Mamici de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
angelli spune:
In afara de fetele pentru care este indicata de catre medic nasterea prin cezariana, am vazut multe fete care au optat pentru aceasta operatie din proprie initiativa.In afara de lipsa durerii, care sunt avantajele, de ce este mai buna decit nasterea cu epidurala.Poate ca nasterea cu epidurala are ceva efecte negative pe care nu le stiu eu(gen slabirea muschilor vaginali, incotinenta urinara, hemoroizi etc).Vreau sa stiu ce sa aleg, eu inclin spre epidural dar daca ramin cu ceva efecte neplacute?
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
MADYN spune:
Neata burtici frumoase!
Tocmai m-am intors de la eco, BB e bine, mare si vioi. Eu in continuare fara greturi, fara rau, fara simptome. Va doresc si voua la fel!
Pupici
7+
Bebelica
pumpkin spune:
Eu am fost ieri la ecografie si acum sunt foarte fericita si linistita pentru ca bebe este bine, are 6.04 cm si
ne-a verificat pe toate partile...A vrut sa ne spuna si sexul dar bebelusul a fost timid si nu s-a dezvaluit...Urmatoarea ecografie pe 17 ianuarie...
Pupici tuturor gravidutzelor si va tin pumnii sa veniti cu vesti bune!
Craciun fericit si linistit! 
Miky
12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
mamaluidavid spune:
Sunt topita!
Am o bebelina frumoasa si mare,deja avem 11 mm,cap maini si picioruse si de data asta si inimioara a satisfacut-o pe mami,171 batai/minut.
Ce mai,sunt in extaz desi putin intunecat de faptul ca piticul a facut din nou febra,38,2
si e moale rau saracutul,mi se rupe sufletul cand il vad asa.
Doctorul nu a gasit nimic in neregula cu mine,probabil ca durerile de ovar sunt datorate oboselii si faptului ca zilele trecute nu am avut stare dar promit sa ma cumintesc.
Oricum si doctorul mi-a spus sa o iau mai incet si sa ma odihnesc cat mai mult.
Cam greu cu un copil de 1 an dar nu imposibil![]()
Celor care nu ati fost inca la doctor va urez succes si sa veniti la fel de extaziate ca mine
Stefania 7+ 
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
pika-pika spune:

Gata!Am venit!Bebe a crescut,i-am auzit inimoara si imediat cand a pus doctorul aparatul pe burta s-a intors cu spatele la noi.Dar important este ca e bine,a crescut...sunt tare fericita.Mai mergem pe 19 ianuarie...
Kehleyr si mist m-am gandit azi la voi,m-am gandit ca voi veni prima,vad ca mai sunt fete care au fost la eco si au bebei sanatosi si ma bucur.
Imi pare tare rau pentru fetele care ne parasesc,am fost trista,de asta nici nu prea am scris.
Acum fug ca a venit sotul si e randul lui la calculator.Va pupic pe toate si pe bebei.
mist maine ma trezesc cu gandul la tine,sa vii sa ne spui ce a zis doc

12
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
madacristina spune:
Salutare la toate burticile....
Ce ma bucur cand vad numai vesti buna si ca ati reusit sa vedeti si voi bebei si sunt maricei si sanatosi si cresc...ma bucur f mult pt voi.
Noi facem f bine,aseara a fost prima seara de 1 luna juma incoace cand am mancat si eu ca omul,ma simteam asa de satula..in rest facem bine si sper sa facem asa si de acum inainte,doar putin obositi,insa e bine ca pot manca.La eco mai mergem abia la inceputul lui februarie iar la doctor pe 23 ianuarie,pana atunci stau cuminte si incerc sa nu ma agit prea mult sa nu pateasca bebe ceva.
Va pup pe toate 
Bebelusul meu la 12 saptamani
olguttza spune:
Ziua buna, fetele!
Ia sa va-ntreb io si pe voi, ca am o "dilema" care ma roade de o saptamana, de cand am fost la doctor: e vorba chiar despre doctor (de la CFR 2)- vi se pare normal ca un medic la care ajungi prima data, cu recomandare de la o pacienta la care a fost si la botez, sa te consulte in maxim 10 minute (cu tot cu ecografie), sa-ti prescrie unul dintre cele mai scumpe prenatale (care, apropo, nici nu sunt gratuite), sa-ti dea de facut niste analize care, in mod normal, se fac atunci cand exista un precedent sau cand esti trecuta de 30 ani, iar aceste analize sa-ti recomande a fi facute doar (cu formularea "eu le iau in considerare numai pe cele facute la...") la Medsana sau la IDS, si sa nu te trimita, de exemplu, sa faci o analiza de secretie vaginala, cand constati o secretie mai mult decat abundenta? la fel de normal vi se pare ca acelasi medic sa nu se intereseze de antecedentele tale ca femeie? adica, forme de contraceptie, eventuale infectii si/sau interventii etc.?
Deja ma chinuie toate lucrurile astea...si m-apropii din ce in ce mai mult de ideea ca trebuie sa ma orientez spre alt medic.
Voi ce-ati face in locul meu?
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
Cristina_Ioana spune:
neata la burticoase!
Ma bucur mult pentru toate fetele care au venit de la eco cu vesti bune, uite cum trece timpul si parca maine ne vom tine bebeii in brate...
Cristina_Ana- mare exponat de soacra ce mai ai si tu, te compatimesc si inteleg, ca nici nu a mea nu mi-e rusine...care a venit in vizita la fel pe nepusa masa, acum vreo 2 saptamani, cand nu mai stiam de mine de rau, vomasem toata ziua, eram nemancata si deshidratata, alba ca peretele si ea mi-a batut campii 2 ore despre avorturi si cum si le faceau ele pe vremuri, la vraci, cu toate detaliile de care o sa va scutesc pe voi.....si cum o sa ma umflu eu la fata si la picioare si imi dadea tot felul de sfaturi stupide, imi facea sila cu tot felul de alimente de credeam ca o dau pe usa afara...asa ca Mada si Cristina, cred ca suntem in top la soacre de soacre...si cred ca ne secondeaza Irinuca....![]()
![]()

Cristina + bb 11 sapt
a.cicel spune:
olguttza eu am fost la consultatie la spital cand doctorita era de garda si avea destul de multa treaba, dar tot m-a consultat cu tot cu eco 20 de minute. Nu stiu ce sa zic despre analizele pe care ti le-a cerut, dar faptul ca ti-a recomandat unde sa mergi nu e o noutate. Spun asta pt ca multi medici sunt in relatii foarte bune cu anumite laboratoare (sau medicii de familie cu cei de specialitate) si atunci e normal sa te trimita acolo. Eu, in locul tau m-as duce la ce laborator vreau si nu unde imi recomanda medicul. Mai ales ca nu esti bolnava, ci esti insarcinata. Legat de dezinteresul medicului pentru antecedente, nu mi se pare normal. Pt ca totusi e o sarcina si trebuie sa stie cam tot despre tine. Eu am noroc ca pe doctorita asta o cunosc si merg la ea de mult timp (si stie cam tot despre mine), dar daca nu s-ar interesa...as schimba-o.
Parerea mea
POZE
Cristina_Ioana spune:
Olguta iubita, parerea mea este ca ceea ce simti tu este cel mai important lucru...iar daca de la prima vizita ai ramas cu un gust amar, atunci e bine sa iei in calcul alti medici, pentru ca ai un drum lung inainte si daca ai dubii, nu exista comunicare si nu ai incredere in omul ala nu e ok, sa traiesti cu dubii restul lunilor de sarcina...parerea mea...
Cristina + bb 11 sapt