Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 7

SimoV spune:
Fetelor, si eu m-am tot gandit la Micky. Am intrat chiar numai sa vad daca a scris. Va rog, daca dati de ea, sa ne scrieti si noua. Sper ca sunt bine.
Sper ca ati petrecut toate un Craciun de vis.
Va pupam pe toti si pe toate.

vladhana spune:
Claudelu,vreau Tiramisu.Tu vrei o felie de tort cu frisca naturala.Din tortul lui Vlad,il cheama si Cristian(ieri a fost ziua lui).Telefoanele sunt chinezesti,deci se pot lua din orice magazin cu chinezarii.Am dat 210 000.Au baterii si cand vorbesi se aude mai bine decat la telefoanele noastre.Am sa-i dau si eu un mesaj lui Mickyyy!
Simona,pupice si tie si puiutilor tai.

vladhana spune:
Mesajul meu nu a fost livrat.Am incercat iar si la fel.Am sunat dar nu raspunde.Nu stiu daca mai pot face ceva.

Claudelu spune:
Si eu am incercat sa o sun dar mi-a intrat casuta Chiar incep sa ma ingrijorez
Claudia&Raul (01.04.2004)

vladhana spune:
Va dau vesti bune.Mi-a raspuns Mickyyy,probabil la primul mesaj,pentru ca a fost singurul care a fost livrat.Sunt sanatosi cu totii,nu a mai scris pentru ca sotul i-a luat calculatorul ca sa-l upgradeze doua saptamani si cand l-a adus nu a mai mers net-ul.Ne linistim,Laura a avut dreptate ca sunt bine.

SimoV spune:
ce ma bucur ca Micky e bine. Chiar numai de aia am intrat iar savad daca ati dat de ea. Fug ca imi vin ceva musafiri peste vreo 2 ore si mai am treaba.
va pupam

Claudelu spune:
Da Hana intradevar vesti bune! Nu inteleg in schimb de ce mie nu mi-a raspuns la mesaj! Oricum ma bucur ca sunt bine!

Claudelu spune:
Hana, pai cum sa nu vreau o felie din tortul lu Cristi[D:] Mai sa stii ca sora mea e Cristina si noi nu am sarbatorit-o niciodata de Craciun si anu asta au venit niste prieteni la ei ca cica de Craciun se sarbatoresc toti cei cu numele de Cristian, Cristina, Cristiana, etc...noi habar n-am avut...probabil ca iar preluam ceva de la americani sau te miri de unde pentru ca in calendaru ortodox Sf. Cristian/ Cristina e pe 24 iunie daca nu ma insel!
No daca-i asa atunci tuturor celor ce poarta numele de Cristian, Crsitina, Cristiana!

vladhana spune:
Claudelu,noi am intrebat parintele la Craciun,cand eram insarcinata,daca Cristian e nume de sfant.Hotarasem deja numele de Vlad dar la nume de sfant nu ne puteam hotari.El ne-a spus ca in prima zi de Craciun se sarbatoresc cei cu numele de Cristian,Cristina.Noi nu facem caz ca e ziua lui.