help.....insomnia!!!
sunt obosita si totusi nu pot adormi si daca adorm in cele din urma ma trezesc extrem de usor la cel mai mic fosnet sau fara sa fie vreun motiv. Si nu cel mic e problema, chiar si cand el doarme eu nu pot dormi.
As dori ceva naturist...ceva care nu da dependenta, ceva calmant.
Am mai incercat ceai de tei seara, miere, lapte, jumate de banana....nu e deajuns.
Raspunsuri
giulia71 spune:
Buna,
Am avut si eu probleme asemanatoare si le-am rezolvat cu succes cu ceai sedativ si pastilute cu pasiflora incarnata. Sunt multe produse naturiste care pot ajuta :Fitosedin, Sedivitax, Sedocalm, etc, toate la gasesti in farmacii sau la plafar. Daca insomnia persista, adreseaza-te medicului de familie, o sa iti dea probabil un sedativ usor pentru o perioada scuta de timp care sa te ajute sa iti recapeti somnul. Sa auzim de bine!
roisin spune:
Eu am gasit niste pastile care se numesc "Somn usor" (cam stupid, da' asta e). Contin lactat de magneziu, acid nicotinic, l-tirozina, taurina, 5-hidroxi triptofan, vitamina B6 si, ce-i mai important, melatonina. Le-am luat de la un Plafar si chiar m-au ajutat.
flafi spune:
Iti recomand ceai de valeriana sau tinctura de valeriana.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
BellaDonna spune:
sa ma anuntati si pe mine cand gasiti leac pt insomnie-pt sotul meu, are insomnie cronica de mai bine de 10 ani, nici o speranta sa poata dormi si a incercat majoritatea leacurilor, eu cred serios ca mai mare sansa avem sa castigam la loto decat el sa poata dormi, chiar as dori si eu sa aud odata ca e odihnit
Nimic fara Dumnezeu!
roxana1974 spune:
Lia, de ce nu te duci la un homeopat?
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
BellaDonna spune:
Sotul meu a fost la homeopat, si acu incearca al treilea tratament tot la dr. homepat ca primul si al doilea nu au avut nici un efect............asa ca si asta o sa aive acelasi rezultat adica nul, zero, nimic..........efect.....deci iarasi o sa aud ca nu a dormit si e chiaun de obosit.....
am citit in revista Sana, ca insomnia cronica pote avea cauze mai adanci ca psihice, adica poate fi o depresie sau anxietate care trebuie tratate..nu-l vasd pe al meu sot admitant ca e depresiv...
Nimic fara Dumnezeu!
Mirunaa spune:
Si eu am probleme cu somnul.Adorm relativ repede si asta pentru ca stau linistita in pat sa adoarma Rares.Dar ma trezesc peste noapte de foarte multe ori .Ba ca se foieste Rares, ba ca ma doare mijlocul, ba ca mi-e foame.Si adorm foarte greu la loc.
Pot spune ca n-am mai dormit ca lumea de cand am venit acasa dupa nasterea lui Rares( adica de doi ani si jumatate)....N-am luat nimic pana acum dar cred ca o sa apelez si eu la sedative naturiste.
Toate cele bune!
slakje spune:
Si eu am aceasta problema si tot sper saa treaca de la sine fara sa fou nevoita sa apelez la pastile, stresul isi spune in cele din urma cuvantul, sunt foarte obosita psihic si faptul ca nu dorm ma oboseste si mai mult, peste masura.