Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
irinadum spune:
Gata hai ca s_a terminat si au batut grasele deci maine le vedem in finala. Poate bat si acolo.
Monica ce e aia clisa pe bulane? Iar vorbesti cifrat?
Maraki da _le incolo de kilograme ca pleaca ele cum au venit noi sa fim bine. La tine greatza cred ca vine de la orice asa ca baga ce prinzi.
Daniela nu am pe cine sa injur ca de regula astea de la handbal ma enerveaza cel mai tare din toate sporturile ca mereu nu stii cu ele ce fac sunt inconstante si acum sunt singura acasa ma asteptam la orice asa ca......... nu m_am agitat.
Giova pai lasa ca ai luat kile putzine nu ai de ce sa te plangi mai ales ca nu mai ai cum sa iei asa multe ( cu toate ca eu am luat 4 kg in ultima luna deci....)
Mirela cum incepe ceva va anuntz . Iar chestia cu kg de dat jos cred ca tine de fiecare uite Ioana a dat doar 4 imediat dupa nastere ceea ce pare ciudat ca numai Razvan a avut 3 kg plus placenta , lichid ar f trebuit sa fe ma mult. Insa cunosc cazuri care dupa o saptamana mai aveau doar 4 kile in plus fata de cele 15 luate. Deci depinde cred de fiecare.
Plec la prietenul meu patul.
Irina 38+
monica70 spune:
Fetele, in loc de conta, am fost sa-mi vizitez proaspatul vecinut de la et.8 ,un Razvanel de doua saptamani frumusel foc!!! Nu mi-a mai venit sa plec de-acolo...![]()
Si sa ma intorc la...
lucru!!!
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
Irina nu stiu daca am retinut eu bine, parca Ioana ajunsese la 82 kg, a dat 4 jos dupa nastere si cind ne-a scris noua daduse inca 6 pe linga cele 4, deci ajunsese la 72 in vreo 2 sapt., nu???
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

monica70 spune:
IRINA pai daca nu-mi ies anagrame tip DENISA macar cu regionalismele sa mai fac ceva...nu te fa ca nu pricepi (clisa pe bulane =slanina pe pulpe)
Si cu kg, uite la prietena-mea la 1,55 a pus vreo 10 kg si dupa 2 luni e ca noua...si dupa cezariana!
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
A..o prietena de-a mea care a nascut cu cezariana in august, ajunsese la 22 kg luate, dupa nastere a dat 6 jos si acum mai are doar vreo 3 de dat...ce-i drept, nu a alaptat nici o secunda!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

marchplayer spune:
Am inviiiiiins, suntem in finalaaaaaaaa!
Giova, plimbare placuta!
O prietena de-a mea are copil de 2 ani jumate si a reusit sa slabeasca in 2 ani! Foarte greu, altele slabesc mai usor, difera foarte mult de la persoana la persoana.
Cata si eu beau cafea foarte rar si tocmai din acest motiv prefer sa fie una buna.
daniela 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Am revenit..Am incercat sa dormmdar..vecinul meu de jos s-a gasit taman azi sa dea gauri cu bormasina...Off....
Bintui p"aici...
Nicole
30+
Denisam spune:
Buna ziua burtici,
Vad ca Moni si Irina sunt pe baricade si in schimbul 1, si ca ati trecut la subiecte de genul -cum se pierd kg dupa, eu stiu si am vazut pe perietenele mele ca dc alaptezi si faci mai tu totul in casa, in maxim 4 luni fara sa tzii regim esti inapoi la greutatea initiala, asta cu 20-22kg luate pe parcursul sarcinii, asa ca sunt sigura ca de Pasti ne vom putea imbraca intr-una din rochiile"fatale".
Mirela te ateptam si al schimbul 2,macar la inceput!
Irina cum te mai simtzi, deci rezisti macar pina luni,a sa-i?
Ursulina tu unde esti?
Fetele din state- Florinini si Bombonica?
Janina -iara e cu jocurile..
Eu trebuie sa ma apuc de covoare, dar intai sa le ia dragos sa mi le duca in basement lalocul cu pricina..si pe dupa amiaza sper sa mancam sorici ca merge peste 3 ore sa aduca purcelul.
Am facut bradul aseara,e ok, la anul vreau sa fie 100% numai argintiu si albastru, acuma am cateva fundite rosii si vreo 6 globuri care sunt din plastic( o sa le inlociuesc la anul) si sunt la poalele bradului ca sa nu le sparga copii care ne viziteaza..O sa fac si pozele promise,mai ales pe strada..
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Nico-se pare ca nuami noi 2 suntem pe aici, restul fetelor cred a dormiteaza sau fac bradul.Tu stai prost cu dormitul?
Daniela tu ce faci,e gata bradul?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!