vopsirea in timpul sarcinii
Buna fetelor, ce parere aveti despre vopsitul in timpul sarcinii?Eu am 19 saptamani si nu m-am mai vopsit de 4 luni iar acum mi-am luat Garnier, ce sfat imi dati?Pupici
Raspunsuri
raalucutza spune:
nu este nici o problema sa te vopsesti!ideea e sa nu inhalezi mult timp vapori de amoniac de la vopsea!cel mai bine e sa te vopsesti intr-o incapere bine aerisita!eu sunt in 18s si deja m-am vopsit a 2 a oara!
raluca
ama_kaly spune:
Eu nu m-am vopsit si nici nu o sa ma vopsesc in timpul sarcinii.O sa folosesc acum inainte de sarbatori un sampon colorant ca se cam vede diferenta.Si eu stiu ca nu trebuie sa inhalezi vaporii si sa te vopsesti intr-un spatiu bine aerisit daca alegi sa o faci.Eu prefer sa astept pana se naste bebe,mai important ca mine este el momentan.Fiecare face cum crede!
io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
Cristina_Ioana spune:
Eu am fost la dr ieri si l-am intrebat daca ma pot vopsi, mi-a zis ca nu e absolut nici o pb, ne putem vopsi pana in sapt 32, de asemenea tratamente cosmetice putem face pana in sapt 32, numai ca la fel, sa nu inhalam mirosul ala de vopsea...
Cristina + bb 11 sapt
Laura Ioana spune:
Cristina Ioana de ce numai pana la 32 de saptamani?
Laura
cu
? 27+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
erika24 spune:
buna burticutelor
mie mi-a spus medicul sa nu ma vopsesc deoarece vopseaua e facuta din tot felul de chimicale si se absorb si in piele nu numai ca le inhalez si intra in sange si ajung la bb asa ca eu nu ma risc
de sarbatori am zis ca nu ma fac numai cu sampon dar parca nu prea ma atrage ideea. ma mai gandesc
va
si grija de bbei
erika
25+
tania2 spune:
Buna burtici
Eu nu m-am vopsit pana acum dar mi-am facut de 2 ori suvite fara sa-mi atinga radacina. La coafor mi s-a spus ca sunt multe gravidute care se vopsesc sau altele care au nascut si sevopseau nu au avut nici-o problema.
Oricum alegerea este a voastra dar aveti mare grija.
Tania 24+
tania
Cristina_Ioana spune:
Laura, pai nu stiu de ce numai pana in sapt.32 exact, dar asa mi-a zis , ca dupa sat 32 nimic chimic...si mi-au zis asta 2 medici
Erika, noi avem 2 coaforuri in familie si crede-ma ca vin gravidutele pana in luni avansate la vopsit si toate isi intreaba in prealabil medicul...ideea e sa nu stai cu nasul in vopseaua aia, dar daca ea este preparata in spate si ti se aplica pe par, stai cu ea 20-30 min, nu se intampla nimic...
Mie medicul meu mi-a si zis ca trebuie sa raman o femeie ingrijita si in sarcina, iar cu vopsitul nu o facem zilnic...
Cristina + bb 12 sapt
alinaalex spune:
buna burtici!
eu mi-am vopsit parul de 3 ori pana acum, dupa ce am intrebat o gramada de medici, inclusiv medicul de familie si toti m-au asigurat ca nu-i nici o problema. Prima data inca nu stiam ca-s insarcinata, a doua oara la 1O sapt., ca eram satena inchis vopsita blond si aratam nasol daca-l lasam sa creasca, si am fost nasa la o nunta. Iar a treia oara, la 20 saptamani mi-am schimbat culoarea, adica l-am vopsit saten, cat mai aproape de culoarea mea naturala, si asta ca sa nu mai trebuiasca sa-l mai vopsesc pana la sfarsitul sarcinii.
Eu zic ca nu are ce sa dauneze, cel putin nu cunosc si nici nu am citit de cazuri in care sa fi daunat cu ceva vopsitul in timpul sarcinii, ca m-am tot documentat.
Atunci, logic, ar trebui sa dauneze si cosmeticele, nu? Si alea sunt chimicale si poluarea si etc., etc.
Cred ca totusi decolorarea ar fi singura contraindicata. In rest...
Eu lucrez intr-un spital, sunt asistenta, asa ca am avut de unde ma interesa, plus toate colegele mele s-au vopsit in timpul sarcinii
si au copii sanatosi. Asa ca...
Ma rog, fiecare face ce crede.
va pup,Alina &
25+
anduta78 spune:
Eu m-am vopsit in timpul sarcinii.
Chiar la fiecare 3 sapt pt ca imi cresteau unghiile si parul intr-o disperare.
Acum dupa ce am nascut-de 6 sapt- incetinirea cresterii parului e evidenta.
Asa ca ......sfatul meu e sa va faceti frumoase in continuare.
Sarcina usoara
Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat