Dr. Tutunaru (10)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
Leditia, mai bine cauta-l si spune-i ca "banui". telefonul nu si-l inchide, poate era in vreo operatie cand chiar nu putea vorbi, sau poate se dusese bateria...
nu are sens sa astepti daca dispozitia era sa-l cauti rapid.
hai, capul sus si nu te lasa!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Leditia spune:
Multumesc fetele de incurajari.O sa-l sun maine iar.Sper sa-l gasesc si sa vedem cum facem sa ne vedem.
Va pupic dulcic.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
michelle99 spune:
Buna fetelor,
Va rog , din nou, stiti vreuna dintre voi ceva despre laparosopie si daca e cazul sa imi fac probleme?
Si despre cealalata problema, finaniciara, imi poate spune cineva cum sa o rezolv, intr-un mesaj PM, macar. Sper sa nu par pisaloaga, dar chiar nu am cu cine sa ma sfauitesc:)
Va multumesc anticipat de un eventual raspuns.
Mihaela
uki spune:
Buna!
Leditia, sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti!
Adriana, si tie la fel! (multumesc de urari)
Clio si Cristinamh

(mi-e dor de o sueta in...conferinta
)
cristinamh spune:
michelle, nu vad de ce ti-e asa frica de laparo... cred ca n-am vazut chestie mai simpla... trei gaurele si a doua zi pleci acasa. asa ca stai calma.
la cealalta problema n-am solutie, dar daca tot astepti un PM< vezi ca n-ai optiunea asta activa!!
uki, ce draguta esti, si mie mi-e dor de multe... mai ales de seri linistite in care sa stau la pc... dar mai nou nu se mai poate, fi-mea vrea exclusivitate, si daca mai apuc cate 10 minute...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
clio spune:
Leditia, iti tinem pumnii sa fie bine! La cabinet nu ti-ai facut programare?
Michelle, pentru detalii despre laparoscopie, vezi la fetele de la "Asteptand un ingeras..." Acolo sunt mai multe subiecte unde te poti lamuri, unul chiar "Laparoscopie" ![]()
Uki, ce sa faci...fiecare cu prioritatile lui. Conferinte...hm, ce vremuri! Imbatraniram 
Nicoleta si
Alexia (dn 21 aprilie 2005)
michelle99 spune:
Cristina,
Multumesc mult ca m-ai bagat si pe mine in seama:). Chiar incepusem sa ma intreb ce trebuie sa fac sa capat putina atentie:). Glumesc, normal ca voi sunteti toate vechi aici pe forum( va urmaresc de ceva vreme) si aveti mai multe a va spune. Dar avem in ceva in comun, subiectul, si anume dr.T. Oricum sper sa trec cu bine de incercarea care ma astepta intr-o saptamana , doua .
P.S. Mi-am activat si PM-ul.