Copilasi martie-aprilie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mariana, da ce drag imi sunt baietii tai! Are dreptate Rayu insoara-i repede

Laura, ce dulce e Daria Deci si a ta va joaca pe dejte

Rayu razi tu razi da sa vezi la vara cand se intalnesc doi berbecuti cum o sa ne luam de cap cu sticla de vodka in mana Anu trecut a fost cum a fost, anu asta prevad niste lupte greco-romane iar noi pe post de arbitrii

Mai fetelor am informatii noi de la oameni cu experienta Mi s-au dat sfaturi f bune Cica sa ignor aceste iesiri, sa icnerc sa-i distrag atentia cu fel si fel de activitati care pe el il atrag si sa nu ripostez sau sa reactionez la iesirile lui pentru ca sunt in perioada in care le place la nebunie sa ne enerveze ...sic a daca vad ca noi reactionam sau ne enervam va continua sa le faca...asa ca IGNOR total

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor LA multi ani Ioanelor si Ionilor.
Calu ti s-a spus f f bine , asa am patit si eu dar am aplicat tratamentul de rigoare si acum e ok.
Mariana superbi baietei sa itit traiasca!
Va pup pe toate

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana, ma topesc dupa blondutii tai!!! Atata de draguti sunt!!! Seamana si Simon cu tine leit! Seamana intre ei ca doua picaturi de apa si amandoi cu tine!!

Daniela, La Multi Ani si vou! Pupam papusa cea cuminte!

Hana, imi pare rau ca ati fost bolnaviori. Sper ca sunteti mai bine acum.

Oana, La Multi Ani!!

Rayu, mai vrem povesti cu Bubu! am dat si eu strigare la Kata... da nimic.

Alona, hai, mai povesteste-ne si tu!

Veve, cum va acomodati in LV? Mi-am luat niste pantofi traznet si m-am gandit la tine si la Rayu ca stiu ca voi aveti love affair cu pantofii! Unii rosii, altii albi si altii negri! I-am botezat "Sex & the City shoes" deci ati inteles cum arata. Si i-am luat la preturi derizorii (intre $18 si $28 si sunt de piele si par f.f. comozi)!!! Dar de la Loehmanns (nu stiu daca voi aveti - e sper magazinul pt. pantofi, au si haine faine - e gen Marshall's, dar au chestii mai de calitate si multe italienesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va multumesc pt aprecieri. Sunteti dragute (ca-ntotdeauna!) Cate o de la baietii mei pt fiecare!

Elena, Clau, sa stiti ca ficiorii sunt promisi deja . Stefan e in big love cu Elise (dupa cum v-am aratat si in poze), iar lui Simon i-am gasit o printzesa (Ilinca)in strainezia ; speram ca si pruncii se vor place cand se vor intalni, caci noi, mamele, suntem tare incantate de uniune .

Hana, imi pare rau ca ati fost bolnaviori; bine ca a trecut! Ce ciudata chestie cu pishu` si vit D! Dar cum ti-ai dat seama???

Laura, tot am vrut sa-ti spun si tot am uitat. Stii care e marele meu regret legat de intalnirea noastra? Ca nu am cunoscut-o si pe Daria. Tare mi-ar fi placut sa-ti vad printzesa povestitoare!

Simo, sa porti cu placere pantofii! SI eu sunt big fan dupa pantofi! Numai ca nu pot sa-mi cumpar cati as vrea

Sa va zic o faza tare. Se pare ca lui Stefan i-a inceput sezonul de perle. Am ras aseara....
Ma jucam eu cu amandoi teroristii, cand, din cauza agitatiei mari, lui SImon au inceput sa-i curga balute. Stefan pe faza, imi zice:
-"mani (adica mami), mani...apa... Moel (adica Simonel)"
A fost atat de simpatic! Atat de serios! Ca-mi venea sa-l mananc!

Stefan nu are momente de violenta cu noi (doar cu Simon si cu alti copii ); sper sa nici nu-l apuce; dar daca cumva il iau nabadaile, sunt pregatita cu.....rabdare (mi-am insusit si eu sfaturile date pt Clau ).
Si ... o sa ma straduiesc si eu sa-l las mai usor pe Stefan cu pretentiile, ca daca sunt corecta recunosc ca tare multe astept de la el! Mare dreptate aveti! Eu vreau sa ma asculte intru toate, ca un copil intelept; pardon... ca un intelept de vreo 60 ani

Va doresc o saptamana usoara si f productiva!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !

Simona vrem poze cu pantofii cei noi ! S-a intors nasa mea din America cu o geanta plina de pantofi-sandale ( 10 perechi ) si mi-a adus si mie o sandaleta superba. Aveti niste preturi mici chiar si pt Romania si veniturile noastre !
Impresia generala : " In America e ca in filme, doar ca mult mai linistit decat vedem si credem noi !" Si s-au plimbat ceva : New York, Baltimore, Washington !
Mariana, da era frumos daca se intalneau si bebeii nostri ! Sau macar pe Daria daca o aduceam, dar a fost prea din scurt ! Poate cand venim noi la Cluj !
Rayu , cum a fost Craciunul cu baietii Galateni ? Cei de la spalatorie .
Oana, ce face Alex ? Dar tu ? te-ai acomodat la serviciu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Poze cu noi de la logodna sorei mele.
Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,Daria e cea mai frumoasa fetita din lume! Ii sta bestial in rochitica! Si Sorina arata superb! De fapt toate sunteti frumoase foc! Dar doar atatea poze?
Mariana,ne-a trecut pur si simplu prin cap.Nu reuseam sa intelegem ce se intampla cu el,bea la fel de multe lichide,prin casa nu merge descaltat,in casa e cald,analiza de urocultura a fost repetata si nu i-a iesit infectie.Tocmai incheiasem o repriza de 10 cu AT 10(o forma de vit D)si la o zi sau dus si pampersii super plini de pipi.

Mergi la inceput

Hana, multumim ! Poze sunt mai multe, dar din pacate nu in format digital. Am sa scanez mai multe ,dar acum nu prea avem timp.
Noi am patit altceva cu vit D. Analizele la calciu super bune, dar copilei i se exfoliau unghiutele. A trecut o luna si ceva ca sa ne dam seama ca Vigantolul se terminase si noi nu-i mai dadeam Dariei. asa ca acum trebuie sa luam calciu, vit A si Vigantol ca sa aiba fata manichiura frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI!!!

Iaca si noi inapoi acasa si la programul de gradinita.
Uram si noi "La multi ani!" cu bucurii pentru toata lumea pentru 2006, dar si pentru sarbatoritii de Sf. Stefan si Sf. Ion !
Azi am alergat toata dimineata cu diverse treburi prin oras, chiar am intarziat la gradinita sa-mi iau copilu' (halal mama, nu?)
Ma mai asteapta alergatura si zilele urmatoare, ca trebuie sa vad ce e cu dosarul ce trebuie depus la primarie acum si cum Bucurestiul e mare si incalcit, o sa am "ocupatie" un timp. Asta e.
Sper ca anul acesta sa fie un an mult mai usor pentru toata lumea, mai putin zbuciumat (asa l-am perceput eu pe 2005 si am constatat ca multa lume l-a simtit la fel), sa avem copii sanatosi, isteti, care sa ne lumineze viata in continuare!
Va pup si va mai scriu!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Laura, numai 3 poze? Daria e o frumusete....seamana cu tine ; dar si taticul e pe masura fetelor .

Somn usor la toata lumea, 7 purici pe-un picior

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput