Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura19 spune:

Saalut fetelor
in primul rand vreau sa va urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi

Am si eu o intrebare: Ati avut ceva reactii la vaccinul AR?
Cum arata o minirujeola? care se zice ca poate aparea?

multumesc mult
Laura si Alexia ( 11 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ce de sarbatoriti avem azi!Pupam frumosii:Mara,Sara,Adela,Rares,Radu,Alexander Christian si Alexander Paul si le dorim multa sanatate si sa fie cuminti!

Caramella, si eu tot la dr.Malai am fost.Cand s-a nascut Letitia am apelat la serviciile dr.Muscoi,pentru cateva luni bune,pana cand ne-a facut o faza pe care nu o pot cataloga si nici nu mai vreau sa aud de el.La dr.Malai mergem cam din octombrie si sunt extrem de multumita,iar Leti cum o vede ii zambeste strengareste si se arunca efectiv la ea in brate si incepe sa o traga de par,de ochelari, de stetoscop... e mare dragostea .
Mamacita,ce pot sa mai spun... nu stiam ca mai exista centuri de castitate!Ma indoiesc ca se va gasi baiatul care sa o imblanzeasca pe Letitia;pana acum au fost deja doi baietei mai mari care si-au furat-o doar incercand sa ia o jucarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am vorbit cu sotul la telefon.... nu vine nici in seara asta.. tot singurica sunt...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

SI LA NOI NINGE!
Am fost putin afara dar bate si vantul si nu am stat ,doar am luat paine si am venit.Cum a iesit a si adormit ,am dezbracat-o am tras de ea am descaltat-o ,ce mai lemn.Si acum doarme de 2 ore.I-a prins bine iesirea dar nu prea i-a placut sa-i fulguie in fata,normal.

Sa scriu reteta ca uit.

TORT DE ZAHAR ARS

Se arde 100g zahar si se unge o cratita pe margini cat e lichid zaharul topit.
Se freaca 4 galbenuse cu 250 g zahar,se bat albusurile,si se amesteca tot cu 1 l lapte.Se toarna in cratita si se coace putin ,pana prinde o scoarta si se ingroasa putin.
BLATUL:se bat 6-7 oua cu 6-7 linguri zahar si se adauga 6-7 linguri cu varf faina.Se toarna in cratita peste crema si se coace in continuare.
Se incearca cu o scobitoare daca e copt.Cand e copt se scoate din cuptor dar nu se scoate din cratita (important,blatul trebuie sa suga din siropul de zahar ars care e in crema)pana a doua zi.Se rastoarna invers cu crema in sus si se orneaza cu frisca.
Mie imi place foarte mult ,nu e gretos .Atentie insa ca mai lasa sirop cand sta.Eu am zis ca mai pun si fructe dar asta in functie de cum iasa.O singura data a crescut blatul prea mare (am pus praf de copt) si nu a ajuns siropul pe el ,atunci am taiat o parte de blat de jos si am pus o crema si putine fructe,dar altfel nu trebuie.Sper ca m-am facut inteleasa ,daca aveti intrebari,nu ezitati.

Mai revin ca ma bate sotul la cap sa il las pe comp,iar ii schimba sistemul nu stiu ce minuni face,il bat daca nu mai pot sa inru azi.
pupici..

Mergi la inceput

Ce frumos ninge!
Tocmai am vorbit cu niste prieteni si am planuit o bataie cu bulgari in parc dupa ce culcam copiii.Abia astept!

Mergi la inceput

Nino,lasa ca suntem noi cu tine si mai sunt doua zile pana la Craciun cand veti fi toti acasa .
Daria,si eu am momente cand sunt super irascibila si nu imi convine nimic,iar sotul meu nu stie cum sa mai imi faca toate poftele...lasa ca va impacati voi.Uite,poti sa il inviti la o plimbare prin zapada in seara asta.
Raluk,Rp, va uram si noi un Craciun fericit si sa vina mosul cu sacul plin de cadouri.

Mergi la inceput

Oanamc ce frumos suna o bataie cu bulgari, mi-ar place, m-as simti din nou copil, fara nici o grija.... ce bine era cand eram copii...

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Mai fetelor pe unde umblati.. m-ati lasat singura...Alex doarme de 5 minute...

Andrruzza Rares a adormit..?

Mamacita deja ai plecat la drum...?

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Timisoara la aparat!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

si suntem doua... singurele.. bag seama ca ori faceti sarmale... ori stati cu sotii.. ce bine de voi...

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput