durere de rinichi . . .

durere de rinichi . . . | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

pe sotzul meu l-a apucat brusc o durere foarte puternica de rinichi,a mers la medic,l-a internat in spital,i-a facut analize(urina,sange,echograf)intre timp i-a dat niste calmante si durerea s-a mai potolit,iar la analize nu i-a gasit nimic,pe urma l-a externat . . . dar tot mai simte o usoara apasare acolo insa medicul nu-i da nici un tratament daca nu i-a gasit nimic la analize,e logic intr-un fel, . . . ce sa fie oare?e posibil asa ceva,sa-l doara si sa nu-i gaseasca nimic? . . . ce parere avetzi, a mai patzit cineva asa ceva?

Sarbatori Fericite

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Da...sotul meu a patit la fel acum vreo saptamana.Brusc, pe la 3 dimineata, durere mare,din ce in ce mai mare,i-am dat calmante, l-a mai lasat durerea apoi a inceput si mai tare de a fost nevoie de piafen injectabil si abia dupa asta i-a trecut.A doua zi..ecografie.Unde s-a vazut o piatra dar nicidecum la rinichiul la care a avut criza, ci la rinichiul celalalt.Deci ala cu buba...a ramas o enigma.Dar sigur a fost vreo pietricica.Ori s-a miscat ori s-a eliminat.Altceva sigur nu a fost. Asa ca sa stai linistita in privinta sotului tau.Parerea mea este ca tot asa ceva a avut.Trebuie sa mai ia din cand in cand niste analgezice (algocalmin, piafen tb) si antispastice (no-spa, scobutil)...ca sa nu-l mai doara si ca sa relaxeze musculatura.In rest multa sanatate.A...si multe lichide...
Craciun fericit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANCUTZA !!!!
EU am patit asa, prima data la 19 ani, am facut ecografie, analize, nimik!!!! Ma durea lunar, ma saturasem sa merg la ecografii degeaba, am renuntat, si am dat-o si e pe lichide pe cat posibil!!! Calmante am luat exact ce a spus si INNI, altceva nu am incercat!

Sanatate familiei si SARBATORI FERICITE!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

multzumesc de mesaje m-atzi linistit

Sarbatori Fericite

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Mergi la inceput