Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Menna,

si eu tot asa, stau singura, ma cul la 2 sau la 3 noaptea, vorbesc cu sotul din departari, alerg de nebuna ziua si ma enervez cu multe nereguli pe aici....

Ce faceti de Revelion fetelor/ Merge cineva la Romexpo?Eu da...Am fost si anul trecut, pentru prima oara, ca si asa nu aveam unde in alta parte....A fost placut, veselie, nimic deranjant...cu exceptia fumului de tigara...

Va pup, trebuie sa plec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello, aici sint!!
Azi sint fresh, ca m-am odihnit cat de cat, dar azi mai fac putin...teren mai spre seara.

quote:
MirelaV
uf mai fetelor...la mine parca nu se mai termina toate. imi vine sa plec intr-un colt de padure si sa stau acolo..k zau as fi mai linistita k acasa...

unde e optimismul ? a disparut? 2006 va fi mai bun ptr. toate, vei vedea.
acum imi fac un ceai, d-ala de slabit, ca e cazul, iar de la anul sper sa pot renunta la tigari, cel putin asa mi-am propus.
Ce faceti de revelion? Eu cred ca am sa mi-l fac la ''cabana plapumioara'', ca e pe gratis.
Dana, sarbatori fericite!!!

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

optimism? as vreau eu..dar cand vezi k toate se rastoarna in capul tau, cand vezi k pe nervii tai altii pun capul pe perna linistiti seara, cand vezi k esti luat de prost si cand mai vezi k s-a rasturnat caru' cu prosti pe langa tine...zau k nu mai stii ce e ala optimism.
io de revelion ... am multe variante .. insa in starea care sunt acum...mi-am rezervat si eu un loc la cabana plapumioara de care vorbeai monagan...cu telecomanda in mana. nu vreau sa stric noaptea nimanui cu depresiile mele.
va pupacesc.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Nici mie nu-mi merg multe bine...ma consum in fiecare zi,,,iau cate un pic de calmant...e foarte bun, multi medici mi l-au recomandat...e ceva de zi, dar cu efect foarte bun...Ce sa fac...mai relaxez organismul ca nu se mai poate...da nici acasa nu e de stat de Revelion...de ce nu mergeti la Universitate macar?Cu ceva prieteni?Mie mi-ar placea, da mi-e doar de petarde...

Mergi la inceput

Vroiam sa zic cele din Bucuresti...Sau in general, undeva organizat, ies reusite de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna, racusoarelor,
Cafea...nimic? .
Apropo de calmante, arinna,. Am avut si eu unele probleme, la serv., acasa, toate s-au acumulat mai ales cele familiale, asa ca am dobandit o gastrita pe baza de stres si nervi si...medicul mi-a recomandat cel mai usor calmant pe baza de plante= extraveralul. Mai si iau eu 1 pastila seara, am dormit neintoarsa, dar dim. la servici eram ca si drogata, habar n-aveam cum ma cheama, dar pe la 12 efectul a trecut si mi-am revenit.
Deci am eliminat total extraveralul si acum iau StresVit (de la Walmark), care e mult mai usor si nu are asa efecte nasoale. Asta macar imi pastreaza mintea limpede. Dar il folosesc numai ....in caz de urgenta!!! Traiasca StresVit-ul
Mirela !!! pune-le pe toate...acolo.
Supararea, depresia, nervii, produc multe boli organismului si ...cred ca sanatatea noastra e mai importanta.
la toate si va astept la cafea.

MG

Mergi la inceput

"neata". io-s cu mintea nitel mai limpede azi. fetelor..dar eu nu iau calmante de nici un fel. nici nu ma gandesc la asa ceva..fie ele si din plante.
iacata-ma cu o cafea fuga k ma vad cu o prietena putin mai tarziu..mai profit si eu de ce zile mai am de concediu k daca incep munca..nici k mai apuc sa mai vad pe cineva la fata
va doresc o zi frumoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Monagan,

...intr-adevar extraveralul nu merge pentru oricine, te adoarme...eu iau Calmepam ,e foarte bun, si pentru intestine, si anxiolitic, sedativ usor...eu iau doar 1/4 sau maxim jumatate odata dintr-o tableta de 3 mg, ( ca sunt si de 1,5)...mai ales la culcare sau la nevoie, inainte de intalniri tensionate sau cand ma simt foarte nervoasa si stresata...ma simt foarte bine cu el , dar se da numai cu reteta, nu da moleseala dect daca esti prea obosita in ziua respectiva sau e noapte...il mai gasesti si ca Lexotanil( facut de francezi parca) sau Bromazepam, la noi..asta e substanta de baza...dar facut la egipteni, cum e Calmepamul, e foarte eficient...conteaza mult si unde e fabricat, chiar daca are acelasi gramaj...Te relaxezi si vezi totul altfel...
Multi medici mi l-au recomandat si il iau si persoane in varsta...

Mergi la inceput

Si mai iau zilnic de la un timp calciu cu D3 si magneziu...sunt foarte importante si multe stari de irascibilitate si stres se datoreaza lipesi lor...mai ales in cazul femeilor...

Mergi la inceput

buna dimineata. io am avut o noapte tare proasta..m-am trezit de nush cate ori..intre 7-9 am reusit si eu sa dorm neintrerupt.
azi tre sa cam ies din casa si vad k a plouat...de la noaptea asta aiurea m-am trezit cu fatza la cearceaf
azi vreau sa fac piftie si niste prajiturici repede.
cam atatica...ne auzim mai tarziu.
sa aveti o zi frumoasaaaaaa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput