PSIHOZE de mama...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

NU cred ca exageram in mod voit....Poate ca avem un instinct matern exacerbat....sau un pic de nebunie!!!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Incep si eu lista de pitici:
1 - Cat a fost Alexia mica si avea colici o mai tineam sa o linistesc pe burta mea, in patul meu. Intotdeauna mi-a fost teama (desi nu s-a intamplat) sa nu atipesc, sa-mi cada copilul de pe burta si apoi eu sa-l storcosesc in pat. Vreau sa spun ca ma trezeam noaptea si pipaiam patul in cautarea copilului - copilul ia-l de unde nu-i (normal, el dormea in patutul lui!), apoi ma duceam la patul lui si abia dupa ce-l vedeam ma linisteam. Hai ca v-am luat pe toate cu reactia asta, n-am mai auzit s-o mai aibe careva
2 - Ma enerveaza toate acele persoane care au copii (sau au avut), care cum te vad simt nevoia sa-ti dea sfaturi, iar daca nu tii cont de sfaturile lor atunci se supera si fac o fata profund jignita. Ideea e ca eu de felul meu as asculta sfaturile, dar sa vina ca urmare a unei discutii si sa le aplic (sau nu) dupa ce le-am trecut prin filtrul mintii mele. Ma mai enerveaza superstitiile (Ex - nu taia unghiile copilului lunea), nu-mi place sa-i spuna altcineva copilului "ce e, mama, de ce plangi?" sau "vino la mama".
3 - Ma mai enerveaza soacra-mea care atunci cand vede copila o intreaba cine a mai pupat-o pe unde o pupa ea si cine i-a mai cantat (sincer, imi vine sa o strang de gat) - de parca toti ceilalti o lasa de izbeliste. Ma mai enerveaza ca decat sa se joace cu ea cu jucariile si sa-i distraga atentia cand se incrunta se repede sa o ia in brate. Ma mai enerveaza ca-si da cu niste parfumuri (bune, dealtfel) dar dulci de ti se intoarce stomacul pe dos si apoi se inghesuie in copil. Si lista ar mai putea continua. Ma enerveaza ca are permanent ceva de comentat referitor la viata noastra, iar asta in conditiile in care viata ei nu constituie un exemplu pentru mine, atat in relatia de cuplu, familie si nici in modul in care si-a crescut copiii.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Pisi ella ai reusit sa ma faci sa rad pur si simplu cu subiectul asta.Chiar crede-am ca pur si simplu am probleme de natura psihica si acum chiar ca mi-ai inveselit ziua.Dupa cum vad, chestiile astea le traieste fiecare mama iubitoare,devenim paranoice.Dar sa-ti zic ceva.Eu la primul copil nu-mi amintesc sa fi fost asa,are 12 ani acum,poate eram prea tanara(23),dar la fetita,are 3 ani,exact aceleasi simptome.Nu-mi venea sa inchid un ochi,innebuneam cand intra cineva in cam. ei,cica ii infecta aerul.Si cu pupatul mainii muream de nervi.Acum am alte obsesii...doamne ...ca nu imi mai revin.Mi-e frica sa nu cumva sa mor si sa nu ajunga copii mei pe mana nu stiu cui,stiti cum sunt barbatii ...Asta-i acum ultima mea obsesie si nu trece o zi sa nu ma gandesc la ea si sa ma rog la D-zeu sa ma linisteasca.Eu stiu? Poate de prea mult bine....VA PUP PE TOATE SI UN AN MAI BUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Bine ca nu sunt singura "tampita". Asa sunt eu in opinia alor mei si a socrilor, care-mi reproseaza ca vreau sa cresc copila intr-un clopot de sticla. Pai cum sa nu ma zburlesc la ei cand vin de afara si se reped la fata (1 an si 2 luni) nespalati pe maini, sau cand o pupa si se maimutaresc cu precipitatii aproape de fata ei. Simt ca innebunesc cand o pupa , mai ales ca stiu ca una dintre bunici "detine" o minune de herpes cu recurenta frecventa. Nu vreau sa o cocolosesc si sa o transform intr-un copil sensibil, dar cred ca vine oricum in contact cu destui microbi astfel incat sa-si dezvolte anticorpi, asa ca vreau sa o feresc macar de bolile de care am cunostinta ca sufera "neamurile". Problema e ca bunica cu pricina e si nu pricepe ca NU ARE VOIE sa pupe copilul pe maini si fata.
Mai am un fix legat de hapatita (B sau C) tot asa transmis prin pupat de manute, nasuc sau fata (mai ales ca Sorina intinde gurita).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

He, he! Ar trebui sa-mi pun sotul si socrii sa citeasca aici. Sa vada ca asa obsedate ca mine sunt mai toate mamele!

Si la mine programul de masa/somn sunt sfinte si simt ca explodez cand celorlalti li se pare normal sa le intarzii ca sa mai stea copilul jumatate de ora afara sau ca sa o vada nu'sh care musafiri nepoftiti .
Ma infurii cand ii aflu ca ii dau sa guste sau chiar sa manance lucruri cu care eu nu sunt de acord. Chiar stau in permanenta cu grija din cauza asta (noi locuim cu socrii, iar bona de multe ori ii asculta pe ei, evident, doar ei sunt toata ziua acasa, nu eu).
Sunt extrem de geloasa pe socri si ma deranjeaza cand vad cat de mult ii iubeste fetita mea, ca ii fac toate poftele si o rasfata (in loc sa ma lase pe mine sa o rasfat ).

Plus multe, chiar majoritatea "obsesiilor" postate de celelalte mamici.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Uff!! Naspa rau ca locuiti cu socrii!! Nu va puteti muta? Ma rog...poate se va intampla, odata si odata... E foarte nasoala situatia...sa stii ca si eu as face crize!! Impune-te, TU esti mama. Iar bona ar trebui sa te asculte pe tine, nu pe bunici!
Da....asta cu gustatu' ma crizeaza si pe mine!!! Soacra-mea o are si ea!! Ca cica moare copilu' de pofta ...Noroc ca ne vedem rar...

quote:
Originally posted by aurelia1278

He, he! Ar trebui sa-mi pun sotul si socrii sa citeasca aici. Sa vada ca asa obsedate ca mine sunt mai toate mamele!

Si la mine programul de masa/somn sunt sfinte si simt ca explodez cand celorlalti li se pare normal sa le intarzii ca sa mai stea copilul jumatate de ora afara sau ca sa o vada nu'sh care musafiri nepoftiti .
Ma infurii cand ii aflu ca ii dau sa guste sau chiar sa manance lucruri cu care eu nu sunt de acord. Chiar stau in permanenta cu grija din cauza asta (noi locuim cu socrii, iar bona de multe ori ii asculta pe ei, evident, doar ei sunt toata ziua acasa, nu eu).
Sunt extrem de geloasa pe socri si ma deranjeaza cand vad cat de mult ii iubeste fetita mea, ca ii fac toate poftele si o rasfata (in loc sa ma lase pe mine sa o rasfat ).

Plus multe, chiar majoritatea "obsesiilor" postate de celelalte mamici.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

LA MULTI ANI!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput