Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
ANCA trei din fete aveau emotionalul si intelectualul la minimum. Fizicul era diferit.Iar la Mirela cand a inceput sa piarda lichid avea intelectual si fizic la minimum si emotional la maximum,deci iar cam ciudat!
Normal ziua "critica" adevarata e cand se schimba curba,deci la 50.Dar doua curbe la minimum e destul de ...suficient se pare
Vezi ca in meniu mai explica ce inseamna fiecare! Distractie placuta! ![]()
MONI 38+
si
DIANA

marchplayer spune:
Irina, grozava poveste cu nasterea lui Mario! Ma bucur ca ai scapat "ieftin" si nu ai avut asa de mari dureri! pacat ca nu poti alapta de la san! Este superb Mario, azi am vazut si eu pozele!
Mirelutza, sa va traiasca si sa creasca mare bebe Daniel, este o minunatie de baietel, cred ca sunteti super incantati de el!
Bee, bine ati venit acasa, ai grija de tine si te asteptam atunci cand poti, ne dam seama ca nu-i tocmai usor! Asteptam si pozele primei fetite!
Va pup pe restul fetelor...vad ca Ank tot pe net, nu vrea deloc sa nasca! Urmeaza Bombonica....
Noi acum am venit de la socrii unde a fost oribil pentru ca soacra mea este o proasta ingrozitoare, i-a cumparat cadou lu` Robert ceva de la Polo Garage iar mie o lumanare parfumata si mi-a zis ca-mi ia dupa ce nasc si-mi revin dimensiunile anterioare, ati mai pomenit asa ceva? In momentul asta o urasc si eu si baiatul ei care saracu` n-a zis nimic dar s-a simtit super naspa!
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANIELA nu te enerva de pomana, daca n-are tact femeia,ce sa-i faci!? Poate ti-a luat lumanarea parfumata sa te stimuleze sa ajungi mai iute la ...dimensiuni 
MONI 38+
si
DIANA

maraki spune:
Giova da, a ajuns cu bine Robert, tocmai am vb pe mess cu el si spunea ca este foarte linistit orasul
si ca nu exista Mc Donalds
Cred ca imi scria mai cu perdea ca era fata aia langa el, imi povesteste el cand vine acasa miercuri seara, important pt el este ca se inteleg bine impreuna.Am intrebat daca a facut bunica ei cozonac si cica in Banat nu se obisnuieste, a facut 6 feluri de prajituri mai mult cu crema, oare asa e faza cu cozonacul?Astept sa imi aduca sorici, de asta sant sigura![]()
March cam greu sa nu le pui la suflet, macar socrosenia iti lua altceva, nu neaparat imbracaminte, sau ceva de purtat care mergea si fara size( manusi din piele, un sal marfa, ceva in genul asta ) Maine vad si eu ce primesc de la a mea, sant sigura ca o sa insiste sa mergem noi la ei dar in halul in care ma simt ar trebui sa inteleaga ca nu sant buna de facut vizite
Maine chiar ma cert cu ei daca vad ca nu se gandesc deloc la starea mea![]()
Bee refacere rapida si mult laptic pt. bebelina
Cand poti, pune te rog poze cu prima noastra fetita
Dupa cezariana mi se pare ca ai stat prea putin in spital...de ce?
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Daniela hai ca m_a apucat rasul. Chiar ca e proasta.
Fetelor azi am avut o zi .......... Bebe strumf incepe sa aiba colici si nici nu va inchipuiti cum e sa il vedeti ca plange ca il doare si sa nu puteti face nimic. Groaznic. Ca sa nu mai spun ca el nu se odihneste , noi deloc si tot asa. Asa ca cine zicea ca trebuie sa va odihniti bine inainte de nastere mare dreptate avea. Deci dormiti cat puteti ca apoi va fi destul de greu. Acum astept miecuri ca ne vine un prieten din atra sa imi aduca siropuri si ceaiuri sa vedem dc merg.
Monica pai bioritmul meu pe und era?
Irina
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am intrat si eu sa vad ce ati mai scris.
Moni, om avea noi presimtiri cu nasterea dupa 7-8 ianuarie sau e doar subconstientul nostru care vrea sa amane momentul?
Bee, bine ai revenit printre noi, ma bucur ca micuta ta e sanatoasa, asta conteaza. Iti tin pumnii sa poti sa ii dai laptic cat mai repede si sa ai laptic muuuuult, sa se sature fetita.
Daniela, nu te mai enerva de ce zice sau face soacra! Astea sunt cotoharle prin definitie, cand zici soacra zici afurisita! Las-o incolo cu rautatea ei. E normal sa ne ingrasam in timpul sarcinii, ce, ea nu s-a ingrasat? Sa vada barna din ochii ei inainte!
Nicole, sa ai grija de tine si de bebita si sa stai cumintica, nu te forta prea tare cu mersul ala la aeroport.
Dana, bine ai revenit printre noi, ne pare bine ca ne dai vesti. Imi aduc si eu aminte, de cand eram mai mica, de ce frumos e in oraselul copiilor, imi placea mult de tot sa merg de Craciun cu ai mei!
Giova, ce ti-e si cu visele astea, si eu am visat ca nascuse sotul meu - tare bine ar fi sa nasca el in locul meu -, iti dai seama ce creieri ametiti am? Macar Maraki te-a visat pe tine ca nascusesi!
Fetele, ma duc sa ma uit la un film cu extraterestri.
Va pup pt toate
si sa aveti o noapte frumoasa, sa dormiti bine.
Anda si bebe Mark 38+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
monica70 spune:
IRINA aveai intelectual si emotional la minimum si fizicul era tot coborat spre minimum!
MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Si ce inseamna asta? Ca la ora asta gandesc cu
.
Apropo de kile am intrat cu +18 ( din care 4 il ultimele 3 saptamani luate, deci aviz amatoarelor) si am iesit cu +6 , deci se poate. Super multumita deci din punctul asta de vedere.
Irina
monica70 spune:
IRINA aia era configuratia in 18 dec.,dar azi ai pe bune dubla zi critca adevarata intelectual + emotional, adica poti fi foarte-foarte "geniu" sau invers
, optimista sau...pusa pe cearta etc. !
Cat despre kg am luat 2 in ultima saptamana,daca n-o fi doar apa ca-s butuci la picioare!
MONI 38+
si
DIANA

maraki spune:
Irina pana miercuri cand vine tipul din Ro , du-te la farmacie si cere ceva pt. colici, ceai pt. tine si sirop ceva pt. Mario.In Ro se gaseste sab simplex si aici la fel se numeste.Ai grija si tu ce mananci, sa urmaresti ce il deranjeaza si-i provoaca colici bebelinului.
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36