Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
dani_flor spune:
Buna mamicutze si bebelusi!!!
mai da' eu nu pricep, am scris ultima data aseara si pina acu' ati mai sris 4 pagini, voi nu faceti ce trebuie noaptea ??
La Multi Ani!bebelusilor care se sarbatoresc astazi:Sebastian Iulian, Maia, Ana Maria (miflore) si Dinu
Bianca bine ai venit! Sa iti traiasca baietelul!
Fetelor si eu vreau in listutele de 3 luni, dar cum facem, ca unii bebelusi au deja 4 luni, alti 3 si altii 2 (noi!) Ne trecem fiecare cind facem 3 luni? Sau trecem tot istoricul? Si altfel... eu nu am nici o parola alta decit cea cu care intru pe forum. Si nici nu stiu cum se editeaza listutza. Cum se procedeaza?
Si fac si eu o observatie ... daca nu stiu singurica cum se modifica
Noi, un grup de 98 care se mindresc cu 42 si 57 ,
pai fetelor, 42+57=99, nu?
Va ,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
locca spune:
Propun un sondaj: apropos de cum se sterg ochii copilului am citit intr-o carte ca de la coltul extern spre cel intern si in alte materiale invers. Subiectul sondajului: cum procedati voi? Mie mi se pare mai normal de la interior spre exterior.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Locca - si eu tot dinspre interior spre exterior sterg ochisorii. Mi se pare mult mai logic. In general, toate secretiile se aduna in coltul intern al ochiului si de aceea trebuie sa stergem spre exterior...ca sa scoatem puchineii.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Ioana75 spune:
dani, avem o mamica cu gemeni, de aia da cu virgula.
Eu sterg okii de la exterior la interior, asa mi-a zis la maternitate si asa scrie si in CC (a citit barbata-miu capitolul cu prima luna, eu am fost responsabila cu lunile 2, 3, 4, de-acum ca vine iar ii dau capitole de citit)..
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dani_flor spune:
ruxandra si eu stiu ca din exterior spre interior, dar de la dr./asistente/moase, de citit nu am citit nicaieri ca sa zic asa...
Ma gindeam ca ar fi o logica legata de pozitia glandelor lacrimare si poate ca ar fi concentratia de microbi in coltul ochiului ?! Si sa mergi de la concentratie mica la mare si nu invers sa intinzi microbii ?!
Mi-am dat si io' cu parerea...
eu tot nu pricep ce sa fac sa ma trec in listutza, parola nu am, si oricum nu stiu cum se manevreaza! :(((((
HEEEEELP!
mary ilie spune:
Mimsi, multumesc! eu abia de catyeva zile am inceput sa-i dau Humana1 si eram curioasa. eu zic ca papa foarte bine fetita ta! eu abia reusesc sa-l tin 3 ore intre mese si cand e sa manance, max. 100-120ml si astia cu insistentele mele, ca de obicei adoarme in timp ce suge. poate reusesc sa-i maresc perioada dintre mese, sper sa reusesc!
si kk face cam de 4 ori pe zi , si imi bea si ~200ml de ceai pe zi.
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
dani_flor spune:
Da, Ioana, am constatat acuma, am citit cu muuuuuuulta atentie listutza, deh, la chioreni la mine nu s-a vazut
RalucaN spune:
Salut fetelor! Am cam tras chiulul zilele astea. Trebi, trebi.... Aiurea, am frecat gazul si acum am intrat in panica , ma simt ca in sesiune, cand realizam cu doua zile inainte de examen ca eu nu am invatat nimic. Dar azi m-am trezit plina de avant muncitoresc, fimea ma ajuta si ea din plin (adicatelea le sforaie de numa si ma lasa sa-mi vaz de trebi)si aproape-i gata curatenia. Maine ma ocup de maruntisurile pe care mai tre sa le cumpar si poimaine ma pun pe gatit. Sper ca bursicutza sa fie la fel de cooperanta ca si azi. Si, ca si in fiecare an, imi voi pierde o zi in bucatarie si de mancat vom manca pe la neamuri, iar mancarea mea, pe care cu truda am zamislit-o va ajunge in stomacul Vulpitei (cainele lui barbatemiu de la munca)
Apropos de stersul ochilor, eu stiu de la trei medici ca se sterg dinspre coada ochului spre nas, ca mizeria se aduna la interiorul ochiului (adica spre nas) si de ce sa o imprastii in tot ochiul?
Fata mea mananca tot putin(cu chiu cu vai 700). Chestia asta tine de cand am facut vaccinul, adica de ddoua saptamani), nu siu daca are vreo legatura. Dar deja nu ma mai stresez. In ultima sapt. a luat 200, deci de luat in greutate ia bine, asa ca ... nu imi mai fac nervi ca deja stresam pe toata lumea ca nu manaca fata, ce ma fac ... Si lumea imi zicea ca sunt obsedata.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!
bursicutza
Simo74 spune:
Mai fetelor, voi aveti dreptate cu stersul ochisorilor. 1-0 ptr. voi. Mie doamna doctor conferentiar neonatolog de la maternitate mi-a spus exact contrariul si am luat de bune ce mi-a spus ea, n-am mai verificat si cu alte surse. Dar e clar, asa trebuie facut.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
codruta_grg spune:
Eu ii sterg din interior spre exterior, ca sa nu ii intind ceva microbi posibil existenti in tot ochiul si nici sa nu ii infund canalele lacrimale. cand am fost la scoala mamei s-a discutat despre asta si au fost pareri pro si contra. Am concis sa ii stergem din interior spre exterior la ochisori.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski