Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am aparut si eu.

BEE Se pare ca bebe vine odata cu zapada. Iti tin pumnii, fii increzatoare. Noi vom fi pe baricade, asteptand vesti de la tine.
Azi am avut o zi buna. Am o singura data si seara am fost la restaurant in gasca si a fost super. Ma bucur ca nu a mai trebuit sa gatesc.
Maine am de alergat ca a venit azi prietena mea din Germania si maine mergem la plimbare. Tocmai bine ca inca nu i-am cumparat nimic lui Alex de Craciun si nici cateilor (si ei au fost cuminti anul acesta si merita si ei ceva de Mos).

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, tie ti-a zis ca e mult lichid? CA mie de doua ori mi s-a spus in sarcina ca am lichid mult, dar in limite normale (la limita superioara a normalului). SI cum grijile sunt calare pe noi non stop, evident ca eu m-am panicat total. Unul din doctori, care vazuse si triplul test prost (si avea el o manie cu Sindromul DOwn) mi-a spus ca se astepta sa am chiar mai mult in caz de anomalie cromozomiala la bebe!. Ce incurajare! La mine unul din efecte a fost ca de unde fata era cu capul in sus la 30 de sapt., la 37 era cu capul in jos. Doctorul meu a fost simpatic insa, cand l-am intrebat " Ce poate sa insemne lichidul amniotic prea mult?" (eu cu gandul la triplu test). MI-a raspuns: "o sa ma ud eu mai tare pe maini!"
Giova daca inca ti-e rau si ai stari de greata cred ca nu a coborat burtica, dupa cum ti-a zis si doctorul!! Si vezi sa nu te apuce vreo raceala, daca tot ai starea asta proasta! Ziceai de febra? Cat nu este peste 38, nu te ingrijora, nu afecteaza copilul. Daca simti ca nu ti-e bine ai putea sa iei un paracetamol. Cat despre agitatia micutului, pai cred ca simte si el starile tale proaste. Eu cum mancam aiurea, cum protesta fata mea!
Moni si Ursoaica, vesnic pe pozitii .
EU am terminat si cadourile de impachetat.. Bagajul de verificat, plicurile de completat.........SI afara ninge minunat!! URAA!.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana sebe frumosi catei!!!
Ursoaica ai intrat si tu odata cu motanul?

E periculoasa febra pt. bebe?
Mi-e frica ca adorm si daca fac febra la noapte, ce fac?

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Mersi Bee!!!
Ce harnicuta esti!!Ca o .
Sa fie intr-un ceas bun!!! Tin pumnii. Doamne ajuta.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Anasebe, am vazut si eu pozele cu cateii! Mie-mi plac la nebunie soricarii!! Mai ales baiatul, care e mai auriu e tare dragalas. Rali si Daniela, am vazut si cateii vostri dragutzi! DAca ash avea spatiu, ash transforma casa in gradina zoologica! Dar o sa le vina randul la toate. Cat despre mancare la restaurant, eu mi-am facut pofta duminica. Pui POrtughez cu cartofi prajiti si gogonele. Dar noi nu in gashca si in doi.
MOnica! Si eu stiu de piftie= cocioane si de maiosh= lebar! Dar cocioane eu nu mananc fiindca nu-mi plac. Pe la voi sangerete se face? Ca eu n-am mancat de cand eram copil si oricum nu-mi placea!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AM crezut ca treb sa citesc un capitol intreg dar vad ca sunteti melancolice din cauza ninsorii.
Maraki- ma bucur ca Angelo e ok, o sa se rezolve cu lichidul, o sa vezi c ava fi bine, fii optimista!
Spor la treaba cu piftia, a mea nu cred ca va fi f. inghegata, am controlat-o acuma, deci nu stiu dc va intruni standardele sotului dar eu nu o ai fierb, asta e, data viitoare nu mai pun gelatina foitza, decat la plic, dar acuma ne-a fost lene sa mergem la magazinul unde avea pudra si asa invatam din greseli, probabil gelatina asta foitza nu e prea puternica.
Bee- ma bucur ca ti s- a indeplinit dorintza si ninge, ca ai terminat si bagajul si cadourile, maine va fi totul bine, la ce ora ziceai ca vine Teodora?Tinem pumnii si va fi bine, fii optimista!
Giova- nu te mai stresa- febra nu afecteaza bebelinul, el e protejat in placenta, a uitat?

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova i-a un paracetamol inainte sa te culci
Bee mie mi-a spus ca am prea mult lichid, dar in afara de faptul ca se misca bebelinul in voie nu stiu altceva de la dr. Acum trebuie sa ma gandesc ca pot fi anomalii doamne fereste? Am incercat sa caut pe net dar nu mi-a dat nimic... Hai ca iti fac galerie de pe acum pt. maine

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Sangerete = caltabos cu sange?????

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Ok mersi fetelor de raspunsuri.
Cred ca fug in pat, la somnic.
Ursoaica esti pe faza pt. un nou cap.?
Denisa si eu si mama am patit-o cu gelatina foitza. Si inca i-am luat din Italia, dar nu e buna, slaba de tot. Se pare ca asa e peste tot.
Bee si bunicii mei fac sangerete, dar ma crezi ca n-am pus gura pe el?

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

DEnisa, ora nu avem maine. DImineata tb sa mergem la spital cu bagajul, apoi vom vedea in functie de ce urgente mai sunt, etc. Maine candva.
MAraki, nu te ingrijora cu ce am spus! Copilul tau e perfect sanatos, ca si al meu. Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce auzim.......... Cred ca nu mai dormeam de la 20 de saptamani pana acum!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput