Mamici de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am ajuns si eu acasa, am facut un dusulet si acum ma grabesc sa fac niste paste carbonara, reteta Giovei, ca suntem amandoi terminati de foame, si eu si sotul.
Cata, naspa cu streptococul ala, eu l-am avut acum vreun an si jumatate, am luat o graoza de antibiotice, ma intreb daca o mai fi revenit, ca inca nu am facut analiza. Nu-ti mai fa griji
, si eu stiam ca la cezariana nu are cum sa se infecteze bebe.
Alina, mie nu mi se pare ca te-ai schimbat la fata, poate doar te-ai ingrasat si de aia ti se pare, dar toate ne-am ingrasat. Sanatos sa fie bebitii, ca ne revenim noi.
Denisa, bravo pentru piftie, esti super tare,
eu si sotul vrem si noi sa facem, dar nu stim daca o sa ne iasa, ca e prima oara, vedem noi ce-o iesi.
Maraki, sa poarte sanatos bebe Angelo ce i-ai cumparat
.
Ursulica
, acum te inteleg cu Tino, poate e mai bine sa stea pe hol, tu stii mai bine. Si al meu e panicos, dar mi-a promis ca rezista, acum daca il adun cu farasul, iti spun.
Restul fetelor, va trimit multi pupici 
Fug la bucatarie ca mai avem putin si mancam pisoii de foame.
Anda si bebe Mark 37+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Mirela- ia-o usor, dc ai contractzii si monitorizeaza-le dc te dor rau de tot.eu am no-spa in casa dar dc nu ma doare sa tip, nu iau.
Bee- sper si eu sa nu fie nevoie sa mut chiar mobila si Emma sa vina as cum presimt eu, in sapt 8-13 Ianuarie 2006!Tu emrgi al ceariana joi?
Pisoi- pofta buana si spor la piftie, si mie mi-a iesit buan acum 2 ani, era prima data singura si eu fac dupa o reteta simpla, dc vrei ti-o spun!
Maraki- ai terminat piftia de facut sau inca mai spuemzi la ea?
Moni si Ursulina unde suntetzi, cu Ana ce o fi mai? si cu Bombonica- oare ea cand trebuai sa nasca- si ea era cu cezariana?
Eu am cam somat azi cu treburile casei( dar inca lucrez pt job) si am de calcat, sper sa termin intr-o ora si de terminat etajul curat si apoi la parter sa vad ca pot face, dc nu cumva ma apuc de o baclava ca joi avem musafiri.
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Seara buna dragele mele ,abia asteptam sa va spun si voua cat are bebita mea ,am fost la echo in seara asta si am vazut-o ,e bine mersi cu capul in jos si cantareste 1480 grame ,deci e bine si la capitolul asta .
Va pup si mai intru maine dimineata ,aveti grija de voi 
30+
monica70 spune:
DENISA sunt prin zona si iar nu prea am chef de conta,ma straduiesc
si presimt ca ma culc mai devreme azi,desi am mai baut o cafea acum seara 
ALINA zicea ca nu mai are rabdare si vrea cat mai iute,eu invers,vreau cat mai tarziu ca mai am o droaie de lucruri de pus la punct si as vrea macar in primele 2 saptamani sa stau linistita cu bebe,fara alte ganduri!
La birou trebuie sa-i dau instructiuni colegei tot timpul (prin telefon),ca n-a mai facut pana acum niciodata inchideri de luna,nici nu stie programul de conta f. bine.
Acasa ce sa mai zic,maldare de acte!
Nici cu pregatirea de Craciun nu stau nicicum, maine vine mami sa-mi spele geamurile,ca pana acum a fost mai ocupata ca de obicei (cu comertul),ca frate-meu acum s-a trezit sa zaca vreo 3-4 zile cu febra
Acum ia si injectii,antibiotice de doua feluri...
Saptamana asta parintii trebuie sa se mai ocupe sa faca si carnatii!
Si va dati seama ce ar insemna sa ma mai apuce si pe mine ceva...anul asta! Nici in prima saptamana din ianuarie nu-i prea OK ca pleaca fratelo la ski, iar o fi cam prinsa mami,dar totusi e mai ok ca acum in decembrie...cand e nebunie curata! Trebuie sa mearga zilnic sa aprovizioneze...
Si cu ocazia asta ma aprovizioneaza si pe mine cu facturi din plin ![]()

![]()
sa nu cumva sa ma plictisesc acasa!!!
Si cica am zis ca o sa am timp de citit daca stau acasa!
Macar daca ar fi bebelusa cuminte! Sa ma lase sa dorm cat de cat!
ANA n-a mai intrat de cand cu socrii....
Si URSULINA iar face pe vampiritza la ora aia???
Bombonica parca pe 28 era programata???
MARAKI ai atacat carnatii ???
Gata cu pauza...mai intru mai incolo!
MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
MARIA felicitari pentru bebelusa! Mai un pic si ne ajungi din urma!
MONI 37+
si
DIANA

LunaNoua spune:
Bee, Daniela
Soriceii au fugit deocamdata. A venit sotul acasa si i-a speriat
Moni, cum se cheama programul tau? Sa il caut si eu pe net. Daca la tine se potriveste asta, nu mai stau sa incerc altul.
Ziua mea de nastere e 14 noi 77. Pupici 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Mirela nu trebuie sa astepti contractiile ca sa ajungi la control, daca continua sa curga asa ar fi mult mai indicat sa te duci la spital din nou, nu este bine sa ramana bebe fara lichid!daca eram acolo veneam si te duceam fortat
Denisa
sant o puturoasa
M-am gandit ca si asa imi burta beton si daca puneam alea pt piftie la fiert insemna sa ma prinda miezul noptii pana terminam treaba, asa am profitat ca maine ma duc la control si mi-a facut Giorgos toaleta![]()
Maria felicitari pt. bebelina![]()

Monica asa sa iasa cum vrei tu 
Mi-au incepüt serialele, revin![]()
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Intre timp am gasit un bioritm pe net la dsclex. Azi am emotional si intelectual la 0, dubla zi critica. Bine ca nu am nascut
Hehe, si plansul mi-a facut chiar bine
Nu mai am picioarele umflate si am cu 1 Kg mai putin decat ieri. Va dati seama ce am udat aseara umarul sotului
Mai am dubla zi crititca pe 31 ian... si atunci e atunci, ca o sa fiu la 39+
Moni, din greseala am pus datele aiurea si am vazut ca exact peste un an, pe 19 dec, toate liniile se intalnesc perfect pe 0.
Ce zici de asta ? 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
DEEA la toate se calculeaza la fel,doar ca asta are un grafic mai interesant si poti calcula si compatibilitatea intre 2 persoane,plus ca are memorie pentru nume si date de nastere,numai zici ziua in care vrei sa-ti calculeze si gata.
L-am copiat acum vreun an de pe net,la serviciu si de acolo,acasa.
Dupa aia am incercat iar sa-l copiez de pe net la serviciul nou si n-am reusit,nici de pe un PC pe altul.Nu-l am decat pe hardul vechi,cel cu contabilitatea.
Dar uite niste adrese unde cica are versiuni noi tipul ce l-a facut: www.crios.host.sk./soft.htm
Asta pe care-l am ii zice BIORITM 1.5
Si pe tip il cheama LUCIAN SABO@lycos.co.uk
Daca o mai fi valabil,poate gasesti ceva ,acum eu n-am timp sa vad de el.
La tine azi e:intelectual zi critica,fizic max,emotional minim
MONI 37+
si
DIANA