Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!!!
Ce ziceti, ce frumos ninge?
Cand mai creste Petra si noi venim la intalneli, daca ne primiti!!
Ina, buna piesa..:))))

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Codruta, daca tinem obiceiul, of course ca sunteti binevenite :)

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In primul si-n primul rand vreau sa ma laud again cu nurorile mele, ca sunt ffff frumoase!!! Am vazut poza indicata cu Ilinca si mi-a crescut corazonul ! E superba! (ca sa nu mai vorbesc de Elise )
Pe aceasta cale ii spun machetutzei: stai in banca ta! Elise e promisa lui Stefan ; si nu e doar promisa, caci picii se iubesc cu adevarat ( avem martori; Simona (nana sim) poate sa confirme; a observat ce legatura indestructibila e intre porumbei )

Ina, noi chiar v-am simtit lipsa; zilele trecute te intrebam de ce nu vii la condicutza; imi pare rau sa aud ce esti bolnava! Bine ca Ilinca-frumoasa, nu are nimic! Simon e in revenire de forta; erupti a inceput sa se retraga. Multumim pt urari (cuscro, esti f draguta)! La fel va dorin si noi voua: multa sanatate, fericire si un mos plin, plin de daruri! Miiiii de pt Ilinca de la Simon!

Anca, nu cred ca tine faza cu mail-ul! Auzi, draguto, dar de ce l-ai trisat pe mos?! Auzi tu! Sa cotrobai prin dulapuri! Dar daca tot l-ai deconspirat pe mos, de ce nu ne zici si noua ce primesti?

Roxana, nu am facut caseta ; sper sa nu te superi, soro! Maine e gata, promit! Sa aveti o intalneala reusita si sa faceti poze multe!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

salutare fetelor!

Am pus ceva pozici recente cu Darius ......ia luati de vedeti aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_potra/album?.dir=/499c

Ma enerveaza ca o trintit copilu laptopu pe jos si nu-mi merg citeva taste ......si-mi vine sa mor cit apas pe aici sa sciu doo vorbe...

Vorbim diseara!

pa

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

AM VAZUT MARIA MIRABELA cred ca-s singura care plange la filmu' asta... filmu' copilariei mele!!!
Sunt extrem de deprimata
Pe de-asupra voi va intalniti azi si "va petreceti", si eu iar citesc numai mesajele voastre. Macar sa beti un pahar de ceva si pentru mine!
Noi sambata plecam la socrii. Zilele aste facem brad; m-ati omorat cu brazii de la Selgros. Il trimit pe Mihai sa-mi ia si mie unu' d-un metru. Aici la noi, vorba ta Stanco, niste ciuhe scumpe!

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Mihaela, am vazut pozele! Imi place de Darius ca mereu e cu gurita pana la urechi; pt razator! Auzi, camera unde ati facut pozele e a lui Darius? Si in patul ala de o persoana cine doarme? Sa nu-mi zici ca Darius, ca pic pe spate!

Florina, ti-am zis ca in central este calut dintr-ala cum vrei pt Elise? cu blanita etc. Costa 2 milioane si ceva .

Fetelor sa va spun ce program am avut azi cu Simon: s-a trezit la 6.30 si a papat (nu s-a trezit deloc tota noaptea ); somn pana la 9.15 (a sunat tel) cand l-am luat cu mine in pat si a mai dormit pana la 10.30 (si eu am dormit!). Nu-mi vine sa cred cat somn am bagat! Nu am mai facut din astea....nu-mi amintesc de cand...sunt ani buni...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Stanca, eu tot nu am primit mail de la tine

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana soro, in patul ala misto va dormi Darius cat de curand...nu stiu daca deja l-a pus Miha in el...si mie imi place :)

Zi soro, poci sa viu dupa CD?

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Da, mai Roxana, Cd-ul e gata de ieri! Caseta maine . Ok?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Aci-s si io...nu-mi vad capu' de treburi..elise doarme....tre' sa fac bradu' ...si dupa aia liber la distractie!!!!

Roxa, io tre' sa ma intalnesc cu fratemiu la 5,45...daca viu la 6 fara 10 ii bai?????

Mariana, te sun!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput