Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pupik si eu din mers. am pus sarmalele la foc..ma duc sa fac si ciorbita si sa pregatesc carnea de friptura si apoi sa fac dulce pt bunici k trag o fuga pana la ei mai pe seara.
monagan..muream si nu stiam ce e aia chisca...
ne auzim later. pupicei.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

se zvoneste ca pe seara,cineva o sa apara,pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn , vine vine MOS CRACIUN sa-ti aduca un an mai bun !! LA MULTI ANI !!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

BUNA DIMINEATA LUI CRACIUN
Am venit sa va dau desteptarea!!!!! , putina miscare
ce faceti? Ati avut o seara grea?
Eu sint la o cafeluta, mare, tare, si va astept si pe voi.

MG

Mergi la inceput

hoo hoo hoo ..ai vazut un ren maro si un spiridus in bleo? sa ai parte de un mos bogat si un an de invidiat.
iacata-ma si pe mine...prezenta cu cafeaua .

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Hop si eu aici sa ma bag in seama.
hoo, hoo, ca vad totul bleu.
la toate.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fete cucuiete!
Aproape gata Craciunul. Si concediul meu.Deja ma gandesc la munca!Dar vine cu pasi repezi inca un an. Sa dea Domnu sa ne distram in 2006!
Spare ca Mosu a fost darnic cu voi! Si fiindca tot ati pomenit, uite-ma si eu cu cafeaua si tigara!
Va pup si zile bune!

Mergi la inceput

Buna, buna, buna....
july_g, mama draga, da matinala mai esti.
Si eu la cafea si tigara.
Sper ca 2006,sa fie mai bun, ca la mine anul asta a fost catastrofal, nu vreau sa ma gandesc acum.

SCULAREA!!!!! UNDE SINTETI TOATE ! va astept la o cafea.

MG

Mergi la inceput

neata fete frumoase. eu am avut un Craciun cum numai in povestile urate intalnesti. era si normal...dupa cum a fost 2005 pt mine. sper k macar finalul de an sa fie altfel...sa n-o iau pe aratura
dar oricum..io-s optmista.
cine bea cafeaua cu mine? dar tigarea cine o fumega?
pupacei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si eu la fel...cel mai urat Craciun...am fost o ora undeva - in familie!!! si a fost groaznic, am plecat plangand si am stat singura acasa...Nici cu sanatatea nu-s bine...Offffff Si am multe probleme pe cap...

Cred ca de Revelion va fi mai bine

Ia uite cum ne-am potrivit toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Hoi si io. cam tirziu apar dar de' asta-i viata.

Io am indraznit sa fac ceva copturi dupa recetele Nataliei. Cred ca sunteti toate satule de dulciurile de la Craciun si o sa indrazniti sa-mi admirati capodoperele.

Browines si prajitura cu lamiie. Iata sectiunea_1 si sectiunea_2 a cestor dulciuri.

Noi in familie nu sarbatorim craciunul pe 25dec ci pe 7ian, insa am fost in ospetie la niste colegi de ai sotului, si se primeste ca facem exceptie, sarbatorim de doua ori . A fost fain, mi-a placut.

Sarbatori fericite si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput