Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
ralirali spune:
Saluti, fetele!
Wow, Irina, esti tareeeeeeee

. Sa iti traiasca grasanul si refacere rapida.
Fetele, in Franta e o retea care nu permite primirea de SMS-uri si din aceasta cauza nu putem sa ii dam SMS.
Moni, noteaza numarul de pe care ti-a dat SMS pe ceva si te sun in 5 minute sa iti fac conferinta cu Irina sa o felicitam, tot in "exclusivitate". Eu am cautat nr ei, dar nu-l gasesc.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
J G spune:
Rali sa ne spui si noua ce ati vorbit, te roog! Vreau sa stiu ca a nascut usor!
Giova sa nu te imbeti!
Fetelor eu m-am hotarat: vreau sa nasc pe 2 februarie, aniversarea zilei in care l-am agatat pe tac'su! Nu ar fi frumos?
J 32+
marchplayer spune:
Rali, Moni, spuneti-ne si noua daca vorbiti cu Irina!!!! Heiii nu ne lasati sa fierbem.
Ba da Janina, ar fi frumos, ce ar fi sa astept si eu pana pe 27 iulie?
mi-e somn dar nu plec pana nu imi spuneti daca ati reusit sa vb
daniela 32++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
ralirali spune:
fetele, am incercat sa o sunam acum, dar nu raspunde...probabil doarme sau e la bebel. Dar o sa incercam mai tarziu si cu siguranta va dam toate detaliile.
Ralu 37+

Poze cu familionul
monica70 spune:
FETELE acum a incercat RALU dar nu raspunde la telefon,poate doarme. Mai incearca mai incolo! Va scriem una din noi daca reusim!
MONI 37+
si
DIANA

asteryaro spune:
In sfarsit, am reusit sa citesc tot ce s-a scris, caci s-a scris, nu gluma.
Irina, FELICITARI! Sa va traiasca Mario, sa fie sanatos, norocos si sa va bucure vietile!
Tatiana, LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire si multa putere sa treci peste toate.
Mai fetelor, pe masura ce citesc, ma cuprind emotiile... mai avem tare putin pana la Marele Eveniment!
Kiki
32w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Chiar asa Monica si Ralu sa ne tineti la curent.
Deci, din cauza aia nu a primit prietena mea sms-ul? Ce naspa!!!
Janina m-am ametit putin si m-a luat un somn, dar am venit in sugra sa vad un film, caci Clau e pe HBO.
Acum vorbesc cu Teolinda. E bine si are un bebe frumooosssssssssss!!!
gio
si bb Marco 36+
ralirali spune:
Mi-am amintit eu ca a incheiat Connexu' nu stiu ce acord cu reteaua aia din Franta care nu mergea si am zis sa inceerc sa ii dau SMS Irinei...si am reusit. Probabil a ramas doar Orange-ul care nu poate..nu mai stiu de cand nu mai merg pe la munci
.
I-am scris Irinei ca noi am incercat sa o sunam sa o felicitam si mi-a raspuns ca nu are voie sa raspunda la telefon si ca ne suna ea maine sau poimaine. Deci mai asteptam un pic detaliile![]()
I-am trasmis felicitari din partea tuturor.
Ralu 37+

Poze cu familionul
marchplayer spune:
Multumim Rali, de informatie...
Hai ca de cand a nascut Irina s-a lasat linistea pe forum, nu mai sunteti fetele la schimbul II sau veniti mai tarziu?
Eu va urez noapte buna si somn usor la toate burticile cu bebici la la toate mamicile cu bebelusi!
daniela 32++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Mersi Ralu de info!!!
Chiar asa: se pare ca Irina a fost stalpul schimbului 2? Cum nu e ea, nu intra nimeni.
Eu sunt cu laptop. in brate si vb. cu Teolinda, daca pe forum bate vantul. De maine pana miercuri fara comp.
gio
si bb Marco 36+