Clubul brasovencelor (2)
Raspunsuri - Pagina 12
cristell spune:
Brasovencelor de pretutindeni va urez " La multi ani",sa aveti o primavara frumoasa,sa fiti iubite si rasfatate!
sanziana72 spune:
La multi ani! cu o zi intarziere.
Va deranjeaza daca punem intalnirea de sambata 18/03/2006 pe duminica 19/03/2006 ? Ca nu stiu cum ajung din Bucuresti.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
cristell spune:
Buna brasovencelor!
Pe mine nu ma deranjeaza chiar daca e duminica.Si sotul are program dimineata asa din partea mea nu este nici o problema.
cristell spune:
Buna seara brasovencelor.
Sanziana eu pot in orice zi,nu stiu fetele celelalte.Am mai trimis un mesaj si nu stiu ce s-a intamplat cu el.
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Eu nu am mai intrat zilele astea ca am fost tare ocupata..si acum mi s-a mai imbolnavit si puiutul...are o viroza urata,cu febra,nu papa...of,spre sa treaca repede.
CRISTELL,ai terminat Unirea cand eu o incepeam,deci sunt mai pitica si nu avem cum sa ne cunoastem de acolo...dar ne intalnim noi cumva ....cu parcul e cam greu pt ca acum vad ca inca e rece afara,nu mai vine primavara asta.
CORINA,ne putem vedea la Mall cu toate celelalte fete...vezi ca mai sunt puiuti ca ai nostrii,iti dai seama ce s-ar mai juca ei acolo....tu unde locuiesti?...ne putem vedea si in alta parte daca duminica nu poti venii?
ILDY si sanatate,ai grija cu raceala asta,e nasol cand esti graviduta
fetelor si ramane sa vorbim!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
sanziana72 spune:
Sa va povestesc cum se petrece un weekend cu copiii.
Duminica am fost cu Marina (1 an si 5 luni) si varul ei, Theo (2 ani) la locul de joaca de la Macromall.
Am ajuns pe la 12h30. Theo a adormit in taxi pana am ajuns. Marina nu a vrut. Ca urmare am vizitat camera cu dinozauri si toate magazinele de jucarii, ca locul de joaca era rezervat cam pe toata ziua (uf! a doua oara cand venim degeaba).
Am luat gratar de pui cu cartofi prajiti si castraveti murati ca sa ii hranim. Theo a luat si el trei surcele, dar a mancat putin. Marina a luat doi cartofi dupa care a trecut la castravetele murat pe care nu l-a mai lasat din mana. Asta-i tot ce a mancat. A refuzat cu incapatanare sa adoarma.
Ne-am dus sa ii aratam camera cu dinozauri si lui Theo. Profitand ca a mai fost pe acolo, Marina a inceput sa se dea mare in fata lui Theo. Alerga in toate directiile si tipa la dinozauri.
La un moment dat se adunasera atatia copii, incat cei de la locul de joaca au scos pentru publicul larg toboganele, casutele, balansoarele... Cam tot ce era de plastic. Au rezervat pentru petrecere salteaua gonflabila si un tobogan mai mare.
Atat au asteptat copii. I-am descaltat si dezbracat (Marina ajunsese in body si strampi si tot transpira de cat alerga). Au incercat toate toboganele, balansoarele, casutele (intrat-iesit pe fereastra si uneori pe usa...). S-au luat la intrecere cine se da mai repede pe tobogan, pe cine primesc in casuta... S-a si dansat. Si-a facut fiecare prietena cate o fetita mai mare care sa stea dupa ei.
A fost o nebunie. Au baut in draci, dar au transpirat si mai si. Spre sfarsit Marina a stat mai mult in brate ca nu mai putea, dar tot nu a adormit.
In secunda in care ne-am urcat in taxi a adormit instantaneu! Nici Theo nu era prea departe.
Cam asta a fost duminica. Daca vreti sa va epuizati copii si sa ii faceti fericiti, eu zic ca e o idee foarte buna.
La multi ani! Crismir si sanatate celui mic.
Cristell, asa cum i-am spus si lui Crismir, cred ca vom vorbi cel mai bine pe vineri, sambata. S-ar putea insa sa se decaleze intalnirea pe dupa-amiaza, pentru ca dimineata e inchiriat locul de joaca. Si mai am si ziua de nastere a nepotelului meu care s-ar putea sa se tina acolo, dar dupa-amiaza.
Nu mai vine nimeni altcineva ? Va asteptam pe toate! Sunt o gramada de magazine interesante de vizitat (de cumparat mai greu ca sunt cam scumpe).
Pupice si mai vorbim.
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
maria gastaldo spune:
buna brasovencelor!
nu am mai scris de multisor da' sper sa ma iertati pt ca revin cu vesti bune
Maria28 a nascut pe 16 februarie o minune de fetita pe care o cheama Andreea, a avut la nastere 3,9 kg si 53 cm. Mamica e f fericita va imaginati, insa a ramas fara net si asa ca raspandesc eu veste. Noi ne-am vazut inainte de nastere cu vreo cateva zile....
acum am revenit si eu la bv, am fost vreo 2 saptamani la socrii...
baietelul meu are in sfarsit 2 dintisori (primii) si sunt bucuroasa ca am scapat pt o vreme de nopti nedormite:)
as vrea si eu sa vin in we la macromall sa ne vedem daca e duminica....
va pup pe toate
si sper sa ne vedem
intrebare: a terminat vreuna din voi liceul economic sau facultatea de marketing din bv? ar fi grozav sa descopar niste colege printre voi
mihaser spune:
quote:aloha!
