat si a dormit pina la 8:30 cu pauza de titi de la 7:30 azi. nu stiu de ce asa tirziu a servit prima masa a zilei, dar e bine acum la inceput de an
.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

crinuta spune:
Adita, ma bucur ca ti-a placut tortul.
Si eu am patit asta la Craciun, dar nici nu prea mi-am dat silinta sa iasa bine, recunosc.
Ai pus 1 kg de frisca?
Rayan e obsedat de castile de la pc, duc lupte cu el sa mai faca si altceva in afara de a le lua de pe unitate si a le pune pe fotoliu, in timp ce urla in ele un " A" de toata frumusestea. Nu stiu de ce crede el ca trebuie sa vorbasca tare in casti
Crinuta si Rayan

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65395" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">