Mamici de martie-aprilie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
ema.72 spune:
Fetele va salut si eu pe ziua de astazi dar vad ca e cam slabuta miscarea pe forum. Faceti deja cozonacii sau cumparaturile de Craciun v-au epuizat? 
Laura Ioana bafta la dentist, sa fie ultima vizita.
Dea0277 ai tras o sperietura zravana dar bine ca nu sunt probleme cu sarcina, cred ca si noi suntem predispuse in acesta perioada sa intram in panica din orice ni se pare a fi in neregula.
Ciuf acum ca Luca e bine poate si el sa se bucure de venirea lui Mos Craciun si voi de putina liniste sufleteasca.
Tina bine ca ai avut suficient timp la dispozitie sa soseasca varza ca daca te gandeai cu cateva zile mai tarziu o primeai dupa Craciun, sau o prindea si revelionul pe drum la cat chef de munca are lumea de sarbatori.
si pe maine, poate sunteti mai vorbarete.
Ema 29
Laura Ioana spune:
M-am intors de la dentist, a fost cam dureros, dar acum mi-a trecut
Tina sa stii ca nu pot vedea la Miracolul vietii-filmulet decat reclama aia nenorocita la masina
Am incercat sa vad fiecare luna si la fiecare imi apare doar reclama, dupa care nu mai zice nimic, se blocheaza
Am fost cu sotul si am mai cumparat o instalatie de brad si spray de zapada, un cosulet pt paine cu bradut pe el (imprimeu) si niste braduti artificiali mici, mici, albi pt prietenii la care vom merge in vizita de Craciun.
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
dea0277 spune:
ciuf, pai tocmai asa a fost ca de aia m-am speriat si m-am dus la spital ... dar se pare ca nu a fost lichid amniotic, totul e inchis asa ca ramane o scurgere, I guess. Vad eu maine dimineata daca se repeta, trebuie sa ma duc din nou, sper sa nu fie nevoie.
Ema.72, cred ca ne cam speriem, dar pe de alta parte, dupa cum mi s-a spus la spital, mai bine sa mergi sa verifici sa nu fie ceva in neregula, decit sa ignori semnele de genul asta.
Important e ca bebelina e OK, chiar a facut balet toata ziua, ceea ce nu ii sta in caracter.
27 sapt.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Tina_Welsh spune:
Erika,multumesc pentru date.Da-mi te rog si UM-ul (prima zi a ultimei menstre) ca, in functie de asta suntem puse in ordine.SI daca stii si medicul cu care vei naste!Pupici!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
aida_o spune:
muah la fete, am intrat si eu rapid, ca de cind sunt in concediu m-am lenevit
dar lasa ca de vineri incep lucrul din nou, nush ce-a fost in mintea mea cind am ales sa ma intorc la lucru vinerea (adica stiu - am vrut sa muncesc o zi si dup-aia sa ma odihnesc pina marti, ca luni avem liber).
Tinutza, am si io o sugestie, daca se poate: ma gindeam ca, de cite ori scrii ca inchei un capitol si ne inviti sa scriem la capitolul nou-deschis, poate ar ajuta daca ai si pune acolo un link catre noul capitol. Zic si io, nu dau cu parul :P
A, si felicitari pentru varza
La noi se vinde varza murata in doua dintre lanturile de supermarketuri din oras: Safeway si Real Canadian Superstore. De cind ne-am mutat aici, am stiut ca n-o sa ducem dorul sarmalelor, ca-n Atlanta :) Da' uite ca acum ducem dorul Atlantei ![]()
21+6
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
ANDREEA GEORGIANA spune:
Burtici scumpe,sper din tot sufletul sa va iasa cozonacii si mai sper ca ii veti framanta cu dragoste,pentru ca este un ingredient extrem de important.
Eu dorm groaznic de cateva nopti si o simt pe bebita f.f.jos,apasand parca ...sa iasa.Si,de multe ori(mai ales cand stau intinsa)o simt in dreptul anusului(mai spunea cineva asta...).Maine merg sa vb. cu dr. mea,inainte de a pleca din concediu si sigur fac si o eco,pt. linistea mea sufleteasca.In rest suntem bine,chiar daca ne-au napadit pregatirile de sarbatori si abia de maine incepem sa luam cadouri.Bebita este vesela,miscacioasa si a transformat burtica lui mami in...Modelino(jucaria aceea moale care se modela in diverse feluri).
Erika,Ema,eu merg(sau ar trebui sa merg) la gimnastica la Maternitatea Giulesti de 3 ori pe saptamana(in ultimul timp mai rarut...)si ma simt excelent dupa fiecare sedinta.Cred cu tarie ca este utila si din ianuarie mi-am propus sa merg si mai des.
Laura Ioana si eu am avut exact aceeasi problema ca si tine(stomatologica),dar dr. a descoperit intre masele(pe una din ele)o cariuta ascunsa in gingie si m-a cam chinuit.Dar nu foarte tare,avand in vedere ca ne este prieten de familie si ca oricum,ii era teama sa nu o supere pe bebita.Bine ca am scapat si tu si eu de aceasta belea.
Kim sa nu trimite furtuna de zapada la noi,pentru ca nu am reusit sa gasesc cauciucuri de iarna pt. masinuta mea,iar fara ea as fi terminata,la cate am de facut zilnic.Please!!!!
Manu si eu sunt din Bacau...
Ciuf incearca sa bagi aluatul in robotul de framantat paine,dar cum spuneam,trebuie framantat si cu dragoste...ca sa iasa.Incearca tu,chiar nu este greu,ai sa vezi.Super pozele!!!
Nu am reusit sa pun pozute,asa cum am promis.Iertare!!!Ma voi ocupa si de asta.Pupici zgomotosi...da' sinceri!
ANDREEA GEORGIANA +25 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
AndreeaG si eu am noroc cu dentistul ca e prieten de fam. cu ai mei si m-a chinuit mai cu mila
Cozonacii cred ca ii voi face pt rev. Felicitari pentru Modelino; si bebelina mea e foarte activa
, eu chiar am impresia ca nu doarme niciodata
si cu mine nu seamana la capitolul asta, ca eu sunt bolnava de somn (cel putin eram inainte de sarcina).
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Fetelor la noi ninge asa de frumos si ptc a fost frig s-a depus peste tot, inclusiv pe strada, ptc nu prea circula masini la ora asta care sa murdareasca zapada

Vise placute
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
kim spune:
pupici la toate!
Ariadna, salutare si te felicit pt vestle bune. Ia zi-mi si mie: cand se intoarce cu capul in jos iti dai seama, misca altfel?
Polixeni,
Ametelile in sarcina sunt normale, dar ai grija la miscarile bruste, ia-o incetisor.
Fixativ si oja sunt ok folosite in limitele normale. E evident ca orice exagerare poate dauna. Sper ca nu lucrati vreuna in mediu toxic!
40 de zile de stat in casa e o tampenie, superstitii de doi lei, nu-ti bate capul cu asa ceva. Cunosc si eu aici o bulgaroaica de care toti ne-am mirat ca a respectat superstitia asta absurda (dupa ce ca a stat toata sarcina la pat din cauza unor complicatii, iminenta de avort, etc.).
Catrinel, sorry pt tine dar am sters deja pozele, erau niste intrebari de moment, de data asta te iert ca n-ai fost pe faza, dar sa nu se mai repete!
Ma bucur ca va plac hainutele lui fii-mea, moshu' a fost f darnic cu ea. Si, bineinteles, cu noi! Mie mi-a si aratat moshu' cadoul (in afara de burtik): o bratara su-per-baaaaaaaa!
Ciuf, am decorat si noi bradul, dar nu ne-a luat chiar atata timp. Nu stiu de ce, in fiecare an mi se pare mai frumos decat in anul precedent.
Ok, AndreeaGeorgiana, promis! Nu-ti livrez zapada inca... Felicitari pt modelino!(si la mine se vede prin bluza).
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Delia21 spune:
Dea0277,te rog eu sa fii cumintica si sa nu ne-o iei inainte cu nascarea caci eu si tecelen ne-am abonat de mult sa fim in cap de lista,ok....![]()
![]()
pentru curaj de mers singurica la dentist,dupa ce vine bebe si eu trebuie sa dau pe acolo si.....e cel mai de temut cosmar al meu.Tina,spor la facut de cozonaci
Eu mai spun asta o singura data:instinctu meu cel surd si chior de mama imi zice ca o sa am fetita si nu baietel.Azi am cumparat cateva lucrusoare......si ma simteam ca si cum le-as fi cumparat pentru altcineva,nici o emotie,o...ceva,cine stie,poate totusi s-a vazut cordonul ombilical trecut printre picioruse,....Si daca nu,zic si eu precum Kim,il imbrac cu haine de fetita si....terminam povestea.Catrinel17,sper sa ne recunoastem......sau mai bine zis sa ne cunoastem.Eu nu mai sunt blonda,l-am lasat sa creasca asa cum e el de la mama mostenit.Deci mai avem un picut si ne vedem
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]