Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Pe mine m-a pleznit foamea
Ce sa fac oare? Sa mananc la ora asta? 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Deea nu ai citit la celelalte capitole metoda mea de ingrasare si apoi de slabire?
De acolo vine intrebarea cu cate kg mancam....tu esti mic copil....ia citeste ca...sigur ti se intinde parul la loc!![]()
poze
Ursoaica
37+

Florinini spune:
Pai Ursulica inseamna ca mai am totusi o sansa, ca daca nu trebuie sa ma dotez cu mite si sa ma pun cu capul la ventilatorul...lor.
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
LunaNoua spune:
Lasa Flori, ca dupa nastere o sa scapi de el
Ca o sa cada
hehe, Doamne fereste !!! Isi revine
Si al meu e mai blegos acu. Dar am descoperit un fixativ tare misto si mi-l incretesc cu ala. Dau cu fixativ, strang parul in pumn ... si se onduleaza ![]()
, Deea
33+
Pozele ale mele
Florinini spune:
Fetelor cred ca trebuie sa ma retrag, am ceva treaba, dar las computerul deschis, in caz ca mai am timp mai trag si eu cate o ocheada, daca nu va mai vad, va zic noapte buna si somn usor, m-am distrat fain si in dupa masa asta cu voi, choar daca a mai mirosit din cand in cand a mite kkcioase.![]()
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
LunaNoua spune:
Ursulina, de metoda de ingrasare nici nu vreau sa aud, dar de slabire.... abia astept sa bag. Eu am avut dereglare hormonala in ultimii ani si orice reteta de slabire pe baza de regim alimentar nu a dat nici un fel de rezultate. Am tinut chiar si o saptamana in care nu am mancat deloc. Adica, pot sa iti insir ce am bat in gura saptamana aia. 2 felii de portocala, un sfert de mar si 2 linguri de coliva. Asta toata saptamana. In rest ceaiuri neindulcite. Si marele rezultat...1 Kg ... pe care l-am pus in 2 zile la loc.
, Deea
33+
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Inca nu am disparut. E destul de dificil sa dispar asa ... cu ditamai cisterna

, Deea
33+
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
O zi buna Flori! Mai este zi nu?
Deea mai esti? Daca nu mai esti noapte buna!
Eu mai stau! Putin.
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64649" target="_blank">Capitolul 103
poze
Ursoaica
37+