Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neaaatza!

dupa o noapte cam agitata... multe treeziri si vise ciudate, la 5:40 am facut oki.. pleca marius la servici si i-am facut 3 sandwich-uri. acum ciesc articole pe forum si astept sa intre cineva pe messenger dar degeaba...
ce bine ca inca dormiti, burticutelor... eu nu mai pot
am papat varza calita la 6 dimineata

abia respir, voi patiti asta? si ma omoara mancarimea asta de burtoi... ma trezesc noaptea scarpinand-ma...

am vazut ca a aparut ioana. . ce faci? ce face ravanel? sanatate maxima scumpilor!!!!

fetelor, cred ca neuronul meu a fugit de mult, pentru ca nu reusesc de nici o culoare sa gasesc pozele cu bblusul ioanei... am vazut doar poza din maternitate de la "mamicile noastre". voi unde le-ati gasit pe celelalte?

pupici muuuuulti si o zi superba!!!!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
M-am trezit si eu cu Gabi ca sa pap si nu m-am mai culcat la loc ca mi-e cam greata si parca mi-e mai bine daca stau ridicata.
Aseara am fost la echo, ne-am mai plimbat putin prin oras si am venit tarziu si n-am mai scris.
Burtica a coborat asa cum simteam si eu, dar colul este super strong, cum s-a exprimat dr., asa ca parerea ei este ca nu nasc pana de Revelion.
Ayan are 3 kg., ma bucur ca nu este foarte mare si tocmai de aceea a zis dr. ca crede ca voi naste natural. Nu cred ca se face mai mare de 3,5 kg. pana la nastere, asa ca e ok.
Mi-a controlat colul pe masa si m-a durut tare, lui Gabi i-a fost mila de mine. Ma gandesc cum o sa suport durerile nasterii daca mie mi s-a parut nasol controlul asta. M-a mai chemat la control pe 31 Decembrie, ca este de garda.
A intrebat-o Gabi daca ii da voie sa stea cu mine cand nasc, a zis ca da, ca o sa-l imbrace corespunzator si va sta cu mine.
M-am intalnit la dr. cu ACINA, este si ea bine, a facut burtica mare si frumoasa, si bebelinul ei este ok.
Mi-a mai zis dr. sa ma plimb in fiecare zi macar jumatate de ora, sau sa urc scarile, sa fac miscare in fiecare zi ca imi va fi mult mai usor la nastere. I-am aratat ce picioare umflate am, abia stau prin casa in picioare, ce sa ma mai si plimb?
Deci, in concluzie, nu nasc pana de Revelion. Dar sunt super fericita ca pot sa nasc natural.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata fetelor!

Am dormit bine si acum imi beau cafeaua.
Ursulina sau care dintre voi si-a cumparat trusa de epidurala: Cat ati dat pe ea? Dupa cum spuneam ieri, eu nu am discutat cu Badiu despre nastere inca, dar cred ca va fi naturala + epidurala. Nu cred ca o sa nasc cu mult inainte de termen (in nici un caz inainte de 38 sapt) deoarece am colul lung, desi la inceputul sarcinii era scurt.

Treziti-va!

ana sebe 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'NEATZA,BURTICUTE...
Am aparut si noi dupa doua zile de absenta...Cred ca vom mai lipsi o vreme....
Suntem tare tristi...pentru ca exista riscul ca bebelina noastra sa iasa mult mai devreme...asta in cel mai fericit caz...
Deja simt ca nu mai gasesc resurse in mine sa lupt...Dupa o discutie ieri cu nenea doctorul...am venit tare depresate...si stiu ca nu-i fac bine bebelinei sa fiu asa....Dar o sa incerc sa-mi gasesc de lucru...fac piftie azi..si cozonac..si alte lucruri prin casa..ca sa nu ma mai gindesc...
Problema noastra este ca imi este teama sa nu se intimple ceva nasol....Placenta este destul de uritica...Joi mergem la eco..sa vedem exact cum stam si cu acele IR-uri....Faza e ca am sentimentul ca vom avea niste sarbatori triste..pline de ingrijorare...Cum nu o simt..cum intru in panica....Se poate intimpla sa moara intrauterin....
Off..nici nu concep asa ceva...Daca ar fi dupa mine..as prefera sa o scoata..si sa o vad in incubator..Dar medicul zice ca nu e cea mai buna solutie....
Vom vedea ce o mai fi.....
Ne rugam la Doamne-Doamne sa fie bine.....Oricum voia Lui se face.....
Va pup..si aveti grija de voi.....
Nicole 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neata burtici vorbarete!am inteles ca v-am cam lasat in ceata...cred ca din cauza emotiilor prin care am trecut m-am exprimat fatal.pai asistenta era ferm convinsa ca e lichid si ca o sa ma opreasca sa-mi rupa membranele i sa-mi provoace nasterea.dar medicul a zis ca nu e lichid si ca mai am de asteptaat.
in fine,ce scurgere o fi dar ma enerveaza tare ca toata noaptea am facut drumuri la baie din cauza ca tare curgea.si cand ma ridicam din pat,curgea pe picioare(nu mi-am pus chiloti ca m-am epilat ieri si ma cam irit,dar a trebuit sa pun si sa adaug si un tampon normal).am avut o noapte de cosmar pt ca pe la 1.30m-au luat niste arsuri si fugutza la baie la.si nu va zic dureri de stomac apoi,chiar daca am luat un Rennie.iar bietul Iulian nu a dormit toata noaptea din cauza ca e racit si tuseste de mama focului.si mi-era tare mila de elcand il vedeam cum se chinuie.in concluzie am bantuit amandoi prin casa ca doua bufnite.
mirelutza35+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nicole, fii mai optimista si nu fa efort. Ai ajuns pana la 30+, o s-o mai tii acolo cat trebuie si o sa fie bine, dar nu dispera, pentru ca singura spui ca ii faci rau bebelinei. Uitat-te la tv, citeste ceva, stai cu noi pe forum si inveseleste-te.

