Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai eu pot dormi lejer pana pe la ora 14,00...numai sa ma lase cineva,ca intruna suna telefoanele,interfonul etc. Si maine cam am programate si ceva vizite sper sa nu vina prea devreme,adica inainte de 11-12

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Flori, cum ti-a iesit coafura? te-ai uitat in oglinda ?

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Florini nu-mi place sa practic drenajul limfatic. Cred ca ai glumit, ca eu am inteles din ce ai zis ca nu stiai de asa ceva!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

FLORININI
Vad ca rezisti bine,URSULINA ia mai baga-i niste hieroglife chiroprotectoare tip cisterna d'alea

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Moni, poi .. telefonul inchis, soneria scoasa din priza, interfonul.. toarna niste apa pe el .. si se rezolva si cu somnul linistit

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Deea tocmai m-am uitat in oglinda, tot asa e se pare ca nu a fost destul de puternic curentul, ce sfaturi mai dai, sti tu ceva mai eficient decat asta ca vad ca la mine nu are nici un efect curentul aerului de la drenaj.

Florinini si bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Ursulina, Flori e mai tare decat ne asteptam. Nu mai ai nimic sa ne povestesti? Ce iti place tie sa practici /

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

DEEA usor de zis...da ma trezesc cu toti batand in pereti, ca intra in panica daca nu raspund mai ales familionul...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Sigur ca am glumit Ursulina ca doar nu ma bag peste tine esti cea care ai dat ideea...

Florinini si bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Flori, poi nu ai inteles nimic... ofofof... Aerul nu e de la drenaj. E de la MOTAN

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput