La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 2

melutzica spune:
Craciun fericit,si tot binele din lume vi-l doresc din tot sufeltul.Iar anul 2006 sa ne aduca la toate bebelusul mult dorit.Multi multi pupici si La multi ani

kla78 spune:
VA DORESC CA SFANTA SARBATOARE A CRACIUNULUI SA VA ADUCA LINISTE SI BUCURIE IN SUFLET ALATURI DE CEI DRAGI!!!MULTA SANATATE ,CREDINTA SI IMPLINIREA VISULUI ...DE A DEVENI MAMICI CAT MAI CURAND!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Ioana75 spune:
Va doresc un Craciun Fericit alaturi de familie, iar Mosul sa va aduca un test cu doua liniute
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Natasha71 spune:
Sarbatori Fericite va doresc din tot sufletul! Sa aveti un Craciun plin de bucurie, iar Noul An sa va aduca ceea ce va doriti cel mai mult!

Liana30 spune:
Buna dimineatza!!!!
sper ca a venit destul de incarcat si v'a bucurat..
va doresc sa aveti o saptamana de vis..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
buna fetele!vad ca e cam pustiu pe aici .....
sper sa readuc viata si la acest subiect cu o reteta pt. un an bun!
se iau 12 luni si se curata bine de amaraciune
,mandrie ,ura,invidie,frica,irascibilitate si stres.Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile,dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact un an!Fiecare zi se prepara separat:1 parte munca,1 parte liniste,1 parte umor.Se mai adauga 3 linguri optimism o lingurita toleranta,un praf de bun simt si ...o picatura de speranta!Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug...Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.Se serveste zilnic cu bucurie,alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!Prezenta reteta nu se compenseaza,ea este total gratuita si se transmite liber de la om la om alaturi de un sincer SI calduros :LA MULTI ANI!
sa dea BUNUL DUMNEZEU ca in anul 2006 sa aveti parte de bucurii,sa castigati ce credeti ca meritati,sa va bucurati,sa impartasiti din credinta si bunatatea voastra si altora mai saraci ,sa cereti ce aveti nevoie si DOMNUL o sa va dea cand considera ca e momentul,cand plangeti sa palangeti de fericire si sa credeti cu adevarat ca fiecare suferinta va aduce si ceva bun!nimic nu e intamplator pe lumea asta!dar cel mai important este ca TRAIM!suntem sanatosi!ne putem castiga painea de toate zilele!
va pup fetelor si va doresc ce-mi doresc si mie!stiti voi ce!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

RO ANA spune:
Buna fetelor,
Va urez sa aveti un an plin de impliniri pe toate planurile.
Eu pe 30 seara am primit ultimul cadou al anului: un test cu doua liniute.Pe 31 l-am repetat si a fost identic.Din pacate nu am putut sa fac si un test de sange si am emotii deoarece nu am nici un fel de simtome.
Va pup.

kateryna spune:
ROANA felicitari!!!!!!!!!! Uite prima graviduta pe 2006! Sa iti dea Domnul o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Nunta noastra
Cununie civila

kateryna spune:
ROANA felicitari!!!!!!!!!! Uite prima graviduta pe 2006! Sa iti dea Domnul o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Nunta noastra
Cununie civila