Dupa "pusul" Mirenei
Raspunsuri - Pagina 3

roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by oancea
Fiecare sot spune ca dulceata de acasa este foarte gustoasa,dar din cind in cind mai vrea sa manance si niste"prajituri".Iar delicatesele cele mai bune nu se fac in casa ta,ci le gasesti in alte "laboratoare".
Daca ai vrut sa fi spiritual, ai nimerit exact ca nuca-n perete!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lil, nu stiu cat de spiritual a vrut sa para, dar tare ma tem ca ne vorbsete din experientza proprie...las' ca-l prindem noi pe la topicuri de etica si morala...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual

iren spune:
Nea guru de Ferentari, ia fa-tzi vint de pe topiku meu, ca n-am kef sa-mi inkid sujetu din cauza ca tu te crezi deshtept.
Acu am intzeles io de ce eshti asha frustrat, cre ca nevestii nu i-a mai placut ecleru d-acasa...Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

oancea spune:
Ai dreptate,nevesti-mi nu-i place eclerul,ii place salamul de biscuiti.Sunt convins ca tie iti place eclerul.Cu ce vrei sa fie,cu ciocolata sau cu frisca?Nu ai invatat nimic de la elvetieni? Cred ca ai invatat cum se freaca prostata.
ROXANA draga,daca tu crezi ca vei fi singura femeie din viata sotului tau,si ca nu te va insela niciodata,inseamna ca esti credula rau de tot.
Regret vocabularul,dar ca sa fi respectat,trebuie intii sa respecti.
Daca eu sunt din Ferentari,tu esti din Rahova
P.S.Cartofii de pe balcon ai putea sa-i folosesti in loc de ecler.Sa-i cureti de coaja inainte. "PRIETENII STIU DE CE!"
SARBATORI FERICITE IN NOUA TA PATRIE,ALATURI DE CEI DRAGI.
ITI DORESC UN AN PLIN DE IMPLINIRI,SANATATE SI FERICIRE.

iren spune:
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

roxana1974 spune:
oancea, stai calm si nu plange pentru mine, eu nu cred ca sunt/voi fi singura femeie din viata sotului meu, daca te referi la femeile cu care, in afara de mine ar putea intretine relatii sexuale...apreciez grija ta, daaaaaar eu am un principiu: "ce nu stii nu exista" pe care il aplic in ambele sensuri asa ca ... relax...btw, imi ramasesi dator cu un raspuns pe topicul cu "punctu' lu' G" ce zici?
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual