pierdut pasiune...sa o declar nula?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Iertare, dragele mele, pentru ca nu am raspuns, dar suntem plecati din tara de 10 zile, si nu am mai verificat mail-ul. De fapt, acum scriu din aeroport, asteptand avionul..n-am mai rezistat fara voi..ce sa va spun de noi..suntem bine, as exagera daca as spune excelent, dar mai avem inca multe de invatat unul despre celalat...dar am castigat mult mai multa deschidere ,vorbim fara teama de a ne rani, fara a mai interpreta si privi totul asa catastrofal..uite, de exemplu, amandoi avand personalitati foarte puternice, iar eu obisnuita de mica de parinti sa ma bazez mai mult pe mine decat pe altii, (lucru ce mi-a fost de folos de altfel), sunt tentata uneori sa iau decizii de una singura, ceea ce, normal, intr-o casnicie nu se face. dar totul tine de constientizare, de a te obiectiva si de a trece peste orgoliul personal, a-ti recunoaste greselile..iar eu mi le recunosc si incerc sa le indrept...si el face la fel. e un imens pas inainte..si zic eu ca mai sunt multi altii de facut..dar incet, incet..va pup si mai "vorbim" acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna ziua.
Sunt noua pe forum, dar am citit cu mare interes problema discutata, fiindca cu ea ma confrunt si eu..La mine insa e un pic mai complicat , tinand cont ca sunt insarcinata in 4 luni..trebuie sa iau o decizie, sa fac ceva pentru ca sotul meu sa ma "vada" iar, dar nu stiu ce..pe de alta parte ma gandesc si la viitor, cum ar fi mai bine cu un partener cu care am mereu discutii si frustrari sau cu un tata pentru copil..stiu, unele veti zice, poate, ca nu merita sa -ti sacrifici viata si fericirea pentru copil, dar chiar nu stiu..Avem doar 3 ani si 1 luna impreuna si deja "fluturasul" a murit..De fapt de la 2 ani jumate a cam murit, dar am tot sperat sa fie doar o parere de-a mea..Nu stiu ce sa fac, ce sa mai fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livutz spune:

Salve,

1. Domnul sa ajute cuplul Fatimei sa ramana sudat pe veci.
2. Fatima sa fie mai isteata, mai relaista, sa se victimizeze mai putin.
3. Nu uitati niciodata, fara sacrificii si fara rabdare nu poti pastra o casnicie. Cand zic rabdare, ma refer si la faptul de a se rabda unul pe celalalt. Si nu trebuie sa asteptati mereu sa fie numai lapte si miere casnicia voastra... Nu vedeti: ploua, iese soarele, ploua, iese soarele... si tot asa.
4. Iubirea adevarata inseamna a te gandi mereu numai la celalalt, a-ti dori mereu binele celui de langa tine. Cealalta iubire, imi pare rau, e iubire de sine...
5. Evitati flirturile. Vor distruge, aproape sigur, casncica voastra. Puteti vedea, ca pilda, filmul Necredincioasa (Unfaithful) cu Richard Gere.
6. Si nu in ultimul rand, cautati viata vesnica si toate celelalte se vor adauga voua!

Iertare si ... cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu cred ca fluturasul din stomac il ai doar la inceputul relatiei, atunci cand ai emotii si te intrbi "Oare ma iubeste", "Oare se mai vede si cu alta"...dupa ce sunteti impreuna siguranta isi pune amprenta...dupa ce va casatoriti sunteti aproape tot timpul...doar nu poti ca in fiecare zi cand mergi acasa de la servici sa ai emotii ca il veni nu?!?!?...dragostea incepe, creste si se maturizeaza astfel incat la 60 de ani doi oameni se iubesc si se respecta intr-un cu tot alt fel decat atunci cand s-au cunoscut!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by livutz

Salve,

1. Domnul sa ajute cuplul Fatimei sa ramana sudat pe veci.
2. Fatima sa fie mai isteata, mai relaista, sa se victimizeze mai putin.
3. Nu uitati niciodata, fara sacrificii si fara rabdare nu poti pastra o casnicie. Cand zic rabdare, ma refer si la faptul de a se rabda unul pe celalalt. Si nu trebuie sa asteptati mereu sa fie numai lapte si miere casnicia voastra... Nu vedeti: ploua, iese soarele, ploua, iese soarele... si tot asa.
4. Iubirea adevarata inseamna a te gandi mereu numai la celalalt, a-ti dori mereu binele celui de langa tine. Cealalta iubire, imi pare rau, e iubire de sine...
5. Evitati flirturile. Vor distruge, aproape sigur, casncica voastra. Puteti vedea, ca pilda, filmul Necredincioasa (Unfaithful) cu Richard Gere.
6. Si nu in ultimul rand, cautati viata vesnica si toate celelalte se vor adauga voua!

Iertare si ... cu bine!

Profund. :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

"3. Nu uitati niciodata, fara sacrificii si fara rabdare nu poti pastra o casnicie. Cand zic rabdare, ma refer si la faptul de a se rabda unul pe celalalt. Si nu trebuie sa asteptati mereu sa fie numai lapte si miere casnicia voastra... Nu vedeti: ploua, iese soarele, ploua, iese soarele... si tot asa."
- adevarat .. dar iubirea trebuie sa existe, pasiunea sa fie intretinuta si nu in ultimul rind sa traga la aceiasi caruta si in aceiasi directie..
"4.Iubirea adevarata inseamna a te gandi mereu numai la celalalt, a-ti dori mereu binele celui de langa tine. Cealalta iubire, imi pare rau, e iubire de sine..."
- parerea mea ... a te gindi si la celalalt dar nu numai la el... cu noi cum ramine chiar e iubire de sine atunci cind ai tu nevoie de altceva sau astepti altceva???

Sorry ca m-am bagat in discutie ca musa-n lapte ... dar m-a surprins acest raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Cred ca nu putem sa le avem pe toate... Altele tanjesc dupa un om care sa le fie alaturi chiar si ca prieten, care sa le iubeasca in acest stil mai putin pasional, care sa le priveasca ca pe un om cu care s-au obisnuit...etc, in schimbul unor nopti fierbinti urmate de certuri, gelozii si mai stiu eu ce.
Asa ca, mai bine sa ne iubim sotii asa cum putem, "cu fluturasi" sau fara, ca ei sunt ai nostri si merita!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput