Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi se implinesc exact doi ani de cind am vazut doua liniute ..pe testul de sarcina...asta-i singura chestie care-mi insenineaza cea mai urita aniversare din viata mea:)
Monicuta ..sanatate lui Bobo si sa va distrati! Stiu ca si la tine a fost un an....
Vazut fetitele Carolinei....sinteti trei frumoase!
Vazut si pe Stefan...pentru el si mami a lui...
Lumi..drum bun si petrecere frumoasa..
G_Ioana...si tie drum bun si petrecere frumosa la cabana!
Vazut pe Giulia si Alesia ..cele doua fetite dragastoase:
Alice ..azi cum te mai simti?

Mergi la inceput

Carolina...proprietarul complexului de apartamente (pina acum de inchiriat)..a decis sa le scoata la vinzare...
Am intrebat si cica o sa stim cu 90 de zile inainte cind trebuie sa ne mutam..fara sa mi se spuna cind o sa fie..cica sa astept scrisoarea la posta...
Am facut o socotela in ultimii 10 ani m-am mutat de 7 ori......vreau si un cuib al meu
Dana ...ce face Vic? Doarme singurel?
Liliana gata bagajele..sa nu uiti
Lia ..ma bucur ca in sfirsit te-ai gindit sa cauti pe cineva care sa te ajute...
Simona R...cum a dormit aseara puiul?
Azi avem petrecerea de Craciun..vorba vine ..mergem la restaurant, mincam si ne da drumul acasa..ce plicitisitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, hai, mai, ca nu-i dracu asa de negru pe cit pare, vorba romaneasca, nu da ! Daca e sa contabilizez de cite ori am fost eu in viata sub linia de plus, mai ca ma duuuuc si nu ma mai intorc !
Multumesc de intrebare, azi oleaca mai bine, spuneam eu ca am observat ca de la un timp incoace nu mai tin supararea si probabil ca virg.creierul meu este asa de obosit ca nu mai face fata ca inainte si isi da singur shut down ... sau pe acolo ...
Pai pofta buna la restaurant ... si petrecere frumoasa, pe cit posibil ! Si pupici multi pentru tine in special !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Multumim de intrebare ,Olivia...s-a trezit din nou de cateva ori si crede-ma ca la un moment dat mi-a aratat cu degetul in guritza ,in dreptul caninului care iese spunandu-mi in felul lui ca-l doare...mi-a fost tare mila de el...eu sper sa fie de la dinte trezirile si nu sa o luam de la capat..Apropos,la tine ce a fost ultima data cand incepuse Luca sa se trezeasca?Ai tras vreo concluzie,sau ai lasat-o asa .....Te pup.....

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna iubitelor
Olivia muulti pupi de la noi inca o data! si distractie placuta la restaurant....poate va fi bine!
eu am mai reusit sa fac azi ceva din cumparaturi....iepurele e mai bine....io trag inca de nas da nu mult. ce mai....pot sa ma apuc de treaba serios pentru maine!!!
o noapte linistita tuturor.
o zi fumoasa schimbul III!

Mergi la inceput

Multumesc ca ma suportati ..aseara cind tati mi-a urat la 12 noaptea la multi ani..am bocit ca sint batrina:)
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LMA Oli Auz atita vreau satz zic ca ai mai hoti mecanici in America i-am intalnit! Nu te lasa du masina si in alta parte oua ne schimasera niste furtunuri noi cu unele extrem de uzate si din cand in cand mai pocneau si ne trezeam ca suntem sportivi Noroc ca se mai pricepe Ionu si chestia i-a fost confirmata de alti emcanici de la alt atelier! Am mers si am facut scandal si ne-au pus alea noi la lok (intre timp ne skimasera deja o tura pe banii nt of course) Fetelor care pleaka azi maine le urez Craciun linistit si bogat si un An Nou extraordinar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

N-am mai apucat sa intru pe forum de cateva zile, n-am citit nimic din urma...Am intrat doar sa-i urez Oliviei La multi ani, sa fii sanatoasa, ca asta e cel mai important. Distractie placuta daca va petreceti!
Sper sa apuc maine sa bag nasu' si sa ma pun la punct cu stirile...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, iti doresc din suflet ca toate visele sa ti se implineasca, sanatate, iubire si fericire din plin!! si-n rest, da`le drequ de kkturi, oricare ar fi ele... daca si americanii si nemtii fac d-astea meseriase, atunci ce pretentii sa mai avem de la romani?!
am cetit pe fuga, urez sanatate lu` bobo, poze n-am avut timp sa vaz, ca azi am umblat tuata ziulica...
vorba lu` dana, da` ce fac brei mosii aia de atitia bani?! mai bine-l imbrac si io pe cumnat`miu, ca ar da bine si e si moca
papadiq, tastatura ta imi sporeste nr de neuroni, asa de mai gindesc si io
urez si io craciun fericit celor care nu mai intra, un mos generos, hohohoho

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara si de la noi!
In primul rand Olivia LA MULTI ANI,sanatate,fericire si la cat mai multe aniversari frumoase
Roxi da ce ai mama cu pijamalutele lu fi-meo?Eu una numai in din alea de bebelache il culc,asa stiu ca daca se dezveleste nu-i este frig nici la spate,nici la picoare(iarna)
Si noi plecam vineri la Alba Iulia,dar o sa va urez maine seara dupa ce ne intoarcem de la party cu mos Craciun...sper sa fie bine.
Vrabiuto,io ti-l dau...da e dragoste mare intre el si moata mamei Omidee,ca si in seara asta asa cu drag o pupacea,de-mi venea sa-i tin eu pe amandoi la mine
Tocmai ce am pus pozele din seara asta,le puteti vedea in albumul Craciun 2005,adresa: http://community.webshots.com/user/piscotelu
Ma duc sa strang de pe aici si revin...

PS Olivia in vreo doua poze sunt niste animale?Din alea vrei tu pt Luca?
Pupaciuni

Mergi la inceput