La France (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Otilia, merci mult de sfaturi. De fapt m-am exprimat io gresit, am sunat la PMI de unde mi-au dat un numar de la CCAS, serviciul de Assmat si acolo mi-au promis ca imi trimit lista prin posta. Sper sa fie aia completa. O sa ma mai uit si pe la anunturi, am vazut mai ales prin farmacii. Acu' daca tot te-am 'acaparat' mai am o intrebare: am vazut in ultimul catalog Vertbaudet un 'tapis avec arche d'éveil', l-as cumpara in ideea ca o mai las acolo sa se joace in legea ei si scap si io un pic... insa nu-s sigura ca asa se va intampla si ca ea va aprecia zdranganelele. N-as vrea sa-l iau si sa ocupe spatiul degeaba, si asa n-am prea mult. Apreciaza bbeii genul asta de jucarii?

inaioana, pentru copii poate sa incerce la www.bebe9.com/accueil.asp" target="_blank">Bebe 9 (in Paris - 4 rue Saint-Ferdinand) sau www.dpam.fr/Shops/ShopList.aspx?RegionId=6" target="_blank">Du pareil au même. Pentru adulti ramane valabil ce spuneam mai sus. Sper sa se revina cu sacul plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanagabi spune:

Draga doruletz,

Nici noi nu stim sigur unde vom sta insa compania sotului este la adresa: 86, Rue Regnault, 75640 Paris Cedex 13. Ca urmare vom cauta locuinta in apropiere sau daca este prea scumpa zona, la cel mult o ora (door to door) intre casa si companie.Ramane de vazut la fata locului. Insa pina atunci imi fac "lectia" de cercetare a zonelor.

Ti-am vazut fetita..este o scumpica!. Sa-ti traiasca si sa te bucuri din plin de perioada asta de bebita, pentru ca din nefericire trece foarte repede.

Va pup,
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by doruletz

am vazut in ultimul catalog Vertbaudet un 'tapis avec arche d'éveil', l-as cumpara in ideea ca o mai las acolo sa se joace in legea ei si scap si io un pic... insa nu-s sigura ca asa se va intampla si ca ea va aprecia zdranganelele. N-as vrea sa-l iau si sa ocupe spatiul degeaba, si asa n-am prea mult. Apreciaza bbeii genul asta de jucarii?

Care, www.vertbaudet.fr/web/catalogue/ficheProduit.aspx?id_produit=3000047697068X54&sh=DADBDADJDADADDDGDFDAGFGCDBDAGBGFCNGDGEDDGGCNDEDDDJDECNGBDDGBDGCNGDDFGBGFDFDCGCGGDADDGGDEDADADADBDDDADADADFGBHCGDGIGFDADADADEDADADADADADADADBDFDADADADBDADADADBDAHGGFHCHEECGBHFGEGFHEDADADADADADADADBDADADADADFGBHCGDGIGFDADADADBDB#" target="_blank">asta?

Daca da eu zic ca merita ca se stringe usor, il poti lua peste tot si nu-i scump (mai ales daca ai si o reducere + cash-back-ul de pe ebuyclub ;)). Bebeilor le plac genul asta de jucarele cind sunt mici de tot (cam intre 3 si 7 luni), dar timpul trece repede, nu te astepta sa se joace acolo mai mult de 2-3 luni, si nici mai mult de 15-20 de minute de fiecare data (stii ca se plictisesc repede...:p). Dar oricum, poate servi si dupa aia, jucarelele (care-s dragute foc :)) le poti lua si agata pe altundeva (prin masina, carucior, patut...) iar "covorasul" poate ramine ca o "arie de joc", daca nu in casa atunci cind plecati pe undeva, la iarba verde. Sau poti sa-l vinzi pe ebay sau il faci cadou altui bebelus sau si mai bine... il pastrezi tu pentru bb2. Dar acu' sa nu zici ca-i vina mea daca-l cumperi si mindra ta nu-i interesata de genul asta de jucarii, fiecare copil e unic...

Michaela, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine. Imi pare tare rau ca ai (avut) probleme.

Geo pe unde o fi?... N-a venit decit o data pe aici in ultimele 9 luni.

Inaioana, eu iti recomand si magazinele www.gemo.fr" target="_blank">GEMO (aici am gasit si marca Adelie si-s super-incintata!!! ) Sau magazinele www.toutcomptefait.com/" target="_blank">Tout compte fait.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

otilia, nu-i ala dar e asemanator. Poza e doar in catalogul interactiv www.vertbaudet.fr/web/statics/statics.aspx?D=mktg&F=catalogues_interactifs" target="_blank">Histoire des chambres, la pagina 64, in stanga sus, ala roz (litera A). hehe, stai linistita ca nu te acuz de nimic, eventual ti-l trimit tie Gata, o sa-l comand, oricum am si un cod de reduction 70% pe care trebuie sa-l folosesc.

nanagabi, am inteles acum de ce vreti in sud, am vazut unde e situat serviciul sotului. Atunci cand gasesti cate o locatie poti sa faci trasee/itinerarii pe situl de la www.ratp.info/informer/anglais/index.php" target="_blank">RATP, in felul asta ai si o idee despre timpul parcurs de la o adresa/statie la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Doruletz, esti norocoasa ca doarme fetita ta,poate si pt ca ii dai bibe; noi am incercat de trei seri si nici gand! Nu vrea!Mai incercam. Noi ne trezim acum si de trei ori pe noapte; nu avem inca dintisori; saliveaza insa mult si isi baga amandoua mainile in gura. Am inteles ca atunci cand e funduletul rosu apar dintii.
Am luat si eu un tapis. Pe la 2 luni si ceva statea pe el si se uita la jucariile agatate, acum insa se enerveaza, poate pt ca vrea sa se ridice in fundulet si nu poate. Mai nou si-a descoperit picioarele si vrea sa le bage in gura, dar inca nu reuseste.

