menstruatie peste sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Ca sa scapi de incertitudinile care sunt foarte obositoare mergi la un laborator, iti ia singe, ceri sa-ti faca BetaHCG si dupa 4-5 ore ai rezultatul. Poti sa maninci inainte ca asta este un hormon.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor,

Cine ma lamureste si pe mine cum este cu menstruatia peste sarcina? Am mai citit despre acest subiect, unele persoane zic ca defapt nu este chiar ca o menstruatie normala, ci mai mult o scurgere maronie nu foarte abundenta? La voi cum a fost? A fost rosu si muuult - cum este la mine deobicei :)?

Mersi!

mmc

http://photos.yahoo.com/mmc_nd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

DRAGA MEA,
EU AM O COLEGA CARE A AVUT CICLU PANA LA 7 LUNI SI NU A STIUT CA E INSARCINATA. A MERS LA DOCTOR PT. O DURERE DE STOMAC CAND A AFLAT CA E INSARCINATA IN 7 LUNI .DACA NU MERGEA LA DOCTOR PROBABIL CA AR FI AVUT O SURPRIZA LA 9 LUNI CAND AR FI NASCUT .ACUM ARE UN BAIETEL SANATOS DE 6 LUNI . ORICUM MERGI LA DOCTOR SI ...........NOROC

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Eu i-am spus medicului( primului, ca l-am schimbat intre timp) ca am avut ciclu peste si..a zis ca nu! De fapt, eu aveam ciclu 7-8 zile, abundent, iar ultimul fusese de 2 zile, extrem de redus cantitativ. La specialist s-a dovedit ca eu am avut dreptate...si ca nu aveam un bb mare , cum imi zicea el( ca sunt la bb 2 si tineam minte ecografiile lui bb 1), ci avusesem ciclu peste...In privinta burticii...putin probabil sa fie de la sarcina dupa o luna...mergi la ginecolog!( chiar daca nu e medicul tau curant!)
Sanatate si ...samburel sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

se prea poate sa ai menstruatie peste sarcina!dar cel mai probabil nu e nimic inca!cu toate ca eu iti tin pumnii sa fie pt ca stiu ce inseamna sa astepti un bebel!si se mai poate si sa fie vb de un avort spontan!trebuie neaparat sa mergi la un doc sa te consulte!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Eu am avut la ultimele 2 sarcini mentruatie peste sarcina
La cea de-a a doua a fost doar vreo 2 zile mai mult maroniu si ceva nesemnificativ, imi era foarte somn de aia mi-am facut un test
Acum am avut un ciclu absolut normal, venit la fix. Mi-am dat seama ca sunt gravida abia o luna mai tarziu cand nu a mai venit!
Asa ca se poate!!!!!!!

Mira 36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicuta spune:

Dragele mele, uitandu-ma la data la care a fot postata intrebarea, imi dau seama ca este cam intarziat raspunsul meu, dar intrucat sunt nou venita, si gandindu-ma ca poate raspunsul meu va folosi si altora, cred ca totusi nu este prea tarziu. Eu am avut pana acum 5 sarcini, (din care o singura nastere), si pot sa va spun ca la toate cele 5 sarcini am avut ciclu absolut normal peste sarcina. Numai o luna. Ciclu normal si de durata si de culoare, consistenta, etc. Nici nu am stiut ca sunt insarcinata atunci, decat dupa ce a doua luna nu mi-a mai venit deloc. Am auzit si de persoane care au avut ciclu pana la 4 luni, dar nu stiu sa va dau amanunte. Deci totul este posibil.( Alte simptome de sarcina nu am avut)
Mult succes tuturor gravidutelor, si nu numai!
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazaluipuiu spune:

In primul rand bine v-am gasit mai ales ca sunt pentru prima data pe un forum despre bebelusi. In primul rand vin cu o intrebare...accept orice raspuns mai ales ca eu nu mai stiu ce sa mai cred. In primul rand vreau sa precizez ca am un ciclu mai mult decat regulat pentru ca imi vine mestruatia la 28 de zile maxim 30 si nicoodata mai tarziu de atat. Luna aceasta trebuia sa imi vina pe 20(aprilie)->la 28 de zile,cel tarziu pe data de 22 aprilie ->la 30 de zile, dar se pare ca mi-a intarziat multe zile ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata, adica mi-a venit pe 27 aprilie respectiv -> la 37 de zile. Problema ar mai fi ca la cea de-a 36-a zi a ciclului am facut un test de sarcina la care a iesit cea de-a doua liniuta putin mai pala, mai roza...credeam ca vine bebelul dar se pare ca a doua zi am mai facut un test care a iesit negativ si seara mi-a venit menstruatia, care a durat ca de obicei 3 zile cu un flux tot normal...acum ma intreb...oare a fost un avort spontan iar bebelul s-a pierdut fara sa imi dau seama???sau menstruatia a venit peste sarcina???Mentionez si faptul ca am avut timp de 2 saptamani dureri de burta foarte mari. Astept un sfat...am nevoie mare de un sfat...va multumesc din tot sufletul ca sunteti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazaluipuiu spune:

Am rezolvat.Din pacate nu era sarcina.Asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

Eu n-am patit asa ceva, dar poate e cineva care poate sa explice ce se intampla de fapt intr-o menstruatie peste sarcina? Ca menstruatia de fapt inseamna eliminarea ovulului maturizat, nefecundat, impreuna cu ce s-a captusit uterul pe interior in pregatire pentru o eventuala sarcina. Daca sarcina nu s-a produs, se elimina toate alea din uter. Dar daca in uter e deja o sarcina?.. Se mai produce o ovulatie peste sarcina ?.. Si daca se mai produce o ovulatie, inseamna ca femeia poate sa mai ramana insarcinata inca o data si sa poarte doi bebelusi de termene diferite?..

Mergi la inceput