Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by caramella

.Al meu sot nu stie decat sa friga oua ,cartofi .

vreau si eu reteta (gluma)

hai ca sunteti tari azi....
va pup.eu sunt planton cu Zuzu mic ....sotul vine la 22.30...fericire...ufff...

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, nino, sunteti dragutze
nino, tocmai am citit cum va uram Craciun Fericit anul trecut si semnam Costina& Rares din burtica(27 saptamani)Thx de link!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Al meu sot e la servici tura de noapte deci sunt disponibila si eu..
Am strans toate globuletele mici si le-am mutat pe crengile de sus,nu m-am gandit ca o sa vrea sa le deguste,noroc ca am fost pe faza,mi-a stat inima in loc cand am vazut ca la bagat cu totul bine ca era cu ata in afara si am tras de ea.of ..
Am uitat sa va spun ca a venit mosul la noi cu un aparat digital,si voi pune in curand pozici,trebuie sa cumpar incarcator si acumulatori plus mai multa memorie,azi cat l-am butonat s-au gatat bateriile si nu am facut multe poze dar am filmat.
MAMACITA ai fost grozava cu taxa de confort
AN-K tu mi-ai cerut reteta de tort de zahat ars?Am sa o caut si o scriu.
NINO asa e atmosfera conteaza
ANCA i-mi pare rau ca are iar oxiuri,noi cu lamlii avem probleme,dar vom face si noi copro desi am gasit pe net info si cam are siptome de lambliaza,sa fim siguri nu-i dam tratamentul inca .Si asa nu am gasit siropul la 4 farmacii.Pe mine una ma mananca nasul,vom face toti tratament.sa-i treaca repede,repede.
INFOFUN si ELIBUI bine ati revenit!
LA MULTI ANI!LETI,RARES MIHAI,DARIO si ANDREEA MARIA
Sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi.
RROX ii uram lui Donald mic sa nu devina dalmatian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Nu se putea sa nu trec azi pe aici!
Mey,fetelor,cand aveti timp sa scrieti atat?!?!

Multumim din sufletel Andrruzza,Ellinia,Ninocikap,Ako,Rp,Oanamaria luiza,Rrox,Carmenduta,Coco,Adseana,Dariaevelin,Caramella si sper ca de data asta nu am uitat pe nimeni.

Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si tuturor copilasilor nostrii dragi,ca nu am mai urat de ceva vreme si sa ii cuprind pe toti.

Ligia 13, Ninocikap va asteptam cu mare drag la Timisoara si lansez invitatia tuturor petrecaretelor care au chef de o plimbare prin Banat.Dar musai sa ma colindati!
Mamacita, as intra eu mai des aici,dar Maria Sa Letitia nu imi da ragaz nici macar de-o cafea!
Elibui,ma bucur ca mai auzim de voi,si multe felicitari pentru burticuta!
Eu inca nu am terminat curatenia,de fapt nu am mai facut nimic in ultimele zile ca Leti a descoperit cum e faza cu statul in picioare si ma omoara sa o tin sa paseasca.Acum descopera bucataria,livingul si toate cele....Nici la baita nu mai sta in fundulet,de maine o vom baga la dus(am emotii).
Am hotarat ca in Ajun sa mergem la colindat,pe la parinti,socrii si nasi,noaptea,dupa ce adoarme Leti mergem cu prietenii la restaurant,iar masa de Craciun o luam acasa,doar noi trei,cu bucate gatite de mine,iar dupa-masa mergem in vizite,sau primim noi musafiri.Sunt foarte fericita ca sotul meu va avea concediu de vineri(saptamana asta) pana in 9 ian 2006
Sa va spun si meniul de Craciun:aperitiv de porc(caltabos,sangerete,toba-de la socrii,ca au taiat porcul)cu muraturi din butoi(tot socrii ), apoi fac eu ciorbita de perisoare cu smantana si bors,sarmalute cu smantana si ardei iute,friptura de porc(cotlet cu os,pulpa)carnati afumati,muschiulet umplut,probabil cu garnitura de cartofi si cu hrean,iar ca desert vom avea panetone cu vin.Deja ma gandesc la bietul meu colesterol.....
M-am gandit sa fie un meniu traditional romanesc.De revelion vin cu specialitati,ca de 2 luni citesc pe culinar de mi s-a inrosit monitorul...

Ce sa va mai spun...tot povestesc cu sotul meu de voi si cand a auzit cate burtici noi avem, mi-a spus clar ca nu trebuie sa ne lasam mai prejos...oricum,mai asteptam putin.Stiti ce nume ne gandeam sa punem bebelului daca va fi baiat...Rares!E singurul cu care suntem de acord amandoi,offfff, eu ce ma fac acum?!?!

Vreau sa va mai spun ca pana si pe forum se simte sarbatoarea,toata lumea e vesela,glumeata,fericita.E asa de frumos!

Mergi la inceput

Am citit si eu ce scriam acum un an!Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul!

Infofun,scuza-ma,te rog,vreau sa iti urez si tie bine ai revenit!

Sunt atatea fete care nu au mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Gata al meu doarme de vreo 5 minute..

Andrruzza Rares ce face , a adormit...?

Oana ce meniu super... si noi vom fi tot doar noi 3 in ziua de Craciun.. abia astept.. Cred ca ai uitat-o pe Mamacita in lista cu multumiri...ca ea s-a grabit sa iti ureze pana in 12 ca sa fie prima inaintea mea..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Anca,nu se poate,or fi oxiurii aia morti care se elimina;sau macar betiSanatate!
elibui,infofun,revenire placuta!elibui, si felicitari,asta da realizare,bb2!Eu inca nu imi revin din "pumni',abia a inceput Alexutu sa doarma ca omu'
zuzu,s-a terminat cu bine plantonul,cu cei 2 bebei?

quote:
Multumim din sufletel Andrruzza,Ellinia,Ninocikap,Ako,Rp,Oanamaria luiza,Rrox,Carmenduta,Coco,Adseana,Dariaevelin,Caramella si sper ca de data asta nu am uitat pe nimeni.
oanamc,eu unde suuunt?Si am fost prima
M-ai dat gata cu meniul si programul,cum puteti ,fratilor(adica surorilor), sa faceti atatea si sa va mai si preumblati?!Ce PUTUROASA sunt!!!Noi vom merge la parintii mei,apoi la ai sotului,papa bun si mult in si din ambele parti,de burdusim intotdeauna frigiderul pentru doua craciunuri,ca sa nu mai spun ca m-am saturat deja numai citind ce gatiti,darmite cand vom ajunge la fapte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

oanamc, da' un ginere Rares nu vrei??

Mergi la inceput

nino, cum sa doarma? De la ora asta? A mai si dormit de la 20 la 21, cred ca mai petrecem nitel, sper sa nu fie pana la 5 dimineata

Mergi la inceput

Mamacitoooooooo,.Am facut-o lata si de data asta!Rusine sa-mi fie!Si ca sa vezi ca mi s-a uzat rau neuronul iti spun ca mi-am luat pix si hartie,ca sa scriu intai pe foaie toate fetele,nu cumva sa uit pe cineva,iar tu erai in capul listei ca doar ai fost prima la urare!Batranetile,mama,ce sa faci!

Mergi la inceput