Vaccinarea-pro si contra

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anma spune:

Daaaaa!!!! Hai sa lasam toate bolile sa ne napadeasca,ca sa formam anticorpi!!! Of Doamne!!! Dar hai mai bine sa ne rugam la Al' de sus,sa ne apere el...si cu vaccin si fara....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Mda, au fost odata niste idioti care au crezut ca inventand vaccinurile salveaza vieti..., dar voi nu va vaccinati copii, ungeti roti, traiti "natural" ca doar suntem in plina conspiratie farmaceutica (aici e un pic de adevar!) si voi stiti mai bine...
Stiti ca tocmai s-a anuntat un vaccin anticancer de col uterin? Da' ce va zic eu voua, nu o sa va intereseze, voi faceti cancerul sa aveti anticorpi buni...
Am scris destul la subiectul asta...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

draga mea, cu mesajul asta chiar ai scris tot, in momentul in care nu mai ai argumente vii cu rautati gratuite...stii clar ca nu despre asta e vorba, dar ce sa-i faci, daca asta ai inteles tu, nici eu nu te mai contrazic...si da esti libera sa-ti faci ce vaccin vrei tu, chiar si impotriva cancerului de col uterin...fa-l sa fii sigura ca nu faci boala! bafta!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Roxana1974

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Mda, au fost odata niste idioti care au crezut ca inventand vaccinurile salveaza vieti..., dar voi nu va vaccinati copii, ungeti roti, traiti "natural" ca doar suntem in plina conspiratie farmaceutica (aici e un pic de adevar!) si voi stiti mai bine...
Stiti ca tocmai s-a anuntat un vaccin anticancer de col uterin? Da' ce va zic eu voua, nu o sa va intereseze, voi faceti cancerul sa aveti anticorpi buni...
Am scris destul la subiectul asta...

Tonul tau agresiv mi se pare nejustificat. Chiar si disputa apriga dintre Teodora si Crisiacob a ramas in limite civilizate, dar comentariile tale mi se par de prost gust. Iar ceea ce hotaraste fiecare e problema lui, si sunt sigura ca toate mamicile incearca sa ia o hotarare astfel incat sa-i fie bine copilului in primul rand. Dupa cum se vede si in mediul medical e destul de controversata problema vaccinarilor, si cu siguranta nu vom face noi lumina, asa ca de ce te revolti ca sunt mame care gandesc altfel decat tine?
In fine, on-topic, nici mie nu mi s-ar parea normal ca vrand-nevrand sa fi obligat sa vaccinezi copilul. Si cred ca dr. ar trebui sa acorde putin timp si explicarii efectelor ambelor optiuni, iar parintele sa hotarasca in cunostinta de cauza. Din pacate asta nu se intampla, poate nu numai in Romania, ci si in alte tari (desi in SUA, de ex., daca-mi amintesc bine, spunea cineva ca la vaccinare ti se da o foaie cu posibilele complicatii ale vaccinurilor, pe care trebuie sa o semnezi inainte de vaccinare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

quote:
Originally posted by gabivalceanu

Uite, mai, ca tocmai am vorbit cu sora-mea care locuieste in franta si mi-am adus aminte de voi si am intrebat-o si pe ea: fii-sa e la cresa si nevaccinata! Mi-a spus clar ca nu e obligatoriu. Daca vreti, va dau nr cresei din sables d`ollone nu e nimic de ascuns, doar intrebati daca puteti inscrie copilul fara vaccin.

In rest, fii-mea nevaccinata va merge si la gradi si la scoala...
Ca asa-i la noi, orice roata unsa merge :-)

gabi

Gabi,

in sistemul privat poti face ce vrei tu daca accepta conducerea scolii/cresei. Si unele publice sunt sa zicem mai flexibilizabile (). Dar nu ilegal... adica se stie ce si cum e cu copilul tau. Daca nu e vaccinat si daca un copil are ceva de exemplu pojar, pe toata perioada maxima de incubatie ii tii acasa.. Si tot asa. Iar unele vaccinuri sunt obligatorii punct, altele iti lasa o portita legala daca ti-o poti permite.

Si da Mirunaa.. am fost ironica... m-a deranjat cum stii tu cine face forme grave de pojar. Daca am facut una, apai sigur eram bolnavicioasa! Ia analizeaza-ti si propria incarcatura din postare, nu doar pe a altora. Pojarul nu e dat de un virus unic ci de o tulpina de virus... adica sanatos sau bolnavicios nu ne ataca un virus tras la indigou pe toti. Dincolo de starea organismului e si o chestie de sansa. Si stii ce se intampla in cursul epidemiilor... E ca sesiunea de examene pentru virusi... cei care au supraviutuit sunt mai adaptati sa colonizeze organismul uman. Unii isi schimba si caracterul devenind mai putin agresivi cu organismul gazda, dar majoritatea supravietuitorilor nu...
Revenind la problema fiului tau... vaccinurile nu dau in general imunitate pe viata, de acord, dar nu pricep de ce credeti voi ca dupa copilarie lumea nu se mai vaccineaza? Verifici nivelul de anticorpi si daca nu-i bun te revaccinezi.

Gangurici eu abia am venit in .fr din US.. si da copiii mei au fost vaccinati in US ceva vreme. Inainte de vaccin le este vericata starea de sanatate. Nu mi s-a vaccinat vreun copil cand le curgea nasul sau alt semn minor. Si am primit o foaie la fiecare vaccin, chiar daca se repeta.

si haidi mey lasati teoria cu conspiratia contra userilor anti-vaccin... si nici rautati n-are sens sa ne spunem... Ca de obicei cand paharul nu-i umplut unii il vad mai mult gol altii mai mult plin.

Haide mey luati felia de cozonac si puneti-o sub brad... si sa ne vedem si pe alte topicuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Crisia, spune-ai la un moment dat ca in California ai posib sa nu faci vaccinul si cu toate astea esti primit in colectivitate iar in caz de ceva te scot din colectivitate.(scuze nu stiu sa folosesc quote ca sa te copiez, dar daca ai uitat fac copy and paste) Imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu locuiesc in California de 3 ani si am un baietel de 1,5 ani si NU POTI inscrie copilul la gradinita, care este obligatorie fara toata lista de vaccinuri. Siminaf care locuieste in California deasemenea, adu-ti aminte ca a spus ca ea a "falsificat" cumva lista de vaccinuri, ca altfel nu te primesc cu copilul la scoala. Iar ca sa il dai la profesori particulari acasa, crede-ma ca trebuie sa fii fffff bogat, lucru care nu-l pot spune despre mine.

Cat despre link-uri pe care ni le-ai dat sa le citim, au fost la un moment dat 2, unul cu thinktwice.com si inca unul. Cel cu thinktwice, la toate articolele nu apare nici o data de aparitie nimic, nici o persoana care sa-si asume cele spuse, iar la celalalt link articolele sunt datate 1998,1999,2000...cred ca cel mai recent era 2003. Eu cred ca s-au schimbat f multe de atunci.

Sarbatori fericite!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie mi se pare totusi exagerat sa nu-ti lase copilul in scoala ca nu a facut vaccinul contra varicelei...
si nu mi se pare normal nici sa-mi petrec viata facnd vaccin dupa vaccin si masurandu-mi anticorpii...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

N-am intentionat sa fiu rautacioasa sau agresiva. Scuze daca asa am fost. M-am cam enervat fiindca nu stiu de ce Crisiacob crede ca daca avem alta parere decat ea inseamna ca nu suntem informate si ca avem ceva personal cu ea si fiindca am citit ceva cu uns roti, atat de caracteristic societatii romanesti...
Craciun fericit tuturor! si sa va aduca sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Sabinel,
oricum e prudent sa-ti masori anticorpii... Bolile copilariei dau in general imunitate pe viata... doar in general... nu mereu, deci facand boala cresti probabilitatea nu mai mult...

Deci daca nu vrei ca-n momente critice gen sarcina sa o patesti te vaccinezi...

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

Crisia, spune-ai la un moment dat ca in California ai posib sa nu faci vaccinul si cu toate astea esti primit in colectivitate iar in caz de ceva te scot din colectivitate.(scuze nu stiu sa folosesc quote ca sa te copiez, dar daca ai uitat fac copy and paste) Imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu locuiesc in California de 3 ani si am un baietel de 1,5 ani si NU POTI inscrie copilul la gradinita, care este obligatorie fara toata lista de vaccinuri. Siminaf care locuieste in California deasemenea, adu-ti aminte ca a spus ca ea a "falsificat" cumva lista de vaccinuri, ca altfel nu te primesc cu copilul la scoala. Iar ca sa il dai la profesori particulari acasa, crede-ma ca trebuie sa fii fffff bogat, lucru care nu-l pot spune despre mine.

Cat despre link-uri pe care ni le-ai dat sa le citim, au fost la un moment dat 2, unul cu thinktwice.com si inca unul. Cel cu thinktwice, la toate articolele nu apare nici o data de aparitie nimic, nici o persoana care sa-si asume cele spuse, iar la celalalt link articolele sunt datate 1998,1999,2000...cred ca cel mai recent era 2003. Eu cred ca s-au schimbat f multe de atunci.

"The following 18 states allow exemption to vaccination based on philosophical, personal or conscientiously held beliefs: Arizona, Arkansas, California, Colorado, Idaho, Louisiana, Maine, Michigan, Minnesota, New Mexico, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Texas, Utah, Vermont, Washington and Wisconsin"
Citat din site-ul denumit National Vaccin Information Center
http://www.909shot.com/state-site/legal-exemptions.htm

Iata si link-urile postate de mine pe acest site, pentru cine doreste mai multe informatii:
http://www.nccn.net/~wwithin/vaccine.htm
http://www.whale.to/vaccines.html
http://www.thinktwice.com/
http://www.lacarte.org/health/vaccination/

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si pace in suflete!

Mergi la inceput