Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Craciun Fericit!!!

Gata bradul nostru Inisa e asa incantataaaaaaaa.Mi a adus globuletzele si ea a pus varful.
Papa e gata si miine doar e de incalzit.Am facut oua umplute,rulada de carne,curcan,ciorbitza cu multa smantanica,tiramisu etc etc yami yami

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

CRACIUN FERICIT!

Sa va gaseasca acest Craciun, SANATOSI,FERICITI SI IMBELSUGATI!
Sa va aduca Mosu',daruri magice,pace in suflete si foc viu in inimi!
Sa va bucurati de lumina Craciunului,de mirosul de cozonaci si brad,de amintirile copilariei,de freamatul hartiei de impachetat,de ...tot ce face Craciunul MAGIC!

si imbratisari calde tuturor mamicilor ,copilasilor si familiilor lor!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Craciun Fericit!

Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

CRACIUN FERICIT!

Bucurii si multa sanatate! Mosul sa fie mai darnic ca oricand cu voi!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce bine e a casa cu puiu meu si cu iubitu meu sot.
Azi ne am sculat diminetza devreme si eram io si sotu ca niste copii fericiti.De abia asteptam s-o vedem pe Inisa la cadouri.Mandra a baut laptele si ne am dus in sufragerie la pomnul plin cu daruri.Inisa a facut niste ochi maaaaaaari si striga uaaaaaaaaaaa uaaaaaaaa.Asta e semn ca e de bini.
I am desfacut cadourile nu stia ce sa traga mai inainte tzopaia fericita tot cu sacu de dormit.
Dupa aia am mers la biserica unde Inisa a primit o gramada (fata norocoasa are mama).Si....a stat la impartasit (aici am facut io ochi mari uaaaaaaaaa).Tot semn de bine.

Am halit si suntem cu burtile pline,io pe net scumpi mei s au dus la nani.

I multumesc lui doamne doamne ca mi a dat-o pe Inisa de miiiii de ori si i cer numai sanatate,atat.

Va pup ca ma ia plansul,(is dupa juma de pahar de vin,io care nu beu dilok hiiiic)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna dragele mele.Mi-e rusine ca nu v-am mai scris de atita timp,dar am avut o luna groaznica.
Am intrat sa va spun ca suntem bine si sa va urez un CRACIUN FERICIT ,multa sanatate si fericire la toate.Va promit ca am sa citesc tot din urma si am sa va scriu cit mai curind.
Va pe toate si pe toti copilasii vostri.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Am facut si noi bradul evident,elena tot a tras de globuri si spune mereu: badu, balonu, ea zice ca globurile-s baloane, si nu-i asa?!:))

Si, tre sa stam acum inchise in casa ca a facut si ea varsat de vant. vreau sa va zic ca e ticsita de bube, ii mai ies si caninii, e o placere sa stai cu ea saraca. ma recompenseaza la greu , in scimb, cu multe pupicuri dulci ca simt ca intineresc.

ei, nu va intristati ca trecem noi si peste asta. avem nisre prieteni de fam care au o fetita nascuta pe 1 ian si de 2 ani le tot spunem ca nu putem. anu trecut eu avam hepatita, acum balena cu varsatu... se intreba ei asa acum: bai da suntem curiosi la anu ce-o sa mai aveti, e , Doamne ajuta zic!

va pupam dulce pe toate!

Laura si Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Un Craciun fericit!, spus in ultima zi a lui. Tuturor numai bine si multa sanatate!

Abia acum am avut timp sa intru un pic sa va salut. Clara a fost tareee incantata cand l-a vazut pe Mosu'. Nu s-a temut deloc, ne-o fi vazut si pe noi cum stateam... Cert este ca si-a luat darurile de la Mosu' singura si cand sa plece personajul in rosu, a intins manutzele cerandu-i sa-i mai dea daruri

Acris, toate cele bune si numai sanatate!
Vanessa, tare haioase pozele!
Mamaleone, multa sanatate Elenei! Trece si asta... Anghel cum mai e?!
Diana, felicitari! O sa ai o pereche minunata!

Va pup ca diseara s-ar putea, iar, sa am musafiri si vreau sa mai fac o prajitura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Am intrat la un internet din Londra sa va urez din suflet CRACIUN FERICIT!!! Ma bucur sa citesc cum s-au bucurat copilasii vostri de cadouri si de brad. Sunt niste scumpi, nu-i asa??? Eu tocmai am revazut pozele facute cu Andrei la bradutz si mi s-a facut dor de el.

Pe aici parca e toamna: soare ,ploaie...Azi e prima data cand a plouat de cand sunt in Londra si a trebuit sa ne luam umbrela ca sa putem da din coate printre oamenii innebuniti de pe Oxford Street unde au fost reduceri de pana la 70%. Bineinteles ca cel mai castigat a fost Andrei care s-a ales cu o gramada de hainute.

Va pupic si le trimit tuturor prichindeilor cuminti dar si nazdravani.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
bradutul nostru

Mergi la inceput