La France (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Heiii, unde e prima parte a mesajului meu, cine l-a furat, ca va trag de urechi! Pai tomnai acolo va ziceam cum a fost cu Blue Air, si acum nu mai apuc!
Va zic inca odata mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Meei, sunt fantome pe aici? Unde mi-a disparut semnatura mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc fetelor din suflet, sunteti niste dulci!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare la toata lumea..
Nu prea am c scrie dar vroiam sa aduc subiectul mai in fata..
Eu una incerc sa-mi revin dupa lunga vacanta ( ce bine fuse), dupa decalajul orar si dupa caldura ..chiar daca nici aici nu e f frig dar totusi nu e vreme de plaja..unde e vara???
O seara buan tuturor..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Seara buna! Sau noapte buna:)!
Eu numai la ora asta reusesc sa intru, asta daca reusesc! De doua zile Anais adoarme mai devreme, adica dupa baie o tin in brate pana adoarme bine si apoi o pun in patut. Asa faceam si pana acu, insa cand o puneam jos, gata, trezirea!Si pâna la minuit nu mai adormea.
Noi am fost azi la pediatra, am facut vaccin si incepem si noi diversificarea. Sa vedem cum va merge!

Otilia, am fost dezamagita pt ca eu imi doream sa mergem la 12 sa vedem artificiile dar am aflat de la prieteni ca nu sunt focuri. Cred ca Parisul e singura capitala care nua a vut focuri de artificii. Insa am fost la prieteni si am petrecut pana dimineata. Mai putin pana la trei noaptea cand Anais a plans rau. Nu e prea se merita sa mergi in vacanta cu bebe. Am venit mai obosita decat am plecat.
balancelle-ul ala de care vobeam ( Fisher Price) e doar pana la 6 luni? Nu am mai avut timp sa caut. Iar sotul a zis ca a citit el ca pana la 6 luni , ca apoi nu mai e sigur, ca bebe se misca mai tare si poate sa cada.
Pupici la Adčlie!!

Eu am vb cu telerab acum doua seri. Nr era 0811310310.

Didita, te-ai intors? Cum a fost in vacanta in ro? Sper ca bebe e bine!

Si printesa lui Doruletz? E bine? Tot asa grasunica?

Azi au inceput soldurile si(desi nu mai e bani ) sotul s-a indurat si mi-a luat pe datorie haina de piele care era redusa cu 50%, adica 34 euroi. Bine, nu?

Hai la culcare!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Un film fr. cu o actrita romanca si cronicile sunt foarte elogioase :
http://www.lefigaro.fr/culture/20060111.FIG0015.html?093856
http://www.lefigaro.fr/culture/20060111.FIG0164.html?073817
http://permanent.nouvelobs.com/culture/20060109.FAP8239.html?1116
http://www.ecranlarge.com/critique-cinema-617.php

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Chiar merge telerabais cu tarif local si eu am vorbit ieri o gramada cu 9 centi..ce porcari euna scrie pe site si alta fac.
va pup.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Mie mi s-a parut simpatic si aici: www.jevoustrouvetresbeau-lefilm.com
Voiam sa-l vedem ieri, n-am ajuns inca. Las' ca ne facem noi mari!
Azi am prezentat expozeul despre Romania, nu mi-am dat seama cand a trecut o ora si jumatate. Profesoara zise ca nici ea Atata doar ca povestind despre arta de a incondeiea oua in Bucovina si secretul albastrului de Voronet sau despre originea lui Tarzan am uitat total muuulte lucruri pamantene... Ce ti-e si cu actele-astea ratate!
O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Salutare, salutare !

Bravo, Maria, pentru expozeu !!! Las’, c-ai spus esentialul !

Sa v-o povestesc si eu pe a mea ?
Lunea trecuta fu ziua de nastere a sefului meu.
Impreuna cu colegul meu cel noua am zis sa-i facem un cadou de citit si am cazut impreuna de acord ca nou-aparutul Jurnal al lui Goebbels ar fi potrivit, seful nostru fiind un pasionat de istorie. Ne-am zis noi ca ar fi interesant de vazut cum vedea lucrurile, din partea aceea a baricadei, « omul » lui Hitler.
Azi ma trezesc ca-mi da cartea inapoi, spunandu-mi ca el nu citeste carti care fac apologia nazismului !
Acum, nu ca ma scuz, nici nu incerc sa explic, dar cartea a fost cumparata din Carrefour ; ma intreb si eu ca proasta : ar fi lasat-o astia pe rafturi daca era periculoasa ? Ca-mi vorbea de ea de parca ar fi fost cel putin « Mein Kampf » !
Si unde mai pui, ca in Avertisment catre cititor, se spune ca tot beneficiul in urma vanzarii va merge la victimele evreiesti de pe urma razboiului.
No comment, dar mi-a stricat ziua.

Acu’ mi-a mai trecut.
Va pupacesc.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Lulu scumpa, nu te mai necaji! Am eu un amic de-o sa traiasca o mie de ani, fara reparatii capitale. Daca cineva incearca sa-l scoata dintr-ale lui, are el asa o expresie foarte personala "niste maimute si niste schingiuite" Si gata, a-ncheiat povestea. Nu-i frumos ca ma leg de seful tau, dar incearca si tu sa-ti spui ca-i un maimutoi Si ca n-are manere. Parerea mea. Nu merita sa-l lasi sa-ti strice ziua! Iaca de la noi
Noua ni se-ntampla una buna: au disparut cheile de la biroul sotului, care birou se afla in curte. Simplu de tot, erau in usa si brusc n-au mai fost! Or fi zburat singure spre tarile calde ca noi le cautam de doua zile si nu dam de ele... Asa ca stam acasa ca niste copii cuminti.
Maine seara, la 23.30, pe TVR International, Migratii XXI
Voi ce mai ziceti?

Mergi la inceput