Papilomatoza genitala sau condiloame
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaLavinia spune:
urgent la doctor!!!!!! cind e vorba de viata ta nu e cazul sa iti fie rusine! ce inseamna asta? ai primit niste recomandari de doctori excelente. dinca, cea care este si la medsana si la polizu, daca vrei spital de stat, este o femeie exgtraordinara, de un calm iesit din comun. urgent papanicolau si coloscopie. este neplacut sa stai cu picioarele desfacute de nu stiu cite ori dar daca vrei sa traiesti fa-o!! nu te juca de-a Dumnezeu, sa nu te tratezi, ca poate trece cu creme si ceaiuri sau chiar de la sine!! nu exista asa ceva, e treaba serioasa. scrie-ne saptamina viitoare si spunen-ne ca ai fost la medic. bafta
gio spune:
Fetelor!!!! Vegetatiile veneriene sunt una si papilloma alta. Nu au legatura! Eu nu cred ca papilloma trece cu creme. Iar prietena respectiva care are sotul infectat este sigur si ea infectata, chiar daca nu are simptome. Poate sa aiba modificari ale colului si asta nu se vad decat la doctor, si nu trec cu nici o crema, oricat de miraculoasa ar fi ea. Credeti-ma, am incercat! Si daca nu le tratezi la timp, problemele sunt pe termen lung. Duceti-va la doctor, el este cel mai in masura sa puna un diagnostic si sa stabileasca ce tratament trebuie urmat.
CristinaM spune:
quote:
Originally posted by gio
Mie mi s-a spus sa am grija tot timpul, sa repet Pap o data la 6 luni, mai ales ca am avut si o rana pe col .Virusul nu dispare niciodata din organism. E trist, dar boala poate fi tinuta in frau. Si neaparat, tratamentul se face in cuplu, dar la centrul de care am vorbit au ei grija sa-ti trateze si partenerul. Eu nu mai am probleme cu virusul, dovada e ca sunt insarcinata si nu au reaparut problemele.
Si eu ma lupt cu condiloamele de aprox.2 ani. Am incercat tot ce inseamna creme, unguente, solutii, cauterizari, am "vizitat" 6 ginecologi in ultimii 2 ani. Am intalnit-o pe dna Dinca de la Medsana, care mi-a alungat gandurile negre, m-a tratat (antiviral Isoprinosine, vit.A forte, vit.E forte, Spirulina), mi-a starpit cu laser condiloamele care ajunsesera si pe col si, nu in ultimul rand, mi-a facut terapie.Pentru ca ele se instaleaza se obicei intr-un organism slabit, cu imunitate slabita si explodeaza in mediu de stress si oboseala. Prin urmare am schimbat modul de viata :vitamine, hrana, odihna multa, stress cat mai putin si acum sunt mult mai bine. Nu a mai aparut nici un condilom de cateva luni bune. Un lucru e cert:tb tinute sub control, mers la medic, facut colposcopii si PAPs regulat.
Raspunsul lui Gio mi-a adus un plus de optimism, sper sa am voie sa raman si eu insarcinata curand.
Va pup.
CristinaM
cmist
CristinaM spune:
Condylin-ul este o solutie topica ce contine Podofilina, ea arde condiloamele, se atinge condilomul respectiv de 2-3 ori pe zi,cate 3 zile, dar exista riscul sa nu le arda din radacina, adica sa ramana acolo o bucatica microscopica si sa reapara. Cu laser ele sunt arse de tot, adica nu reapar in locul acela. Sunt condiloame ffff mici, pe care nu le observi cu ochiul liber, si pe care laserul le poate rezolva chiar inainte sa creasca si sa le vezi/simti.
CristinaM
CristinaM spune:
De asemenea, in timp, daca se foloseste frecvent Condilyn, condiloamele capata imunitate la acesta, deci nu le mai arde.
CristinaM