Zoe, fii barbata!

ana sebe 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

NICOLETA,incearca sa fii mai optimista!lasa sa vezi ce bebe mare si sanatos o sa ai
ANK incearca cu ulei de masline pt mancarimile de burtica.si eu ma scarpinam de ma zgariasem,dar e bun sa stii
DENISA cum ti-a iesit piftia?sau facea Maraki si v-am incurcat?
ALINA,pai e bine ,nu-i asa daca mai sta bebe ssi nasti aproape de termen.si eu am picioarele super umflate mai ales seara,dar si dimineata.ar trebui sa mancam ananas sau alimente diuretice ca sa mai eliminam din apa.
MONICA SI URSULINA,VOI SUNTETI URMATORELE PE LISTA DE NASTERI?ca sa stiu sa ma impacientez cand vad ca nu mai apareti si sa va fac galerie
pup restul burticilor si merg sa ma mai intind un pic,poate s-o mai lipi juma de ora de somn.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, am fost foarte ocupata astazi si nu am avut timp sa chat cu voi.
Multumesc de felicitari ptr. baby shower, cat despre poze nu prea am timp sa le fac dar daca cumva gasesc ceva timp incerc sa fac ceva poze ca nu o sa reusesc sa le fac la toate lucrusoarele.
Eu de vreo 2 zile nu ma simt prea bine, am cand dureri de spate cand contractii dureroase de scurta durata insa nu repetate la intervale egale de timp. Ma misc ca o balena in reluare, ma simt depresiva si grasa, mi se umfla maimile si picioarele....
Maine merg la medic la controlul saptamanal si o sa aflu si de rezultatul cu nenea streptococ B. Am o groaza ca sotul nu poate veni9 cu mine si trebuie sa conduc cam vreo 35 km du si tot cam atata intors si nu mai incap la volan, ma deranjeaza centura, dar sper sa o fac si pe asta .
Cat despre pregatirile de Craciun, o sa incep poate maine dupa masa sau miercuri si sotul a zis ca nu vrea foarte multe, sa-i fac doar sarmale, racituri si cozonac. Am noroc ca cineva imi face prajiturele si mai vad eu daca mai fac ceva(daca ma voi simti in stare)sa mai adaug la meniul de Craciun, asta daca nu ma apuca nascarile pana atunci ca zau numa simt bine deloc. Sper din suflet ca bebele sa o asculte pe mami si sa stea cel putin pana la sfarsitul anului acolo in burtic sa mai puna ceva pe el.

Florinini si bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Nicoletaincearca sa fi optimista si Dumnezeu o sa fie cu tine in incercarea peste care treceti acum. Sa te rogi mult si sa stai cat mai mult linistita si lasa pregatirile de Craciun, important e ca bebita ta sa stea cuminte si sanatoasa acolo in burtic la tine. Ai grija de tine si de puia aia mica sa mai stea cel putin vreo 3-4 saptamani la caldurica. Doamne ajuta!!!

Florinini si bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...am dormit si eu ok azi noapte...sigur ca m-au durut tare soldurile, dar cum dormisem f. putin in ultimile 2 nopti, macar am recuperat la capitolul somn...am fost de dim sa fac analiza:sumar de urina...am rezultatul la hemoleucograma..cu exceptia leucocitelor care sunt usor peste limita maxima, adica 10.60 in loc de 10....dar oricum mai bine decit la 28+ cind am avut 12, hemoleucograma este f. bine...dupa ora 13:00 sun sa vad cum a iesit secretia...sper sa nu mai iasa streptococul B ca data trecuta...Daniela eu iau recipientele de urocultura de la orice farmacie...nu stiu despre ce fiole spui tu!Maraki, deci maine amindoua suntem la doc! Sper sa avem numai vesti bune!Monica degetele de pui se fac din piept de pui taiat fisii, dat prin compozitia din ou, mustar si patrunjel tocat marunt, sare, piper si tavalite in pesmet, prajite la foc maxim!Alina pupici pentru Ayan de 3 kg...si eu voi vedea maine daca Bia a ajuns la 2700 cum sper!Ursoaico vad ca si tu ai vesti bune de la doc...asa ca treci la cump. trusa de epidurala!Teolinda am salvat deja mesajul tau sa stiu ce ma asteapta la cezariana...deci ar trebui sa mai iau nuste tifon, carbune medicinal si mai ales BRIU! Sa iau orice fel de briu de la farmacie? Parca si astea sunt pe marimi si acum de unde sa stiu ce marime sa-mi iau???Fetelor voi stiti ce marime de briu trebuie cumparat de la farmacie?Numai bine pentru tine si Nicolas!Nico sper sa te poti mobiliza si sa gindesti pozitiv....totul trebuie sa fie bine...joi te duci la eco la Iosup? La T ai fost? Te mai duci pina vineri? Cum ti-a zis sa procedezi cit timp este in concediu?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput