help.....insomnia!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

da, recomand si eu Melatonina, la mine a biruit o insomnie care tinea de ani de zile. nu cred ca am luat Melatonina asta mai mult de 3 saptamani si nici macar in fiecare seara. mi-a schimbat viata, pur si simplu, acu' binecuvantez diminetile. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ok, unde sa caut melatonina?

ps- ma spanzura sotul daca aude ca iau chestii din astea :)) O sa le iau pe furis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Dorsilia, dar cu sport ai incercat sa combati insomnia? Am suferit si eu de insomnie pe un fond depresiv, insa in momentul in care m-am apucat de jogging (zilnic, fara scuze) iti spun ca organismul mi s-a reglat dupa un ceas numai de el stiut, la ora 23 cel tarziu eram in pat si dormeam dusa, la or 8 ma trezeam mai proaspata ca oricand. Eu zic ca merita incercat, iar daca combini chestia asta cu niste exercitii constientizate de respiratie, beton! Aaaa, ia pune-te pe niste dansat in casa pana uzi tricoul pe tine, fa-te ca esti in concert de una singura si fa neste karaoke show. Te rog io frumos sa incerci, da-ti o saptamana, si daca nu mere nicicum iti dau voie sa iei pastile
Pusiche,

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

ok, unde sa caut melatonina?

ps- ma spanzura sotul daca aude ca iau chestii din astea :)) O sa le iau pe furis

Dorsilia, vad ca in Ro se gaseste chestia asta, "Somn Usor", care e o combinatie de melatonina si vitamine. ce am luat eu e numai melatonina. intreaba la farmacie, vezi ce au ei. sotul tau nu are de ce sa se ingrijoreze, crede-ma, ca nu e nika periculos in melatonina asta, nu are efecte secundare sau alte trasnai. de fapt, nu trebuie sa ma crezi pe mine :-)) intreaba-ti medicul, vezi ce zice el.

are dreptate Scarmanus, si eu cred ca merita sa incerci toate metodele naturiste pana sa ajungi la pastile, asa am facut si io. pana si o aspirina o iau dupa indelungi tratative, ca am fobie de medicamente. dar la mine nu a functionat nici o alta metoda pe timp indelungat, numa melatonina asta. nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, doar ca m-as bucura sa stiu ca oamenii cu aceeasi problema ca si mine afla si de metoda asta, cu melatonina, ca alternativa, pentru ca la mine a functionat. tu cerceteaza despre ce e vorba, vezi si alte metode, vorbeste cu medicul si decide ce solutie e cea mai potrivita pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Scarmanus, merci tare mult de sfaturi, uite de jogging nu ma pot apuca acu iarna, am facut o pneumonie naspa alergand iarna mai demult si mi-a ajuns. DAR mi-am pus in cap sa-mi cumpar un aparat de sport acasa, pt tonifiere si scaderea burticii de dupa mastere. Am un baietel sis- singurica acasa cu el all day, nu pot pleca la sala si nici nu-mi place sa merg acolo pe diverse motive (lipsa de timp, aglomeratie prea mare, nu vreau sa plec transpirata de acolo ... una peste alta e chestie de timp si intimitate).
Cu somnul sunt dupa asta micu, cum doarme si el, ziua nu pot dormi defel ca nu pot, asa e structura mea de mica.
Asa ca o sa-mi iau in casa si "somn usor" le caut prin farmacii inca.
Am ceva sirop de passiflora c pe aici, un fel de adjuvant pt starile de agitatie ale sistemului nervos vegetativ.
lia

Mergi la inceput