Miini uscate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am incercat Neutrogena si nu a mers...Acum sunt la tratament cu Aveeno, care pare ca da rezultate mai bune, dar pe perioade scurte de timp. Problema e ca numai in jurul unghiilor se usuca pielea si chiar crapa. Am aproape permanent o senzatie de durere in jurul unghiilor. Am sa incerc si ceva manusi peste noapte.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

incerca tamponari locale cu vitamina A , parca tin minte ca lipsa de vit A duce la uscarea pielii in jurul unghiilor

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

eu aseara am folosit crema de catina in loc de ulei de masline si a facut minuni (mi se crapase pielea pe dosul mainilor, mai este uscata, dar nu mai e crapata sa ma usture cand desfac o portocala).
am dat un strat gros, din belsug si mi-am pus manusile.
o sa repet afacerea si in seara asta, sper sa-si revina intr-un final.
si vit A uleioasa cred ca e buan

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Si eu am o problema cu mainilie uscate in timpul iernii, dar si cu buzele uscate - am si tendinta sa le umezesc cu limba si in doi timpi si trei miscari se usuca si se crapa. Am rezolvat cu crema de galbenele, este excelenta pentru buze si, in cazuri extreme, si pentru maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ce ar fi sa incerci cu Nivea crema in cutie albastra, daca se gaseste la voi. E cea mai grasa crema posibila dupa parerea mea. Eu una folosesc Neutrogena, norvegiana, e un concentrat si fara parfum. Nu pun decit putin si sint f multumita. Cind sint insa pe afara si am probleme cu mainile crapate, revin la Nivea.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

duft fra himmel nivea e cea mai grasa de cite chimicale are in ea , cel mai bine e cu ulei curat de peste ! ulei de peste mama ajuta cel mai bine...

zeama de peste... oceanic... fishjuice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie aseara mi s-au crapat atat de tare incat mi-a dat sangele ..., am incercat si eu tot felul de creme, mai putin neutrogena, si nici faza cu manusile nu o stiam. Am sa incerc si sper din tot sufletul sa mearga. Tot de la apa patesc si eu, si numai iarna. De la detergentul de vase nu e pentru ca l-am tot schimbat. Am mai gasit un unguent la farmacie, se numeste Pivalat, dar nu se poate folosi mai mult de 2,3 saptamani. Intr-adevar reface pielea imdediat, dar ce folos ca in momentul cand vin in contact cu apa se usuca parca instantaneu...
Mersi de idee!

SARBATORI FERICITE VA DORIM!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Manusi la spalat vasele obligatoriu!
Eu facusem rani, aproape ca nu mai aveam amprente, in asa hal ajunsesem!
Am folosit neutrogena, e foarte buna si am mai gasit o crema de maini de la Ducray se cheama Ictyane si a mers mai bine decat neutrogena.
Dar tot am probleme cu mainile, eu stiu de faza ca te dai cu crema si dormi cu manusi de bumbac noaptea! N-am incercat ca nu am gasit manusi de bumbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole221 spune:

pt problema ta incearca uleiul de masline...incalzeste-l putin(cat sa suporti)si fraca-te bine pana iti intra in piele+k iti intareste si hidrateaza pielea si unghiile,eu una am incercat si sunt f multumita...mai multumita decat orice crema...am incercat f multe,dar nici una nu si-a aratat efectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu chiar am fost la dermatolog ptr problema asta si mi-a recomandat Neutrogena si vreau sa-ti spun ca este super, intr-adevar da rezultate in timp foarte scurt. Am gasit in farmacie.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput