2005-UN AN URAT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Un an prost si vine unul si mai prost....

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Annitha, am citit undeva ceea ce am sa-ti scriu (personalizez un pic pt. tine, daca nu te superi:
Daca tatal tau a fost operat, inseamna ca ai tata. (ce nu as da sa am si eu...)
Daca ai avut accident cu masina, inseamna ca ai masina.
Daca ai avut o pierdere de sarcina, inseamna ca ai un barbat langa tine care te iubeste si il iubesti si tu...
Viata ne rezerva multe lucruri triste, insa daca incercam sa gandim pozitiv, parca totul e mai roz decat pare...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Foarte frumos, Gabi! Ai dreptate, trebuie sa vedem lucrurile bune din viata noastra. Cand avem familia sanatoasa suntem nefericiti ca nu avem bani sau ca nu ni s-au indeplinit toate dorintele. Cand insa se imbolnaveste cineva drag ne dam seama ca eram mai fericiti inainte, chiar daca atunci ni se parea ca ne lipsesc multe. De ce oare ne dam seama cat de adevarata valoare a oamenilor sau a lucrurilor din viata noastra dupa ce nu le mai avem?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multumesc, Ioana!
din pacate doar la capitolul teorie stau asa bine, in practica mai am si eu probleme... Dar incerc sa ma tin tare.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Pentru mine 2005 a fost un an in care am descoperit adevarul din relatia noastra. A fost cumplit sa aflu motivele pentru care a stat cu mine cei 10 ani. Au fost cumplite acuzele, in parte nefondate sau fara sa se puna in locul meu pentru deciziile pe care le-am luat. Atunci cand credeam ca ce s-a intamplat in vara a fost doar pe fond de stress, s-a infirmat si a fost o decizie pregatita de mult.

2006 a inceput la fel de prost, numai ca acum sunt convins SI EU ca e mai bine sa ne despartim. Am pus suflet, am tinut la ea, am iubit-o; din cauza asta mi-a fost tare greu sa ies din aceasta casnicie. Dar saptamana asta voi iesi.

Nu am de ales pentru ca de cateva luni tot timpul capul imi "bubuie", practic am ajuns sa nu ne suportam unul pe celalalt.

Eu am tras concluzia (poate pripita) ca atunci cand in viata cuiva intervine un alt personaj, nu mai ai cum privi cu ochi buni relatia veche. Gasesti numai defecte, iar la celalalt calitati.

In wek incerc sa plec cu copilul undeva la munte, sa-mi mai treaca.

Mergi la inceput