Bebelusi de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosi spune:

si SARBATORI FERICITE la toate mamicile si la toti bebelusii.
Sunt foarte fericita ca v-am descoperit si va rog sa ne primiti si pe noi printre voi.Sunt mamica unei fetite cu numele ALEXIA MARIA care s-a nascut in data de 15 IULIE cu 3,695 KG SI 52,5cm.

R si ALEXIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, azi ma gindeam la Alina, ma bucur ca s-au strins banutii, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa se bucure de toate minunile acestei lumi!

Adriana, bravo tie ca ai slabit!Aidan e baiat mare, papa de toate, bea din canuta...

MonaI, 1 kg nu e mult, dar e un inceput bun. eu maninc in disperare de cind am ajuns acasa, si numai bunatati. dar asta e, nu ma pling, ca as fi chiar de rusine.

vad ca bebeii vostri papa de toate...bravo. o sa incepem si noi, mai tirziu, deocamdata ia bine in greutate cu laptic, asa ca o mai las.dar abia astept.

Hristina, frumusica foc fata voastra, sa va traiasca.

eu azi am fost la dr, am facut niste radiografii la coloana si la bazin si voi incepe un tratament cu laser pina plec, sper sa ma ajute un pic.

nu mai stiu ce mai voiam sa scriu, va pupic.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

ROSI, BINE AI VENIT!

Blackpanterro - am stat ultimii 15 ani in Timi, sunt nascuta la Arad. Dar deh, ma consider banateanca. Si noi intentionam sa mergem acasa prin martie-aprilie, poate ne intalnim! Ziceam de carnita, multi o recomanda de-abia dupa 6 luni. Dar lui Aidan vad ca-i prieste, frumusel voinicul!

Mamini, si tu esti cu spatele in plop? Ca eu de cand am fost la sky gravida fiind mi s-a intamplat nu's ce pe la coloana, de o tot tin intr-o fizioterapie si masaj. Si faimosii dr nu ma trimit la radiografie, cum ca cica e normal!

Hristina, papusica ta blonda e o bombonica!

Oridam, stati excelent la cap greutate, iar cu programul, vezi si tu ce de revolutii se intampla pe la tota lumea, inclusiv noua.

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Corbioano, incearca sa le bagi pe toate in blender, sa se marunteasca bine. Frumusel si gimnast voinicul tau!

De la ce varsta se da branzica? E facuta din lapte de vaca? Parca se amesteca cu fructele, daca nu ma insel? Vreau si eu sa-i dau la a mea, dar am inteles ca e bine sa o faci cu Ca lactic. In lipsa de asa ceva, cum se face?

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna seara fetele mele!

Am culcat fata, si m-am pus pe citit, nu mai fac fata... am avut mult de alergat zilele astea, m-a ajutat si sotul... ce sa ii faci daca suntem singurei si vream sa facem muuulte ...

Maine avem de facut bagajul si ultimile cumparaturi si vineri plecaaaaaaam!!!!

Ema.nu.ela, tot ce pot spune este IDEM Exact asa adoarme si Emma mea, pana pe la 3 luni o leganam cu perna pe picioare - recunosc , dar imediar dupa primul vaccin - pe 10 noiembrie - nu a mai vrut pe perna, si am inceput cu suzeta, plus ca imi adoarme singura fara sa ii fac nimica, exact cum spui si tu cateodata adoarme fara suzeta, alte ori tr. sa ii mai bag suzeta ca se tanguie si prefer suzeta decat degetele...

Rosi, bun venit! Sa iti traiasca fetita dolofanica. Te asteptam la povesti.

Am vazut si eu ca s-au strans banii pentru Alina, chiar zilele trecute Irina am citit ca cei de pe un alt forum la cere Anca si Dana au apelat, au strans intr-o saptamana 875E. Astazi deja pleca unul dintre baieti in Romania sa ii duca personal...
Sa o ajute Dumnezeu sa ii reuseasca operatia si sa vada Alinutza toate frumusetile vietii si mai ales sa isi vada mamica.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina, am vazut si eu cercelusii Ioanei, de ieri, dar nu am avut timp sa iti scriu. Sunt cumva albastri? Sau eu cel putin asa ii vad. Iar tu ai niste moatze

Hristina, am reusit sa o vad si pe Victoria, mai, mai ce domnisoara frumoasa se face Si ce dulce e cum sta pe burtica. Emma mea e innebunita, ar sta toata ziua pe burta, o pun pe spate, se rostogoleste singura pe burta si asa ramane, da din picioruse si zambeste, isi roteste capul in toate partile sa nu piarda nimica

Monai, felicitari pentru kg dat jos! Nu-i nimica, mai bine cate putin, dar sigur, decat mult dintr-o data si la fel de repede se vor pune la loc.

Mamini, ma bucur ca ai timp sa intri sa mai stim de tine. Ce bine de voi ca sunteti in perioada asta in Romania...
Cat despre tratament, iti doresc sa dea rezultate!

