Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Inchei aici apoteotic logoreea de dimineata, ca imi expira timpul acordat de colocatari:
Antoanela23, foarte dragute pozele voastre de sarbatori si mai ales lui Victor ii sta foarte bine in rosu. Si a crescut nu gluma de cand nu l-am mai vazut! Un doar, ca sa nu-l facem gelos pe Simon

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

azi o sa-l pun pe sot sa coboare nivelul patutului la nivelul de jos, ca nu se mai poate...m-am speriat rau azi noapte ca l-am gait pe Andrei dormind pe latimea patului, si cu manutele atarnand afara . si de cate ori ma trezesc sa verific ce mai face, il gasesc in alta pozitie.
aseara nu i-am mai facut baita ca a adormit la 8 dupa ce a papat si nu s-a trezit decat la 12.30 si s-a trezit iar la 5 sa pape dar nu mai avea somn, cu toate ca nu am aprins lumina, si pana la 6 a avut chef de joaca .
eu ma straduiesc sa fie o difernta intre zi si noapte si sa inteleaga ca daca e intuneric si liniste trebuie sa doarmada cred ca am prea multe pretentii de la el, ziua doarme pe lumina, ca nu trag jaluzelele si ii pun si radio. poate la un moment dat o sa faca si el diferenta!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Sau, ca sa nu devina kilometric de liste subiectul asta, dati-mi cate un pm fiecare?
Sau scrieti pur si simpu intr-un mesaj postat sau cum vreti voi...
Eu incerc sa tin lista de bilant la 3 luni completata.
Ioana, esti multumita?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Ma duc sa dau o raita pe la clujencele mele.
V-am pupezat si ne mai citim noi!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, sincer m-au trecut transpiratiile cind am vazut ca vrei sa postam toate listoiul. Nu-ti foloseste la nimic quotele ala, din cauza formatarilor (culori, fonturi diferite), deci nu poti sa dai copy/paste pur si simplu la toata lista. Dar sint sigura ca o sa te descurci. Si, da, sint multumita.

Dar eu am alta propunere: asa cum fiecare si-a pus poza in album, tot asa fiecare poate sa-si scrie datele in dreptul sau pe listuta. Parola pentru user-ul septoct2005 care poate edita listuta este aceeasi cu a adresei de mail septoct2005@yahoo.com, deci o stie toata lumea. Va ia mai putin timp decit pusul unei poze, si in felul asta nu abuzam de timpul niciuneia dintre noi (in cazul de fatza, al Inei). O sa incep eu, ca sa dau exemplu pozitiv.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana, mama, toate florile din lume pentru tine! Si sa-ti traiasca frantzuzoaica (in curand)!
Daca nu te-ai gandi tu la mine, cum mi-as bate eu singura cuie in talpa?!

Ia sa urmez exemplul tau logic si simplu. Eu mai intortocheata, asa, ca avocatzii...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sper ca nu ne-ati uitat de tot!
Am trecut pe aici ca sa va facem (eu si Simon, care e in brate la mine si doarme) urari de Craciun. Noi plecam azi in Maramures pt sarbatori, asa ca nu ne mai "auzi" pana dupa Craciun.
Va dorim din suflet sa fiti sanatosi, fericiti, mereu sa va iubiti si sa fiti familii unite! Sa aveti sarbatori frumoase si sa petreceti minunat alaturi de cei dragi!

si sa auzim de bine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

flori306 eu stau in Wesseling,15km de Köln.
Carmi costumasul l-am luat de pe ebay.

Mergi la inceput

Fetelor, v-am salutat pe ziua de azi, ca s-a terzit zmeoaica.
Sa aveti o zi frumoasa si copii cuminti!
Pup U all

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Flori306 sunt exact240 km pana in Saarbruecken :)

Mergi la inceput