Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

fetelor care m-au incurajat sa revin si care mi-au trimis floricele si pupicele si imi cer scuze daca am plecat asa, ca magarul in ceata, stiu ca retragerea mea a fost o copilarie ( sau, cum ar spune probabil Lordra si ii dau dreptate “ mi-am luat jucariile si am plecat ” ) dar asa am simtit sub impulsul momentului si nu am nici un regret daca am facut pe “avocatul dreptatii “.
Este drept, Lavi nu s-a luat de mine, insa eu m-am pus in situatia fetelor care nu au net si nu pot sa intre des. Imi pare rau daca am atras alte dispute pe forum.
Si aveti perfecta dreptate, nu ar trebui sa ne suparam mai ales acum, cind se apropie Craciunul si mai ales cind sintem pe ultima suta de metri si in curand vom preda stafeta gravidutelor de ian-feb.
Cristina, si a mea a dormit bine asta-noapte, s-a tezit doar o data si eu am reusit sa dorm 5 ore in sir, ceea ce este o mare performanta. Mi-este frica sa ma laud prea mult si sa-si ia lumea in cap si iar sa-mi stea noaptea de straja patriei.
Maria Alexia cum mai esti cu contractiile? Hai ca mai ai putin si-ti vei tine ingerasul in brate.
Noki Lara sper ca i-a trecut micutei diareea si a scapat definitv de mucilagiu ( bleahhhh).
Mandy din pozele de dupa nastere mie imi pari chiar bine, de unde ai scos-o cu grasimea? Sau poate ca tu erai silfida rau inainte si vrei sa ajungi la aceleasi marimi..Despre par, nu stiu ce sa zic, eu mi l-am taiat fiindca imi era incomod cu late si parca ma bate gandul sa-l tund scurt de tot, baieteste, ca nu am mai fost tunsa asa de la 18 ani , insa mi-e ca ma voi plictisi prea repede…cu parul lung insa, ai mai multe optiuni, ti-l poti aranja in fel si chip, ti-l poti pune pe bigumoate..
Anda, transpiratiile ale si mie mi-au dat batai de cap, eram toata ziua la chiuveta sa ma spal,chiar ma intrebam cum ma poate suporta bebita mea in preajma..asa cum am mai spus, daca inainte nu m-as fi spalat o saptamina, tot nu as fi miroasi asa…bleahhhh.. ale mele nu mai sint atit de excesive cam de vreo saptamaina, deci dupa vreo 3sapt. de la nastere, dar tot imi mai miroase transpiratia ceea ce inainte nu mi s-a intimplat; sper sa nu raman asa ca deja mi-e de-ajuns ca am ramas cu un numar mai mare la incaltaminte si trebuie sa-mi inlocuiesc tot ce am prin dulapuri.
Ma bucur ca incep sa-si arate efectul toate tratamentele si ai si momente cind nu suferi, iar in ceea ce priveste povestea nasterii, mi s-a facut parul maciuca…si mai ales cind am citit ca erati mai multe in sala de travaliu, of! Eu sint o persoana mai pudica si discreta, nici mie nu-mi place sa ma vaiet sau sa pling in public, asa ca nu stiu cum m-as fi putut manifesta cu altele pe linga mine. Cind am fost in travaliu de abia gemeam, pur si simplu nu puteam din cauza asistentei, mi-ar fi placut si mie sa urlu, cum le auzeam pe celalalte fete din alte sali de travaliu, sa ma descarc, dar preferam sa-mi infund nasul in perna si sa sufar in tacere.
Ma intreb, oare nimeni nu poate face nimic atunci cind este vorba de comportamentul unor asemenea japite de asistente, ca sa nu se mai intimple asa ceva si cu alte gravidute? O reclamatie, ceva? Este de necrezut prin cate ai putut trece, saraca de tine, la fel si Lordra, careia nu i-au dat epidurala din lipsa de anestezist. Sa te urci pe pereti, nu alta!
Lavi sper ca Nati este bine, imi pare rau ca a trebuit sa fie intepata de doua ori, imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fi fost. De cite ori am fost cu fata mea la dr. am simtit ca-mi ies peri albi de tristete, atunci cind o dezbraca sa o cantareasca si ii tremura barbita de frig, atunci cind i-au luat sange din piciorus si s-a uitat la mine cu niste ochisori mari, cind la testul de auz m-au trecut sudorile atunci cind idioata aia credea ca are probleme cu auzul si vroia s-o supuna la nu stiu cate teste…as fi vrut sa iau toata durerea ei asupra mea, sa o string in brate, sa o protejez…i-am spus lui George ca nu stiu cum o sa ma descurc la vaccinuri, daca eu anul trecut cind am fost cu finuta mea sa-i facem gaurele in urechiuse am izbucnit in plins in timp ce o tineam si cele doua tipe o gaureau. Nu sint buna de asa ceva, sper sa ma intareasca Dumnezeu pe parcurs fiindca stiu ca toate aceste proceduri sint pentru binele fetei, dar cind o vad ca sufera imi vine sa urlu de mila ei.
Gandacel, chiar imi pare rau ca noi te-am dezamagit, sa stii ca sintem un grup relativ unit si toate fetele sint de gasca, si poate chiar ca intr-o familie, acum ne certam, acum ne impacam; eu una sint de acord cu tine in mare masura. Poate totusi vom reusi sa ne reabilitam fata de tine, ca pari o tipa tare de treaba .
In ceea ce priveste mesajele date de tine, sa stii ca de multe ori erau postate dupa ce noi treceam la alta pagina, asta fiindca esti membru nou, deci multe dintre noi se poate sa nu le fi vazut. Am observat asta fiindca eu citeam dimineata cind ajungeam la serviciu, si cind ma apucam sa raspund constatam ca sint postate mesaje noi pe care nu le vazusem prima data.
Ripley, ma bucur ca s-a rezolvat problema cantaritului, bata-l vina ca ti-a dat emotii.Noi doua sintem in aceeasi situatie, cu barbatii plecati – care vin noptea – si cu drumuri facute zilnic, cu diferenta ca eu o iau pe Rachelina cu mine peste tot, ca nu am cu cine sa o las.
Apropo de mersul asta afara, eu am realizat ceva astazi; am avut programari la dr.,la coafor, etc, fie dimineata, fie dupa-amiaza; pai este normal ca micuta mea sa fie debusolata si sa nu aiba program regulat de masa, somn, fiindca noi nu am fost acasa, am fost pe drumuri. Mi-am propus ca dupa Craciun sa ma mai potolesc, daca ies pe-afara sa ies la ore fixe, ca sa aiba si ea un program fix de masa, somn, iesit pe-afara. Sint ferm convinsa ca o data ce va avea un program, isi va reveni la normal.
Te asteptam pe forum Ionikka ,felicitari pentru voinicutul Aron !
Noki da, am pricipit ca vrei sa ma tragi de limba si nu-mi displace deloc; Rachelina s-a mai reglat cu mesele si ma mai lasa in pace. Este un copil adorabil.
Tin pumnii tuturor gravidutelor sa nasca cat mai repede si usor!
Ce mai stiti de Tania, Lavi, Meems, Mirela Anca?
Eh, da’ am scris ceva, nu gluma,asta ca sa recuperez si ptr. cind nu am scris…ma duc sa impachetez niste cadouri, sa mai scap de o grija.

Pupicei, o noapte buna si placuta,
Ina

Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anamari, multumim ptr.poveste.
Avind in vedere ca esti la al treilea bb,nu ar fi trebuit sa nasti mai repejor, 14 ore mi se par enorm de mult...crezi ca pitocinul o fi fost de vina sau epidurala, ceva-ceva ti-a incetinit procesul nasterii, eu asa cred - nu ca ar mai conta acum..

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru si eu dupa cateva zile de absenta... N-am mai apucat sa citesc din urma, dar am vazut ca Ina a intrebat de mine. Bebelina imi ocupa tot timpul, ne invatam incet-incet si cu alaptatul, dar micuta are crampe si doarme cam prost din cauza asta. Eu sunt cam nauca de cap noaptea si ziua mai incerc sa mai dorm ca sa mai imi revin. Pana ne intram putin in program, cred ca tot asa o sa fie. Oricum, sunt super fericita cu printesuca mea si nu ma mai satur s-o privesc!
Va pupic pe toate, si in caz ca nu mai intru zilele astea, va doresc din suflet un Craciun Fericit si multe impliniri in Noul An alaturi de familiile voastre!!

Meems & Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

meems-ai incercat picaturile pt. balonare la bebei?

e o scumpa-am vazut pozele...si veti trece voi si peste crampe.

ina- asa-i, ar fi trebuit sa fie mai scurt-mai ales ca la Lia a durat doar 9 ore...si asta pentru ca a fost declansata de la inceput. nu pitocinul(oxitocina) are rol de a grabi travaliul. cat despre epidurala-intr-adevar e ceva putred acolo. dar nu stiu daca asta a fost cauza sau mai curand faptul ca m-au tintuit in pat de la dilatatie 4 in loc sa ma lase sa ma plimb in voie...sunt sigura ca daca ma plimbam nitel se cobora copilul mai repde si grabea tot procesul...
norocul meu e ca partea cu adevarat dureroasa a fost scurta-cam o ora, o ora si ceva....

pentru mamicile care nu au nascut inca- desi lung travaliul meu a fost suportabil. ultima ora a fost cu dureri mari, cam cu scrasnit din dinti. in rest, daca am si atipit printre contractii-va dati seama ca nu era asa de rau...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Meata! Sunt vesela! Imi fac curaj - azi am zi de cutarenie de Craciun. Sper sa doarma Bubu si sa ma pot descurca!