Adriana, bravo si tie pentru performanta de a intra in hainele de dinainte... eu tot cu 1 kg ma lupt, care din pacate e bine pus pe la mijloc Oricum nu fac nici o cura deocamadata ca alaptez... e vreme...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Diana Mirela, felicitari pentru examenul de neuro, cum reusesti sa inveti cu bebe? Esti o adevarata eroina.
Eu am dat doua rezidentiate, si la al doilea cand il aveam deja pe Adi am avut mai mult succes. M-am simtit mult mai conditionata ca aveam . Mult succes in continuare iti doresc.
Noi am inceput sa papam morcov de 2 zile si ne-am constipat.
E drept ca tot de atatea zile ii dau si fier deci cred ca e o chestie combinata.
Asa ca azi am facut pauza ca saraca s-a chinuit tare.
Maine ii dau cu cartof si putin patrunjel. Sper sa am succes.
Azi am fost la Adi la serbare, iar am. A fost azi sa colinde la primarie, prefectura, inspectorat...am avut niste emotii.
Am cumparat si noi bradul astazi, abia astept sa vina Mos Craciun.
Eu va urez de pe acuma Craciun fericit ca maine intru pe ultima suta de metrii cu pregatirile si nu-s sigura ca mai apuc.
Sa va aduca Mosul numai bucurii alaturi de ingerasii frumosi pe care ii aveti alaturi!

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Am reusit sa completez si albumul "luna a 5a".
Tudor a fost sambata la prima lui petrecere de Craciun. Si a fost cuminte si foarte curios si agitat. Se uita incolo si incoace, dadea din maini si din picioare, mai sa-mi sara din brate.
In schimb a facut si prima "prostioara" din viata lui. Tocmai venise Mosul si il tineam pe Tudor in brate cu fata inspre el. Tot acolo ma uitam si eu si nu mi-am dat seama cand copilul meu a tras de par un copilas care era langa noi. El strange pumnul oricand simte ceva aproape de manuta. Maama ce rusine mi-a fost!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, noi i-am cumparat high chair mai demult, dar abia sapt trecuta l-am desfacut; ieri i-am dat prima data sa manince acolo (sau cel putin am incercat), dar Eva a fost interesata mai mult de "peisaj" decit de mincare, asa ca o sa-i dau mincare tot in bouncer pina se satura de joaca in high chair.
Felicitari pt greutate!!! Oricum, aratai super bine si cu citeva kg in plus!!!

Rosi, bun venit!!!

Kasi, foarte frumusica pausica ta blonda cu ochi albastri . Sotul tau este preot?

Ioana, asteptam pozele noi cu Andrei

Dede, cred ca a fost ffff frumos la colinde . Cam asa ma simt si eu cind le aud, mai ales sa fie si copilasul tau cel care le cinta (alaturi de alti copilasi) offfffff, aici nu avem asa ceva, noroc de CD-ul trimis de mama, din tara.

Mamini, felicitari pt micuta crestina (cu intirziere, scuze).

Lia, am vazut si pozele cu Gia. E superba; o papusica dulce-dulce de tot si jucausa

Irina, la fel si pozele cu Ioana; imi plac fff mult cercelusii ei, mai ales ca va asortati; si tu esti f haioasa cu coditele alea ; cred ca ride kupilu' toata ziua cind te vede asa, ca nici eu nu m-am abtinut din ris

Tocmai am vb cu soacra la tel; mi-a spus ca azi a fost sa-i cumpere cadouri Evei si s-a uitat si la fundite de pus in par ... Apoi si-a amintit ca Eva nu are par mai mult de 1 cm .

Si eu am fost cu Eva azi la mall si am terminat cumparaturile de cadouri pt Craciun; o sa mai cumparam cite ceva vineri, cind sotul este liber. Eva a fost super-cuminte toate cele 5 ore cit am stat pe-acolo; a ris la toata lumea, la mine, s-a uitat peste tot, am stat putin si linga un carusel in care se dadeau copilasii mai mai si a ramas tablou cind a vazut luminile miscindu-se si muzica de Craciun (e a 10-a oara cind vede caruselul ala, dar mereu este f impresionata de el); cred ca in citeva luni n-o s-o mai pot scoate de acolo

Eva a inceput sa se joace cu mingiute mici, putin mai mari decit minutele ei (acum vreo 2 sapt); le ia in minute (cite 1 in fiecare minutza), le duce la gurita sa le "guste", ca acum totul trece prin gurita, la gustat, apoi, daca le scapa, se uita imprejur sa le gaseasca si incearca sa le apuce iar. E din ce in ce mai stabila in fundulet.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Giana- eu am amestecat sucurile dupa ce am ajuns la 6 lingurite de morcov si 6 de mar si le-a papat cu bibe. Portocala nu ne-a dat ca a zis ca e prea acida pt stomcelul lui. dar sigur tb 30ml de fiecare? Ca noua ne-a zis 30-40ml impreuna! De fapt...fiecare dr cu parerea lui!

Hristina- acum supa-piure si marul ras le dau cu bibe si amestecate cu lapte ca altfel nu vrea. A inceput sa pape si cu linurita dar numai vreo 50 ml si dupa tot bibe ramane de baza. Cam totul se incepe cu lingurita, numai supa am inceput-o numai cu 3 legume si 30 ml si marul cu jum de mar. In rest, cam asa e.

Kulta- mi-a zis asa pt ca e cam maricel, aproape 10 kg la 5 luni....e cam mult. Nu stiu ce o sa fac ca eu de infometat nu-l mai infometez ca am facut-o destul cand s-a nascut (pana sa desopar ca nu am lapte l-am tinut 2 sapt pe 40 ml la o masa de urla non-stop. Dar deja vad ca nu a mai luat asa mult, asa ca....suntem bine sper eu! Pupici lui Sebi si Danutei!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput