Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Mirela nici eu nu am avut contractii cand mi s-a rupt apa, au aparut dupa vreo 3 ore ,intre timp facusem curatenie si o baie
Doar schimbam mereu tamponul ca imi curgea mult, in rest nimic.
Bee hai ca te crezusem nascuta deja
De ce mai asteapta dr. pana pe 22 ? Nu se putea mai repede ?
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Mirela, cum a zis si Monica si eu am o scurgere, tot timpul stau cu tampoane zilnice, ca de nu patez chilotul.
Poate o fi apa, vezi tu, daca incep contractiile, macar ne anunti.
Bee inca esti pe baricade!!!
Mai e putin pana in 22.
Alina nu-l oblig si poate cand vede ca nu am somn noaptea ca ma gandesc doar la nastere, va veni. Dar nu vreau sa-l fortez. Stiu ca nu e tocmai placut ce vede acolo si mai bine nu.
Om trece si peste asta. Nu sunt nici prima, nici ultima.
Fug sa papam.
fetele!!!!
gio
si bb Marco 36+
Bee spune:
Aha fetele! VA pregateatzi sa-mi faceti galerie!
. Si eu v-am stricat distractia! LAsa ca poate naste Irina, desi tare sper sa stea doar in pat sa se odihneasca pana maine.
LA MULTI ANI TATIANA! Sa fii fericita cu toata familia ta.
Mirelutza eu zic sa nu te ingrijorezi. Cat timp nu potzi sa storci chilotul, am auzit ca nu e apa. Eu am secretia asta "lichida" de care zici tu de vreo luna! Uneori mai rau, alteori deloc. Stai linistita pana apar si alte semne!
Anda, sa stapanitzi sanatosi canapeaua si patul!
Alina, la epilat a fost super ok! Durerea suportrabila ca de obicei. PAtul cam inalt si a fost cam greu sa ma sucesc de pe o parte pe alta din cauza burtii. E uam si noroc ca sunt ffff mobila si stateam cu picioarele in niste pozitii imposibile, altfel nu stiu cum era!
Cine mai naste in MUnicipal?Ca dupa ce auzisem liste kilometrice cu bagaje, doctorul mi-a spus: 2 camasi(ca la operatie o port pe a lor,)alat, papuci, chiloti, iar la bb doar pampers.Bine asta in afara de cosmeticeel mele si ale bebitzei (minimale).
Iar preturile, la ce am auzit eu, sunt ok fata de tot ce s-a mai vehiculat prin zona.
SPer din suflet sa fie bine ca am asa niste emotii!
DE ce tocmai pe 22? Fiindca pe 22 Dec e termenul dupa ultima ecografie. SI e si doctorul de garda.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
Mi-am adus aminte ca IRINA s-a dus "putin" in pat azinoapte ca trebuia sotul sa instaleze ceva pe-acolo...daca i-a dereglat net-ul?
MONI 37+
si
DIANA

alina80 spune:
GIOVA, pofta buna!
BEE, noi credeam ca ai nascut! Deci pe 22 nasti, e sigur acum. Zi-mi si mie te rog cum a fost cu epilatul.
MIRELA, daca zici ca pana acum n-ai mai avut scurgerea asta si de 3 ore o ai, eu zic ca e un semn. Sa vedem acum.
Fetelor, eu am inceput sa am contractii dureroase, nu regulate, dar am. Mai ales noaptea. Stie cineva, astea cu cat timp inainte de nastere apar?
Acum mai ramane sa aflam ce e si cu IRINA.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Eu eram aia care a bantuit asera pe la joculetze
,nu am avut timp prea mult ca am mers in vizita la niste prieteni arabi asa ca sorry ca nu am mai intrat sa va salut
, dar de citit mi-am facut datoria .
Bee se pare ca fetitza ta chiar nu vrea afara asa ca succes pa 22 !
Irina chiar nici un semn nu ne dai? Ca eu m-am trezit cu gandul la tine ![]()
Eu din cate i-mi amintesc , din ce am citit , nu cred ca azi trebuia sa nasca careva...ezi e 18...eu nasc pe 28 poate s-a facut confuzie?!
