Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
MARAKI eu de cate ori merg pe la neamurile mamei, prin Bihor imi place sa vorbesc ca cei de acolo,mi-e atat de dor e toti! Eu toate vacantele mi le-am petrecut pe acolo cand eram mica si dupa aia de Craciun,de Pasti mergeam pe acolo pe la baluri ![]()
De la olteanul de taica-meu am doar viteza de vorbire (culmea ca el vorbeste rar,dar la frate-sau...sa vezi viteza!)
Dar tati e in Arad de pe la 17 ani iar mami e in Arad de la 15 ani!
Si vorbesc ca pe aici...
Si e plin de bihoreni,olteni si moldoveni prin zona Arad - Timisoara,ca daca n-ar fi ei se termina populatia
Banatenii fac doar un copil maximum doi ...sa ramana averea cat mai intreaga! ![]()
MONI 37+
si
DIANA

Ana_m spune:
BEE SA-TI TRAIASCA PRINTESA , REFACERE RAPIDA SI SA FITI FERICITI TOTI TREI !!!!

Ana
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Salutare burtici,
AM intrat repede sa vad de Irina si Bee si Mirela- si nici o veste vad
Sper ca toate sunt bine!
Moni- unde se vorbeste cu "is' ca nu am inteles si eu mai folosesc si sunt nascuta la granitza dintre muntenia si olteni asi am stat si 8-9 ani in Bucuresti
important e ca ne intelegem, dar oricum la faza cu "ruptul apei' asa se intelegea cum ti-a spsu Ursulina.Cum ti-a maers azi cu actele, dar cu ciocolata?
Am venit d el alunch unde nu va spun ce ma mincat decat dc vretzi ca nu vreau sa fac pofta la nimeni, cam mult pt ce cantitate are nevoei stomacul meu laprinz, dar asta e, am zis ca maine tin post oricum, si acuma seara o sa maninc doar peste, las musafirii sa se infrupte din porc.
Kiki- cum te simtzi?
Pisoi si Daniela- noapte buna si vise frumoase!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Ana- salutare, cum et simtzi?
Tu stii ceva de Mirela?
Moni- tu ai celular sa te pot suna de aici cand nasc, ca sa scrii ep forum, dc esti sefa si la asa ceva?![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Salutare si tie Denisa, nu nu stiu nimic de Mirela, din pacate .![]()
Ana
36+
irinadum spune:
Bee sa iti traiasca printesa si tu sa ai parte de o refacere rapida si usoara.
Fetele imi cer scuze dar am avut musafiri pana acum. Plus de asta Marian a trebuit sa plece la o masa la servici ca era obligat si deci acum sunt singura cu bebe in bratze si cu un stomac gol si lihnita de foame ca nu am mai mancar de la 11.
Asa ca incep cu inceputul adica cu nasterea pe bucatzele ca sa mai pot face si ceva. De terminat termin eu in seara asta povestea .
Deci sambata dupa ce am scris ca ma duc in pat si ca il las pe Marian sa vina si el un pic am butonat la tv panape la 2 dimineatza
cand...simt o lovitura jos in col ca si cum as fi luat un picior in col dar puternic de cred ca s-a si auzit. M-am miscat eu putzin stanga dreapta sa vad dc curge ceva sau e ceva bizar. Nimic.
La vreo 5 minute ii zic lui Marian ca eu merg la culcare ca nu mai pot. Bun ..... si plec. Pana sa ajung la baie simt ceva ciudat la burta. Ma duc la toaleta si simt ca totusi parca a curs ceva. Cand sa ma sterg vad si
fabulosul dop care era la fel ca bucatzelele numai ca acum era cat palma deci .......imens. Am paralizat pe loc. Mariaaaaaaaaaaaaan........... Saracul va dati seama el se bucura si el de ziua aia libera . Cnad ii arat face o fatza de aia de desene animate si cica "asta ce mai e? apa?
". Il lamuresc si ii zic asta este acum poate sa mai dureze maxim o saptamana. El zice bine atunci. Ma ridic si hop........durere jos spre ovare. Eu mai desteapta ca Marian ii zic ca am crampe la burta ca sunt deranjata . Mai fac un pas alta "crampa" . Si tot asa inca 5 minute de nu mai avansam. Intr-un final realizam ca sunt contractii si repde imbracarea ca acum gaseam pe hartie si sange si tocmai asta m_a facut sa plec.
Hai ca revin imediat.
Ana_m spune:
Catalina, la multi ani , multa sanatate, fericire si o bebelina frumoasa ca voi ! 

Ana
36+
Ana_m spune:
Irina bine ai revenit !!!! Hai ca te asteptam !!! 
Ana
36+
monica70 spune:
In sfarsit IRINA!

DENISA am telefonul pe lista aia.Daca vrei ti-l trimit prin PM.Numai sa nu fiu cumva 1n spital ...deja ![]()
ANA cum te simti?
MONI 37+
si
DIANA

Giova spune:
Denisa ma bucur ca te-ai simtit bine la lunch.
Ana bine te-am gasit!!
Irina asteptam celelalte parti!!! Si poze!!!
gio
si bb Marco 37 fix