Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Florinini spune:
Mai fetelor mi-a fost dor de voi, nu am mai intrat ca am fost ocupata in we.
Si uite ce surpriza cu Irina, sa speram ca avem cat de curand vesti de la ea.
Vad ca voi sunteti inca pe baricade, si va "tineti" destul de bine.
Eu nu ma simt prea bine, de vreo 2 zile au inceput sa mi se umfle picioarele si nu se desumfla nici daca stau in pat. Pana aici mi-a fost se pare ca intru in grafic si ma pun la coada sa astept "livrarea" cea mare
. doamne ce piele de gaina mi se face pe mine numai cand ma gandesc.
Plus ca am asa o stare generala cam naspa. Au inceput sa ma cam enerveze toate din jurul meu, sunt agitata, nu pot sa dorm, zici ca s-au suit
pe mine.
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
LunaNoua spune:
Vaaaaaaaaaiii.. ce lumina s-a facut Monica !!!!!!
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
FLORININI pai baga si tu un drenaj darling...are URSULINA reteta 

sa vezi ce iute iti trec toate!
URSULINA,ei cum e, iti place pitzigatul? Si cum adica nu-l lasa inauntru...?La noi in Arad au filmat sotii la greu pe acolo...
La mine nu e cazul,sa stea acasa ca asta e gata sa lesine si daca vede un strop de sange ![]()
MONI 37+
si
DIANA

LunaNoua spune:
Flori, ai nimerit la fix. Noi tocmai eram la lectia de desumflat picioarele. De la cisterna centrala
ti se trage, sa stii

, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Fetelor daca ati pute sa vedeti cum doarme Tino cu motanul langa el ...si motanul cu fundul in nasul lui Tino...sunt criminali!
Aseara i-a tras un "vant" .... poate o mai face odata si in seara asta 

poze
Ursoaica
37+

Ursoaica spune:
Pai nu are voie in sala ...sa nu
introduca vreun microb
.
Nu ma lasa nici cu hainute pt bb, doar cand plec acasa pot sa o imbrac cu hainele aduse de noi.
poze
Ursoaica
37+

monica70 spune:
DEEA las-o, n-o speria, ca iar nu mai da pe aici trei zile ![]()
URSULINA mai bine trrimite-i IRINEI un PM cu reteta drenajului +
pe cand vine acasa,numai sa nu dea iar sotul sau peste ea
ca ati vazut ce-am patit data trecuta cu
si 

MONI 37+
si
DIANA

Florinini spune:
Acum hai sa ma laud si eu ce deh se cam poarta(daca nu ma lauda nimeni ma laud eu
).
Vineri seara cica am fost invitati la cineva acasa care tocmai si-a terminat casa de remodelat, cu ideea ca sa le vedem casa si sa cinam impreuna, bineantelesa si cu alti prieteni. Ne pregatim noi, cumparam cadou ptr. casa noua si frumoasa si ne ducem. Gazda ne intampina inca de afara cu pretextul sa ma tina de mana sa nu alunec. Cand intram in casa, surpriza mare: era organizat un baby shower ptr. mine. Mama ce emotionata am fost si ce mare surpriza am avut. Si unul dintre "organizatori" (telefoane, nume) a fost si sotul. Cand am aflat imi venea sa mor de ciuda ca nu am banuit nimic. A zis ca in fiecare zi ii venea sa-mi spuna de surpriza, dar a vrut sa ma vada fericita si surprinsa.
Am primit o multime de hainute, carseat, swinger, jucarele, practic tot ce mai aveam inca nevoie dintre lucrurile de baza.
Cam asta a fost.
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png