Oricum marti merg din nou la dr. sa vedem cum mai e colul si daca are bebe meu rabdare inca cateva zile ca durerile de burtik si contractiile dureroase nu ma ocolesc
eu sper sa rezistam ca sincer nu am chef sa ma ia ca " din oala"...
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
T_Ioana spune:
Buna ziua burticute!
"La multi ani!" Tatiana, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Ma gandeam ce mari au fost gemenii, la 36 de saptamani.....sa ai parte numai de bucurii cu ei!
Fetelor nu prea apuc sa va citesc ca sunt tare ocupata cu Razvan. De aseara vad ca se uda tot timpul, indiferent at de des ii schimb pampersul, acum m-a sfatuit o prietena sa am grija cand ii pun scutecul, sa ii pun putica in jos ca altfel tasneste pipi pe langa....om vedea deaca asta e motivul. Ma mai necajeste si faptul ca nu reusesc s-l fac sa eructeze dupa fiecare masa, dar de fiecare data vomita si apoi il pauca sughitul. Mai nou vad ca ii trece sughitul daca il pun la san, dar suge prea mult (dupa ce in prealabil s-a saturat,cica) si apoi iar vomita....of, cu burtica a fost cum a fost, greul de acum incepe...
Ne mai ucid si colicii, al meu copil face super urat, nu plange dar se screme, maraie, scartaie, fonfaie, face ca tot rgenul animal de unori sra din somn de spaima ca nu stiu ce tigru e langa mine
, ca sa nu va spun ca dulcele meu somn serezuma la 3-4 ore pe noapte, noroc ca bag si ziua la greu, ca puiul meu doarme ziua ca valiza iar noaptea ma tine cu ochii pe peretai.
Azi vine mama si speram sa fie mai bine, cu totate ca si eu si Cristi suntem tare circumspecti, deoarece vine si sotul ei (cu toate ca dupa scandalul de la Pasti mi-a zis ca vine fara el la mine. cand o sa nasc, acum vad ca vine si Nea Caisa asta...)
Sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine si sa nu iasa iar cu scandal, nu de alta dar nu as vrea sa mi se opreasca laptele...
Fetelor dupa ce nasteti, oricat de "in putere" si fortoase o sa va simtiti ascultati sfaturile celor din jur si NU FACETI EFORT...[size=3]DELOC
/size=3]
Eu am ridicat ligheanul cu haine ude si de vreo 3 zile simt ca imi cade uterul, ca mi se scurge si il pierd,plus ca ma si doare ca naiba. Azi parca e ceva mai bine, ca nu m-a lasat Cristi sa fac nimic!
Va pup mult de tot si incerc sa mai intru curand
Ce e cu Irina, e de nascut? Ca nu am reusit sa citesc capitolele scrise pana acum!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
IOANA bine ca ai intrat! Lasa ca va fi bine,vezi tu!
Cat despre IRINA a inceput de doua zile sa piarda din dop si azi n-a intrat inca,ultima oara ne-am convorbit azinoapte...
BOMBO ceau! Hai ca si tu erai pe lista de ...????
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
Hai ca am mai reusit sa dorm si eu o ora
...am bagat o placinta cu mere si acum vad ca tot ma doare burtica ca la ciclu...ce aiurea! Pe mine la ciclu ma durea asa in prima zi, dar acum de 10 zile sa ma doara intr-una...parca vad ca asa o tin pina la sfirsit!
Ioana e greu in postura de mama dar te descurci tu
...sunt sigura..bine ca ai lapte! Vezi ca la cap. dinainte am pus o lista cu alimentele pe care ai voie/nu sa le consumi in sarcina ca sa nu aiba bb colici...poate te ajuta! Eram sigura cu efortul ca trebuie sa stam cuminti indiferent de nastere..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Bombonicaaaa spune:
Hi Moni ! Chiar si eu sunt cam in cap de lista , dar macar am deja programarea pt. cezariana facuta, pe 28 dimineatza la 10 trebuie sa fiu la spital pt. marea intalnire
Sincer abia astept , de azi mai am 10 zile , numar si eu AMR-ul ca in armata
si am grija sa nu fac nici un efort ca nu cumva sa am surprize inainte ...
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn