Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Meems, felicitari !!!
Sa dea Domnu' ca Rianna sa fie o mancacioasa si sa se rezolve problema cu suptul, iar tu sa ai laptic din belsug!!!
Am vazut pozele... Rianna chiar e o frumoasa si o scumpa ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Eu inca astept... bebelina mea se pare ca se simte tare bine acolo!
Bafta gravidutzelor care asteapta ... bebelacii!
Pupici,
Camelia 38+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
Poz(n)e:
http://photos.yahoo.com/camelia_marica
joy04 spune:
MEEMS, felicitari sa-ti traiasca Rianna si sa fiti iubite.
Eu zic sa insisti cu lapticl...chiar daca ti se pare ca ea nu suge, pne-o pa piept si "trage" de ea.
Sa va spun ce am vazut in spital. m-au mutat intr-o rezerva cu inca 2 mamici, dintre care una avea fetitze gemene. Superbe ce sa zic, dar ea nu avea pic de lapte la 4 zile dupa nastere, nici macar colostru nu a avut. EEE...acum sa va zic politica spitalului municipal este alaptarea la cerere si fara completare decat in cazuri extreme. Deci pe fata asta o punea sa tine fetele la san, chiar daca nu aveau ce suge, ca sa stimuleze lactatia . Si dupa ce se inecau de plans saracutele vreo juma de ora, veneau cu cateva lingurite de lapte si le dadeau saracutzele. Mi-era asa mila de ele ca vb aia saracutzel plangeau de foame, dar sa stiti ca pana la urma s-au vazut si rezultatele ...i-a venit laptic mamicii si inca ce de laptic....Asa ca eu zic sa nu renunti asa repede la laplap-ul tau...
BB-ii vostri au manutele reci??? Ca Vladut al meu numai cu manutele reci sta chiar daca ii pun manusi (ca sezgaraie pe fata) doar daca il infas si-l fac sarmaluta are si el mainile calde...Ce sa-i fac? sa-l tin infasat????
joy + Vladut
poze
mandyksch spune:
Fetelor, dati-mi va rog idei pentru cadou de Craciun pt. un baiat de 10 ani. Nu stiu ce sa mai cumpar
Mandy
Ina869 spune:
Meems sa-ti traiasca Rianna, este superba, uitandu-ma la pozele tale mi-au revenit amintiri dragi de la nasterea mea…exact aceeasi camera de spital, fetitza la fel de paroasa, mamica la fel de fericita…tu arati superb, superb! Refacere rapida – cu doua bunicutze in jurul tau, nici nu trebuie sa-ti faci griji, totul va fi bine!
Daca pina la urma nu rezolvi cu problema suptului poate ar fi bine sa te duci inapoi la spital si sa ceri sfatul unui consultant in lactatie, ei te invata cum sa o pui la san, cum sa o tii, nu ti-au aratat chestia asta in spital ? Sper sa invete sa suga si sa te linistesti.
Camelia Daniela hai ca incepem galeria si ptr.tine!
Alexandrina, pe unde te-ai ascuns?
Leea sper ca esti bine!
Anda cind ne arati pozele cu ginerica al meu, ne mai tii mult in asteptare? Sper ca ti-ai revenit cat de cat!
Taniutza refacere rapida si tie si vrem poze cu bb Stefanel!
Joy si fata mea are manutele reci, cu manusi, fara, nu conteaza, si sa o tin sarmaluta nu-i place, ea vrea sa aiba manutele pe-afara.
Noi ieri i-am deschis un cont in banca fetei noastre si m-am amuzat tare cind pe actele de la banca i-au scris “d-ra Rachel Georgia “ , ii spuneam lui barbata-meu “ ce mai, avem fata mare, suge bine, doarme bine noaptea, are si acte de identitate ( cardul de sanatate, caci certificatul de nastere dureaza pina la trei luni pina ti-l elibereaza si dupa aceea trebuie sa aplicam ptr. un alt card numit Social Insurance ) si mai este si domnisorita pe deasupra ” sper ca timpul sa nu treaca chiar atit de repede, eu o vreau cat mai mult ptr. mine, stiu, sint egoista dar nu ma mai satur de ea si daca aici copiii isi iau zborul intre 16-18 ani eu sper sa o tin pe-a mea macar pina pe la 25, eventual sa faca doua universitati …
Fetelor, am pus ceva poze cu bubulina mea si cu iarna pe aici - link-ul de mai jos.
Initial le-am trimis in ct. comun - de citeva ori - dar nu stiu de ce nu se trimit acolo ...
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/inuta869/my_photos
O zi buna tuturor,
Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
dordia2000 spune:
Felicitari Tania si Meems, sa va traiasca pruncii, sa va refaceti repede si sa aveti muult laptic.
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
mandyksch spune:
Ina, super poze...., e f. frumos acolo la voi
Meems, si tu ai fost rapida. Sanatate tie si bebecai.
Mandy
ilenutza spune:
TANIA SI MEEMS, FELICITARI, SA VA TRAIASCA BEBICII, SA FIE SANATOSI!VOI SA FITI IUBITE SI SA VA RECUPERATI USOR!
LAVI, te rog spune-mi si mie cine este autorul cartii la care tot faci tu referire. mama si pruncul?Eu am crezut ca este cea a lui capraru dar inteleg ca nu!
Cand am vazut ca a nascut Tania mi-am adus aminte ce a scris ea pe forum vineri, respectiv ca pana sambata vrea sa isi tina bebicul in brate, si iata ca asa a fost!
MONET, cred ca ai tras o sperietura groaznica!Bine ca s-a terminat cu bine!Nu renunta la laptic!!
Acu sa va povestesc ce am "facut" la dr. sambata:stiti ca DPN-ul meu a fost pe 12-15 dec. dar atat dr. gine cat si dr. eco au spus ca nu am sanse sa tin sarcina pana la termen si ca o sa nasc inainte!De unde le-a venit ideea asta , nu ma intrebati, eu am crezut ca s-au bazat pe examenul clinic si pe faptul ca am colul scurt!
Cand ma vede gine ma intreaba daca eu nu mai nasc odata!Ma controleaza si ma intreaba prima zi a UM, stiti voi.
Se uita pe un cartonas si spune:"pai in acest caz termenul tau este 20 dec., plus 10 zile, deci poti sa nasti intre 20 si 30 dec."Dupa care incepe circul:"stiti, ii spun dr., eu de fapt nu stiu exact cand am avut ultima mens. dar oricum dupa 10.03 poate chiar pe 15.Se enerveaza, ca el de unde sa stie cand imi este mie termenul daca eu nu stiu data asta!Concluzie:ma duc luni la 8 a.m. cu toate eco si sa incercam sa vedem cum stam!
Singura mea nelamurire este:de ce au spus amandoi ca nu pot tine sarcina si ca voi naste mai devreme?????????????????adevarul este ca mie mi-a fost destul de rau de vreo luna si am crezut ca sunt chiar in pragul nasterii!
Oricum, nu ma streseaza ideea ca mai astept, vreau doar sa fie bb bine sanatos si nimic altceva!
A, si eu i-am spus ca vreau sa nasc natural ia dr. a spus ca daca se impune cezariana, imi face, ca el trebuie sa aiba in vedere ca atat mama cat si copilul trebuie sa fie sanatosi!O sa fiu cu ochii in patru pt. ca nu vreau sa imi bage pe cat o cezariana!
Voi ce credeti, o fi vrand sa ma "taie"???????
Hai ca v-am facut capul patrat!
Asa ca tot doiinunu suntem !
Ilenutza,
alexandrina spune:
Tocmai vroiam sa-i zic Inei ca probabil pe ilenutza o intreaba unde s-a ascuns ca eu am scris de dimineata si cand am dat pagina iat-o si pe ilenutza radioasa ca o floare.
Macar ea are circumstante ca nu-si stie UM, eu nu prea am scuza. Eu inteleg ca-l "murez" pe bebe pe-acolo dar ar trebui sa-mi dea si el o mana de ajutor...
Ce-mi place cum are papusica grija de Rachel
40s + 4z
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
ilenutza spune:
N-am vrut sa imi bat capul si sa ii explic. dl. dr. de ce nu stiu eu prima zi a UM!
Ce credeti ca ii pasa lui daca ii spun ca noi ne-am casatorit pe 26 feb a.c. si numai la data asta nu ma gandeam eu in feb. iar in martie am fost in luna de miere si iarasi nu mi-a stat gandul la asta!!
Si am folosit "protectii" si chiar nu stiu cum cand si unde s-a intamplat!!!!!!!!
Cand mi-a spus la eco vestea am fost "lovita de traznet"!
Acum , vreau sa stiu pe cineva care poate sa ne ia recordul:insarcinata la doua sapt. dupa nunta!
Pentru ca nu stiu cand l-am conceput, iata ca nu stiu nici cand o sa vina!
El sa fie sanatos!Si noi pe langa el!
Ilenutza
anda77 spune:
HELP
fetelor, nu mai pot, am lacrimi in ochi, ajutati-ma cu epiziotomia asta. degeaba ma asteptati pe forum cu poze si postari, nu pot nici sa merg prin casa, nu pot sa-mi fac treburile, nu pot sa primesc musafiri...inteleg ca nu pot sa stau jos, dar nici sa merg nu pot...
ma doare rau, rau perineul.
pt. hemoroid iau medicamente tari si s-a mai retras o picatura. epiziotomia nu mai supureaza exterior (cealalta cusatura n-am de unde sa stiu in ce stadiu e)dar doare rau.
mi-a zis dr. de hemoroid sa fac bai la 40 grade si fac dimineata si seara, timp in care (in cada) ma simt minunat si cu hemoroidul si cu cusatura. cand ma ridic din cada innebunesc.
p-orma ma dau cu rivanol si pe hemoroid si pe cusatura (mult rivanol), p=orma aplic crema hemoroid si crema galbenele pe cusatura. NIMIC!
ce sa mai fac ca innebunesc?
nu va spun cand merg la toaleta-treaba mare cum doare. nu numai hemoroidul, dar doare rau tot perineul.
cu ce sa ma mai dau?
doamne, ce cusaturi mi-a facut omul ala acolo....
http://community.webshots.com/user/anda1977