Clubul brasovencelor (2)

Clubul brasovencelor (2) | Autor: Donia

Link direct la acest mesaj

Partea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55261&whichpage=13" target="_blank">1

Poftiti la brasoave!

Ce ma bucur ca subiectul e mai activ acum, de cand s-au adunat aici mai multi brasoveni! Ma duc sa citesc din urma si mai revin.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Danna, mi-ai trezit amintiri atat de frumoase cu cantecul CPNT-ului! Ma apuc uneori si il fredonez prin casa, tare frumos e. Si atatea nume cunoscute printre cei pomeniti de tine... Hagi, Adi si Dora, Cristi Popescu, Columbia, Emil, Bila... Cu Dora, Bila si Cristi am cantat la Diason, porbabil ca stii de Diason, nu?
Wow, imi bate inima mult mai repede... Ce amintiri frumoase si atat de dragi mie. Eu am fost intr-o tabara de marcaj in Fagaras prin '90 parca, pe vremea cand Hagi era seful CPNT. Mai stii ceva de el? Si cu un an inainte am fost cateva zile la Diham, dar cred ca atunci mai mult am cantat decat am marcat, in schimb in Fagaras am muncit din greu, cu tarnacopul si lopata . Dar ce mandra am fost un an mai tarziu cand am urcat pe poteca facuta cu manutele astea doua!

Pup toti brasovenii si dati inainte cu povestile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maria, sper si eu din tot sufletul sa reusim sa ne intalnim, dar sapta asta nici eu nu prea pot pentru ca avem tot felul de pregatiri de sarbatori si a venit sora lui Ovi. Hai sa incercam saptamana viitoare intr-o zi, prin 28, 29 eventual ne auzim la un telefon. O sa coprup si celealte gravidute de ian, feb, sa vedem ce reusim.
Crismir, ne vedem si la anul, cand vom putea iesi si noi mandrutzele.
Fetelor, afara e superb, o zapada de mai mare dragul, dar din pacate pe drum e jale. Nu au curatat oamenii astia ai nostri nimic..sotul meu face misto si zice ca i-a prins zapada pe nepregatite.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Doamne, Donia, nu-mi vine sa cred!!! Am scris cantecul mai mult pentru mine, chiar ma gandeam ca trebuie sa sune aiurea asa, citit ca o poezie si am vrut sa il sterg... Cat ma bucur ca il stii si ii stii pe ce cei ce il cantau. Probabil ne stim si noi doua, sigur ne-am intalnit pe undeva, si chiar de nu ne stim, eu sunt sigura ca am fost in acelasi grup de multe ori si am trait aceleasi bucurii...
Iti voi trimite un mail ca sa imi vezi adresa si te rog sa faci si tu la fel, ca sa putem face schimb de fotografii din acele vremuri, si nu numai. De cat timp esti in Canada, si unde? Cristi Popescu e in Vancouver, sunteti vecini De Hagi nu mai stiu chiar nimic, dar pe Columbia si Liviu (Speo) ii vad mai des, ne-am vazut si luna trecuta si de la ei mai am vesti despre Adi si Dora, Catalin Iosub, Vlad Iosub, Costin , etc, si familiile lor, ca acum sunt toti casatoriti si cu copii, cum ii sta bine CPNT-istului, la treizeci si ceva de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Danna, suntem in Canada de 2 ani. Cristi a plecat mai repede, nu am pastrat legatura. Dar cu ceilalti de care ai scris ne-am mai vazut, Vlad chiar ne-a dus cu masina la aeroport cand am plecat in Canada. Stii ca mai are o fetita? S-a nascut recent, probabil pe la sfarsitul lui noiembrie sau inceputul lui decembrie, ma tot straduiesc sa le scriu si sa ii felicit, mai ales ca am fost foarte apropiata de sotia lui, fiind colege de servici. Il stii si pe Vio, fratele lui Adi? Si ei au fost in Canada un timp, dar sotia lui nu s-a acomodat aici si s-au intors. Dar pe familia Sorea? Ca de obicei pe la ei ii reintalneam pe fostii CPNT-isti.
Hei, hei, ce amintiri frumoase! Cum sa stergi cantecul? Nu, nu! Da, si eu ma gandeam ca poate ne-am intalnit vreodata, uite ce mica e lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna ziua.."brasovencelor"
Ma primiti si pe mine?..brasoveanca din..steagu...sau..astra...vad ca suntem cateva din zona asta...
Danna ,Iasul e f frumos..am fost si eu de cateva ori...sotul e din "zona"si avem cativa prieteni acolo...mi-a placut

Va mai scriu..acum trebuie sa ma intind..bubulina mea si trebuie sa ma conformez...mai are un pic si apoi intra ea pe mana meapana atunci facem ce vrea ea...pe urma mai negociem...

Ralu ,ai grija de ,noi mergem maine la maternitate sa "stabilim"ultimele detalii

Pupici
37+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Buna Fetelor,

am intrat sa va uraz sarbatori fericite si cadouri multe de la mosu.

am o mica problema cu net-ul de acasa si pana nu rezolv (sper sa nu dureze) nu mai intru pe net dar sa stiti ca nu v-am uitat.

Inca odata va urez SARBATORI FERICITE. UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI , pentru burtici nastere usoara si sau sanatosi si frumosi, pentru mamici va urez ca bebei sau copilasi sa creasca mari si sa fie vioi. si ceea cee e cel mai important SANATATE MULTA pentru toti si toate.

Ildy 14+ cu celula bebe in burtica

P.S. si ma bucur tare mult ca subiectul continua si bun venit pentru cei noi (noi in club). eu una tare ma bucur cand mai apare cate o brasoveanca. asta poate si din cauza ca ..... - vroiam sa scriu ceva care seamana a barfa si ma abtin ca-i urat. oricum se cunoaste parerea brasovencelor si a muntomanilor in general ( si dupa cum am inteles multe sunt iubitoare de munte) despre unele persoane care sunt dintr-un anumit loc si se cred butricul pamantului si .... - gata cu barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ah, bine ca v-am regasit. Credeam ca toata lumea e prinsa cu pregatirile de sarbatori si ati disparut.

Sa ma anuntati cand va intalniti ca sa particip cu gandul. Desi parca vad, ca ajung si eu in tara si inca nu v-ati intalnit.

Sarbatori pline de lumina si caldura alaturi de cei dragi!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ildy, esti tare , barfitoare mica !!!
Fetele cu intalnirea, eu cred ca o sa ne intalnim cu bebeii in brate numai. Personal nu mai vad cand am putea sa ne intalnim. In primele zile din anul nou o sa vina 2 bebelaci, apoi ... poate poate vine si bebelaca mea si nu mai stiu cine , oricum .. ideea e ca vin vremuri multe Dar o rezolvam noi cu intalnirea

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetelor!!
Va urez sarbatori fericite,Craciun Fericit si un An Nou plin cu sanatate si impliniri!!!
Pupicei!!!
Poli 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Sarbatori Fericite va dorim tuturor, iar Anul Nou sa va aduca sanatate, si bucurii voua si copiilor,iar burticilor nastere usoara si bebelusi sanatosi.
La multi ani!

Mergi la inceput