Originally posted by maria gastaldo
buna brasovencelor!
nu am mai scris de multisor da' sper sa ma iertati pt ca revin cu vesti bune
Maria28 a nascut pe 16 februarie o minune de fetita pe care o cheama Andreea, a avut la nastere 3,9 kg si 53 cm. Mamica e f fericita va imaginati, insa a ramas fara net si asa ca raspandesc eu veste. Noi ne-am vazut inainte de nastere cu vreo cateva zile....
acum am revenit si eu la bv, am fost vreo 2 saptamani la socrii...
baietelul meu are in sfarsit 2 dintisori (primii) si sunt bucuroasa ca am scapat pt o vreme de nopti nedormite:)
as vrea si eu sa vin in we la macromall sa ne vedem daca e duminica....
va pup pe toate
si sper sa ne vedem
intrebare: a terminat vreuna din voi liceul economic sau facultatea de marketing din bv? ar fi grozav sa descopar niste colege printre voi
ce faceti copii? am auzit ca ati primit ceva vestuta caciulita si botosei! sa ne aratati si noua niste poze cu ele!
marie pe tine ma bazez sa le anunti pe fetele mele cand o sa nasc!
va pupic!
matusica mihaela 37+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Danna_36 spune:
Buna seara la brasovence!
Sanziana, imi plac povestirile tale din si despre locurile de joaca pentru copii. Am citit la un alt subiect ideile tale despre un loc de joaca inedit, sunt minunate. Marinei, e o scumpa...
Felicitari proaspetelor mamici, care au fost harnicute si au nascut de cand nu v-am mai vizitat. la toate...
Am intrat sa va spun povestea prietenei mele, brasoveanca de-a voastra si a fetitelor ei, Catia si Sabina. Din pacate e o poveste trista, fetitle au mare nevoie de ajutor. Am convins-o pe Columbia, mama fetelor si prietena mea, sa se inregistreze pe DC si sa posteze la Umanitare. A reusit asta aseara si acum subiectul e deschis. Puteti ajunge usor la el cu ajutorul linkului de la semnatura mea. Deasemenea puteti vedea poze cu fetele tot la semnatura mea, daca intrati pe "Catia si Sabina".
Am vazut ca vreti sa va intalniti. As vrea sa va rog sa va ganditi si la fetitele astea doua, destepte, frumoase si cuminti, la fel ca si copiii nostri! In timp ce va priviti copiii minunati alergand fericiti , catarandu-se pe metereze de plastic sau pe scarile toboganelor, ganditi-va pentru o secunda la Catia si Sabina, cele doua surori care nu pot sta in picioare, nu au mers si nu vor metge niciodata, nu vor alerga niciodata dupa o minge si nu se vor catara niciodata pe scarile unui tobogan...Iar daca nu aduna suficienti bani pentru interventia chirurgicala de care au atata nevoie, viata lor, pastrata de parinti in limite cat mai normale posibil, se va inrautati mult...
Asa cum stiti si voi, putin adunat cu putin face mult. Am incredere ca nu veti ramane indiferente si va multumesc din suflet pentru asta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
sanziana72 spune:
Ultimele noutati despre intalnire si locul de joaca (cred ca ar trebui sa le cer sa ma plateasca la cata reclama le-am facut!).
Fetelor, nu dati cu rosii, dar iar s-au schimbat ora si data intalnirii. Va fi sambata dimineata sau cam pe acolo ca numai atunci mai era liber locul de joaca.
Eu, sambata de la 10 la 12 sunt invitata acolo la ziua de nastere a nepotului meu, Theo. Rectific, nu eu sunt invitata, Marina, dar eu trebuie sa stau dupa fundul ei si al celorlalti.
Asa ca ne putem intalni acolo. Cativa copilasi in plus nu strica niciodata la o petrecere! Si macar suntem sigure ca avem acces la locul de joaca.
Politica locului de joaca s-a schimbat: Incepand de saptamana viitoare, nu vor mai rezerva pentru petreceri dupa-amiezile de weekend, asa ca vom putea merge fara frica de a nu putea intra la locul de joaca.
Cristell, e o dulce Stefania. Ma gandeam ca nu prea vei avea insa pe ce sa o asezi si numai cu ea in brate va fi cam greu. Ar fi bine daca poti veni cu un carucior sau un premergator (daca folositi - sau e prea devreme !? Nu mai stiu) ca sa poata participa si ea la nebunia generala. Ar fi si niste balansoare dar nu va putea sta singura pe ele.
Multumesc Danna_36 si Marina iti trimite . Cred ca in sfarsit am descoperit ce mi-ar place sa fac in viata: sa ma joc! Da' la modul serios, nu asa oricum. Sa nu credeti ca joaca nu e un lucru serios pentru un copil.
Imi pare tare rau pentru Catia si Sabina. Transmite-le de la noi. Cate unul pentru fiecare. Vom incerca si noi sa ajutam dupa puteri. Iar daca vor sa vina la intalnire sunt binevenite.
Ildy, nu am nici un numar de telefon de-al tau. Iti trimit pe PM numarul meu in cazul in care vrei sa vii ca sa stii cum dai de noi.
Crismir, sper sa se insanatosasca si Robert si sa poata veni.
Pupice si pe curand. Nu uitati aparatele de fotografiat!
Uitati si conturile pentru Catia si Sabina, daca vreti sa ajutati:
pt. EUR RO53RNCB1800000155600004
pt. RON RO80RNCB1800000155600003
pt. USD RO10RNCB1800000155600002