Ina - yu-hu, ce bine ca ai revenit!

Fetelor, nu mai pot sta amu, ca ma cheama praful din casa sa-l matrasesc, dar daca vreti sa vedeti ultima isprava la lui fii-mea - sta in picioare in cadita, ca numai asa ii place, de n-am pomenit asa ceva la 7 saptamini - uitati-va la albumul meu de la semnatura!

Pupici multi si revin dupa o prima transa de curatenie!

Poze cu mami si Sarah
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA.....

A mea nu-i buna mai deloc. vladut parca are ace pe el de nu vrea sa doarma... toata noaptea a fost marait, eu nu am apucat sa dorm ieri deloc ca atunci cand m-am asezat si eu in pat nu am apucat decat 15 minute...ca gata s-a trezit sefu', nici macar nu-i era ora de masa si a plans....E un paradox..mananca, adoarme la titzi, daca il pun in patut este ok; dar daca il ridic sa-i scot aerul - pa care il scoate numai daca-l tin ca pe un sac de cartofi aruncat pe umar, sa stea cu stomacelul pe umarul meu si batut bine de tot pe spate si nici atunci de fiecare data - se tezeste si gata cu somnul...sta ce sta asa in patut dupa care urlele taica de se aude de pe palier; apoi trebuie luat in brate, adormit, ca sa numai zic ca incepe sa caute cu gurita si am senzatia ca este nemancat.
Cand am fost la dr, marti, m-am muls si i-am lasat lui tati in biberon 70ml de laptic. Cum eu nu apucasem sa-i dau sanul ca lumea, am plecat si l-am lasat un pic nemancat, tati i-a dat bibe, dar haplea a mancat pe nerasuflate jumate si ar mai fi mancat. Dar cristi s=-a gandit ca daca intarzii mai mult, numai are sa-i dea si a pastrat pt mai tarziu. Normal ca peste 1ora jumate a devorat si restul si cand am ajuns eu acasa, i-am dat in continuare san.

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Si sa mai zic ca i-am luat biberon de la NUK, ca are tetina ia minune si toata lumea m-a sfatuit sa-l iau, dar aproape ca se ineaca cand ii dau din el. Trage cu atata putere si trebuie sa-l mai opresc si sa-l ridic la verticala ca altfel se ineaca
Asa o face cu orice alt biberon? ca parca as lua altul . de fapt alta tetina as lua.
Uite acu' doarme si incepe dintr-o data sa planga, de fapt sa urle.
Ce o avea????

MARA, ce ai facut cu lochiile? la mine iar s-au oprit...

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

JOY, ai verificat tetina??? sa nu fie mai mare.... 0+, S, pentru nou nascuti, mai ales alaptati la san! si nu cred ca se poate ineca cu orificiu atat de mic!!! trage si tu sa vezi daca poti

noki, e mult prea devreme s-o lasi sa se sprijine pe picioruse!!! asteapta pana sta singurica in fundulet. si iris incearca figura asta, sa se propteasca, dar n-o las.

anamari, si eu care ma asteptam la o poveste scurta...... mi s-a parut ciudat cum tot bagau si scoteau cateterul.... io numai de frica la inca o intepatura am tinut mortis fara epidurala...

steriletul din cate stiu e safe, atat ca poate da, ca orice chestie, efecte adverse... inflamari ale mucoase, anexite si obturari de trompe. POATE, nu garantat creeaza complicatii. de-aia nu se recomanda celor care n-au avut un copil, sau celor care isi mai doresc. ca se evite eventualele probleme. cele clasice sigur sunt la grupa asta, nu stiu mirena...
eu tare mult as vrea sterilet, dar sa vedem ce zice dr.. ca la cicluri dureroase si abundente nu se recomanda, cum e cazul meu...

ah, si uitam de noi... a facut fi-mea kk azi, dupa ce ieri n-a facut deloc. si.... , a facut chiar solid!!! cu proba suptului mi-a ajuns, asta dupa ce mi-a iesit la o cantarire ca nu a mancat nimic. desi era clar ca buna-ziua ca mancase, ca era satula si dormea!
mi-au iesit si 3 mese de 100-110g, asa ca ramanem la mese de 10 minute/san.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc mamicii care a completat listuta cu datele Ionikkai, doar o greseala s-a strecurat, a nascut in 20, nu in 21. Multumesc, va pup!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Ionikka sa-ti traiasca puiul sa se faca mare....

Cristina, biberonul este pt 0-6luni, numai scria nimic altceva pe el....
Saracu este asa de obosit, ca de dimineata de la 7.30 cand s-a trezit nu a dormit decat 1 ora..acum a supt doar 20 minute la san si a adormit si cu nici un chip nu l-am putut convinge sa mai ia titzi...

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput