Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 11

acris spune:
LA MULTI ANI !!!!!!
Bine v-am regasit dragele mele in 2006 !!!
Si la noi a fost f. frumos de Revelion. Am fost doar noi trei. Amalia a fost din nou la inaltime...nici nu ne asteptam....
Dar ce sa-i faci cu parintii ei nebuni cu minte de copil
La 12 noaptea ne-am gandit sa ne ducem in centru sa vedem si noi focurile de artificii....ei...si ne-a iesit pe nas toata nebunia asta. Amalia s-a speriat f. tare, nu de artificii ci de acele "bombe" de speriau si oamenii mari...Nu mai puteam sa plecam de acolo. De abia am reusit sa ne adapostim undeva. Intr-un final, pe la 12.30 cand se mai potolisera am reusit sa prindem un taxi si sa ajungem acasa.
Amalia bine merci. Ii trecuse toata sperietura si a inceput sa danseze. Si am dansat toti 3 pana la 3 dim. cand in sfarsit a vrut Amalia sa se culce.
Faza frumoasa a fost ca de cate ori vedea ca ciocnim paharele vroia si ea sa dea "cioc". Era tare haioasa.
Ieri am petrecut cu bunicii ca a fost ziua de nastere a sotziorului meu, iar azi sunt super obosita...
DAR A FOST FRUMOS !!!!
UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI !!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

mephala30 spune:
La multi ani in noul an!
Diana, foarte frumoase pozele! Si bradutul, si omul de zapada, si fripturica...nu in ultimul rand, motanicul scump si voi.
Acris, 'La multi ani! sotului si tie odihna multa!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

cius22 spune:
LA MULTI ANI IN NOUL AN!
Dragi fete, ieri am stat si am citit tot ce ati scris,am vazut poze suuuuuper si azi in sfarsit ma simt in stare sa scriu si eu.
Nu inainte insa sa urez,chiar daca cu intarziere,LA MULTI ANI sotului Dianei,de ziua numelui si LA MULTI ANI sotului Cristinei de ziua de nastere!...Sa fiti fericiti impreuna,sa va bucurati de MINUNILE pe care le aveti...
Si la noi au fost Sarbatori reusite...Muuuulti musafiri,si din afara localitatii,pana in ajun de An nou...Obositor dar fruuumos.Victor s-a ales cu o gramada de jucarii si noi am decis ca sunt prea multe,asa ca am dosit cateva intr-o cutie de carton,la noi in camera si am hotarat sa i le dam cu alte ocazii...Ash!...de unde,la prima lui vizita in camera noastra a si "ochit" cutia de carton,si n-a vrut domn'e sa plece de langa ea,pana n-am deschis-o...sa vedeti ochi!...al doilea Craciun!...Desi a primit tot felul de jucarii diferite,preferatele lui raman tot masinutele.
Anul nou,l-am petrecut doar noi 4...ziceam noi ca o sa fie un Revelion linistit...da' de unde!...avem un vecin de 21 de ani,care a hoatarat ca e cazul sa "ne distreze" pe toti si a facut un chef monstru,cu o statie de amplificare in casa,la care cineva anunta din cand in cand:"pentru vecinii lui M..."...era atat de tare incît vibrau peretii,nu puteam auzi televizorul nici de la 2 metri de el,doar daca il dadeam la maxim,dar se creea un efect de haos...o nebunie...Pana la urma, a trebuit sa acceptam ca trebuie sa chefuim cu vecinasul nostru,vrand nevrand si...norocul nostru ca dupa ora 12,a avut o muzicã bunã, care chiar ne-a placut...Victor,a stat pe baricade,doar pana la 11 jumatate si apoi a cazut lat, pana la 9 a doua zi...Noi am stat pana la ora 1 si jumatate si apoi am incercat sa dormim pe acele vibratii.Nu inteleg cum de a putut Victor dormi fara probleme...
In rest,copiii amandoi sunt bine.Lui Victor i-au tasnit caninii,fara peripetii si fara maraieli...ba chiar,de cateva zile pare foarte vesel...rade mereu,uneori se bucura aparent fara motiv,pentru noi.O sa pun si eu niste poze de la Craciun,cu mocicoliciul meu,care a inceput sa pape...ciukalata!...(da' lapte...tot ioc!)
No,inchei si io cu o urare:
Catelus cu paru' cret
S-aveti jeep langa cotet
Si o vila cu piscina
Pe Madonna ,vecina
O lopata pentru bani
LA ANU' SI LA MULTI ANI!
Da' in primu' rand sa fiti sanatoase,sa va puteti bucura de tot ce e frumos!
Va imbratisez cu draaaag pe toate!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

cius22 spune:
Am pus cateva poze
[url=http://community.webshots.com/user/cius22]AICI[/url]
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

tnicoleta spune:
Buna dragele mele
Va urez inca o data LA MULTI ANI! si bine v-am regasit pe toate sanatoase si cu chef de scris.
In primul rand LA MULTI ANI! sotilor Dianeai si ai Cristinei. Fetelor sa va traiasca si sa va bucurati impreuna cu ei de copilasii vostrii minunati.
Si noi am fost singurei de Revelion. Am incercat o figura cu Bia care nu prea a reusit. Am culcat-o pe la 17.00 cu gand ca va rezista mai mult pe seara.
Ei as, pe la 22.00 m-a luat de manuta sa o duc sa faca nani. Dar am mai pacalit-o pana au mai incetat de dat cu bombe. Pe la 23.45 am iesit cu ea in balcon si am asistat la artificiile trase de vecini. Mai tresarea din cand in cand la exploziile mai puternice.
Pe la 1.00 a adormit si a dormit pana la 10.30 dim.
Alus Sincere condoleante.
Anacami Si Bia a inceput sa vorbeasca binisor. Acum doua zile se iuta in oglinda la baie si zicea Biaca, adica ea e Bianca. Nu mai zice ca o cheama Bia.
Cris printesa petrecareata.
Cius si lui Victoras dintosu si somnorosul. Lasal mami sa doarma ca asa creste.
Despre Bia cate ceva. Ia mai iesit un dintisor, unul din incisivii lipsa de care imi faceam eu probleme, sta de buva voie pe olita ca sa faca pipi, desi eu nu o prind de fiecare data cand face.
Oricum o pun imediat ce s-a trezit si atunci face pipi. Exersam pe tema asta.
Din pacate la noi anul nu a inceput tocmai bine. A murit socrul surorii mele chiar pe 1 ianuarie. Era bolnav rau. Acum am la mine baietii ei care daca au ce face sunt veseli daca nu sunt suparati si intreaba de tatitul lor si sunt momente in care nici nu stiu ce sa le spun.
E o pierdere destul de grea pentru ei. Sunt mofturosi la mancare si canele lor la fel, care e si el la mine.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

alina costin spune:
LA MULTI ANI,un an nou plin de bucurii si sanatate.
Va pe toate si pe toti copilasii vostri scumpi.In sfirsit,am si eu un pic de timp sa va mai scriu despre noi.
Am citit tot ce a-ti scris si m-am bucurat pentru cele care s-au distrat de sarbatori,si m-am intristat pentru cele care au avut suparari.
Alexandra mea este bine,am facut un tratament de imunizare si avem deja o luna si ceva de cind nu am mai racit(sper sa o tina tot asa),a facut ceva febra zilele trecute,dar a fost de la 2 maselutze,mai fitzoase,a inceput si ea sa zica tot mai multe cuvinte,ba mai si numara'tei,papu,sinsi'.
Eu nu am petrecut prea bine de revelion,cu toate ca eram hotaritzi sa plecam la munte,toate planurile au fost date peste cap de accidentul fratelui meu.Asa ca am petrecut revelionul la parintzii mei si mai mult pe linga patul lui,dar multumesc lui Dumnezeu ca a scapat cu viatza si ca si-a mai revenit,ca muntele nu se muta din loc.
Acum trebuie sa ies ca nu mai scap de Alexandra mea,dar am sa pun ceva poze mai recente.
Alina si Alexandra
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=535620493&ran=26305

vanessa ionescu spune:
intru si eu nitel pe aici, tot pe fuga ca sunt cu Paloma pe mesenger. Ca deh, nu am mai vorbit de mult spre disperarea barbatilor nostrii...
Noi, asa cum am mai spus am facut revelionul la noi cu Paloma si sotul si cu sora lui Ciprian si sotul ei, adica cumnatii.
A fost tare bine (asa zic eu), pe Catalin l-am culcat la mama (care sta usa in usa cu noi). Andu a stat pana dimineata chiar daca pica de somn si se mai ducea in pat si venea iar si mai si plangea nitel (lui cand ii e somn plange).
Pe la 5.30-6 s-a spart gasca. am urmarit marele spectacol de artificii oferit cam de toata zona romexpo-herastrau-pta. victoriei, pta. revolutiei. De la mine de pe geam se vede spre herastrau si cum era foarte senin se vedeau toate artificile de pe la toate petrecerile. asa ca, noul an ne-a prins pe toti pe la geamuri sa vedem artificile. o sa incerc sa pun asta seara si cateva poze. daca reusesc va anunt.
in rest, Cata e mucios de vreo 10 zile (si taica-su la fel)
Andutu e in vacanta si imimananca ficatii(asta apropo de ce zicea anacami acum cateva zile ca Andu e un cuminte. E un drac si jumatate, dar eu va spun numai lucrurile dragute...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
SERBARE si CRACIUN

alus spune:
Alina- imi pare rau de fratele tau, ii doresc multa, multa sanatate si revenire cat mai rapida.
Fetelor vreau sa va povestesc ce Porci pot sa fie oameni! Cum vam scris la noi anul a inceput nasol. Pe 1 a murit fratele lui soacramea care locuise in Polonia. Astazi dimineata a venit din Lituania fratele lui cel mai mic, a vrut sa fie in afara de sot inca cineva din familia lui la inmormantare. Am aflat ca unchiul vrea sa fie cremat. Un alt frate de a lui din Bialorusia a vrut sa fie si el, dar din pacate are nevoie de viza, deci sotul meu duminica seara a sunat pe fiul adoptiv ( sotia lui era deja a 2 sau a 3) ca luni dimineata sai trimita fax ca sa poate cu el sa se duca la Ambasada Polona dupa viza, astazi dimineata am aflat ca nu a trimis, deci sotul a sunat sal roage din nou sa trimita, mama lui a spus ca nu are timp de asa ceva, i-am spus sotului sa-l sune personal si a auzit acelasi lucru. Unchiul lui care era la noi a propus sa sune fratele lor personal sa-l roage sa trimita fax, a auzit tot asta chiar si mai mult, ca paote sa vina la mormant cu prima ocazie cand va fi la noi in vizita. Va dati seama ce a simtit cand a aflat ca un betiv ii spune asemenea lucruri. Din pacate noi nu am putut sa-l ajutam deoarece unchiul locuia la 400km de noi. Maine il cremeaza iar joi este slujba. Am vazut ce trist este unchiul ca nul poate vedea inainte sa-l cremeze. Vorbind despre asta am propus sa-i sune si sa afle cu exactitate cand va fi cremarea, am uitat sa va spun ca astazi cand a vorbit sotul cu cica verisorul , el a spus ca astazi, deci a sunat si au aflat ca maine. la tren au avut o ora. sau imbracat rapid si au plecat. Asa este cand ai matusi si verisori adoptivi, au totul drept in fund. Dar ma bucura faptul ca mia venit aceasta idee. Sper sa-i ierte Dumnezeu ca au facut totul ca sa nu ajunga celalat frate. Soacra mea si cel de al 4-lea frate nu au putut veni. Deci am tras concluzia ca si in aceste momente oameni pot sa fie niste porci si javre.
In curand am sa pun poze noi cu ingerasul meu. la toate
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

alus spune:
VA MULTUMESC PTR. CONDOLENTE.
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

laureta spune:
Ieri ne am intors in Bucuresti.Revelionul a fost excelent.Inisa a stat si a dansat pina la 3 noaptea nu avea somn delok.
Am iesit si afara sa vedem artificiile.Nu sa speriat delok fiind ca deja avea antrenament ca astia au inceput galagia cu 2 zile inainte.Urasc petardele si pocnitoarele.Artificii da imi plac da sa fie ceva organizat.
Eu continui sa fiu racita am gatul varza si nu trece cu nimic.Pina la urma ajung la doctor si nu scap de antibiotice.Si zilele astea am facut mai rau ca m am imbracat subtire(na baba sufera la frumusete).Nasul nostru de cununie mi a dat jumatate din pretul pentru RMN si ordine sa il fac asa ca acum e sigur ca ajung in sfarsit pe la analiza asta sa ma linistesc(sper)
Mec sa citesc ce mai e nou si sa vad poze.Dupa aia la nanitza ca vad dublu-triplu
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze