Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
URSULINA pacat ca nu-i IRINA aici sa interpreteze drenajul ala al tau...chiar ca nasteam in direct ![]()
![]()
![]()
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Da, da asa il stiu si eu....si este iamy!
Stii ce as manca...aveti voi acolo prin "zona" o prajitura care arata c-am asa:
are la jos blat de tort (cred) cu nuci prin el, foarte bine insiropat (si moama ce arome), deasupra are o crema gen crema de budinca la rece , intai de cacao si apoi de vanilie, nuci, stafide si toata aceasta chestie stropita cu multa, multa frisca......din pacate nu stiu cum se numeste. Am mancat la Oradea si maoama ce buna a fost.
poze
Ursoaica
37+

Ursoaica spune:

Da se simte lipsa ei
. Dar lasa ca este bine acolo unde este si mai ales cu cine este![]()
.
poze
Ursoaica
37+

LunaNoua spune:
Diana, sa iti povestesc faza cu doctorasul cel viteaz
Cand eram in asteptare sa intru ... suna cineva la cabinet, raspunde secretara, ia niste date ... si cand intru inuntru, intra si secretara cu hartiuta ei. Si ii povesteste doctorului de graviduta aia, iar nenea ii zice sa ia aia si aia la .. cate ore etc. Si imi explica apoi si ce a facut. Consultatie prin telefon in America
Cica e o gravi pe acolo care suna tot timpul la cabinet la el
.
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
URSULINA suna bine! N-am mancat din aia, dar la cate retete sant prin zona...Si eu nu prea bantui prin cofetarii,sotul e pofticios la din astea,eu ma multumesc si cu ciocolata! Dar sant pe aici niste retete de mori,ai dreptate!
La ce subiect am ajuns ![]()
Fetele eu ma cam imprastii la culcare,merg sa iau o cana de lapte si mai stau doar pana o beau!
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Pai daca va mai ziceam si denumirea la asta chiar ca nasteati azi si nu stiati de ce.
popliteu = spatiul din spatele genunchiului
cisterna centrala = este (acum) intre stern si uter ... intelegi de ce este periculos? poti apasa pe bbic si.....
poze
Ursoaica
37+

LunaNoua spune:
Daca ar fi scris si Ursulina in romaneste, poate as fi inteles ce sunt su plopii aia
. Dar chinezeste nu stiu sa citesc 

, Deea
33+
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Lasa Ursulina, ca daca nu gasim galeata centrala, avem si noi sarbatori fericite 
, Deea
33+
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Maine seara ma duc la dr., ..... si a trebuit sa-mi aduca aminte Tino ca eu am uitat. Ma tot stresa .... si cum facem maine, si cum facem maine....si ii zic dar ce este asa important maine
, ...pai nu te duci la spital? .....

poze
Ursoaica
37+