Certificatul nu l-am transcris. O sa trebuiasca sa ajungem si noi la ambasada tot pt acte; eu zic ca-ti trebuie pasaportul.
Scumpa foc fetita ta! S-a schimbat, seamana cu mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

La multi ani la toata lumea si tot felul de prosperitati!!!

Eu abia m-am intors de la romania si sunt inca in spalat, calcat si ranit in casa.... m-am saturat deja si sunt departe de a termina! dar Parisul nu s-a facut intr-o zi...

Nu prea am timp sa va povestesc acum invazia franceza la Bucuresti, dar poate intr-o zi, cine stie?

Important e ca nu am avut probleme, ca ne-am intors cu bine si ca incet incet ne reintram in ritm. Anna a reluat scaoala si in doua zile a recuperat deja cele doua saptamani peirdute (dupa spusele metresei, ca ma si intreb ce fel de scoala e asta?!, dar prefer sa cred ca copilu' meu este inteligent!)
Mijlocilul ne face crize existentiale ca doar nu degeaba are el doi ani jumate.
cel mai cuminte e praslea lu' mama care mananca de 6 ori pe zi, dar ma lasa sa dorm nopatea si nu ma chiraie ziua!
Incerc sa-l fac si pe el roman, dar si mie mi-a expirat pasaportul, nici casatoria nu am retranscris-o si mi-e sila de adminsitratia romana...poate daca faceti si voi ceva miscari ma apuca si pe mine curajul!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

lulu, multumesc mult de tot pt informatii. ne-am gindit, (desi probabilitatea sa ne mutam la nisa incepe sa scada pt ca astia nu se grabesc sa dea raspunsuri si noi tb sa ne reorientam ), sa facem un drum pt un week-end acolo ca sa vedem si noi cum e!
nu, cu banii stam destul de modest, din moment ce lucreza numai el (informatician, ofcors!), iar eu stau si cresc !!!!!!!!! macar sa-l cresc pe la malu' marii, nu?.......dar cu magazinele, cum e??? sint si alea mai asa, pt paminteni? gen c&a, h&m, etam??? da, ma rog, tzara arde, si io ma piaptan!
la toata lumea

aaa, si mereu pierd firu discutiei: pina la urma e sau nu e rentabil sa stai acasa sa-ti cresti copilu, decit sa dai banii pe care i-ai lua la un eventual servici (o sa am eu vreodata asa ceva aici????)pe bona?

iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Doruletz, ti-am vazut printesa, e o scumpa dolofana. Dar si mama ei....

Didita, ma bucur ca e cuminte ingerasul. Ceva poze?

Nadia, sa sti ca Seb nu a avut niciodata funduletul rosu cand i-au iesit dintisorii, nu a plans, nu a facut febra, nici nu stiam cand ii iesea cate unul, asta pentru ca nu ne lasa sa verificam. Il durea, cred, dar suferea in tacere. Asa ca nu este o regula asta. Mai pune si tu poze noi.

Bun venit fetelor noi!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour la toata lumea!!
Stiu ca am mai scris demult,dar din pacate noi sintem mai mult bolnave!Se pare ca Annei nu ii prieste deloc gradinita,dupa doua zile de gradinita s-a imbolnavit din nou!!De luni plinge intr-una ca o doare urechea si are febra,ieri dimineata avea 40!!!!
Ce ma scoate din sarite cel mai tare e faptul ca luni am fost la spital ,la Amiens,unde aveam rv in serviciul ORL pentru o audiograma.Am spus ca o doare urechea,a vazut-o un medic si cu toate astea singurul medicament pe care l-am primit a fost un sirop care fluidifica secretiile !!!Iar fata plinge de durere!!Imi vine sa il string de git pe doctor !!
Azi avem din nou rv cu pediatrul ,sper sa ii dea antibiotic pentru ca nu cred ca se va putea altfel,cu febra si durerea pe care o are!
Cam atit deocamdata despre noi,sper sa se rezolve o data si asta ,ca m-am saturat de boala!!Anul asta nu a inceput deloc bine pentru noi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

nanagabi: va statiuesc sa va mutatzi la ORLY ;) Pe linia RER C. Sunt 2 statzii de RER in oras ;) Faci 20 de minute pana la Biblioteca François Mitterand (de acolo poate merge pe jos la job). In oras primesc copii la gradinitza incepand cu 2 ani (implinitzi in septembrie). Si vom fi vecine!!! :) Va astept!

Corina: cand mergi la doctor spune-i tu ce vrei. Adu-i aminte in fiecare clipa : da' antibiotic nu-i nevoie? Da' antitermic nu-i dau? samd. Ca unii e cam aerieni!

aici poze de la aniversarea Emmei de duminica

Otilia: catzi copii mai ai acum in grija? Cum se descurca Adelie la gradi?

Ieri am fost in vizita la cresa cu Anaïs. Asa s-a speriat mititica ca o las acolo, ca nu s-a dezlipit de picioarele mele, si nici n-a scos o vorba. Dar s-a grabit sa spuna Au revoire la plecare ;)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput