Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Cata eu am uitat de cercei. Bine ca mi-ai adus aminte sa dau sfoara in tara!

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Cata acum am vazut ca si tu tot la Elias esti, la Dr. Tutunaru ! Si avem aproape aceelasi DPN - UM ! Ha ha ha ! Sunt sanse sa ne vedem prin spital ! Tu cand te mai duci la control la cabinet eu am programare pe 4 ianuarie tocmai. Am inteles ca acum de sarbatori este in concediu si ca pleaca si din tara.

Alina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela naspa cu durerile...mie parca imi vine cm in fiecare zi...asa ma doare burta...aiurea si cu vaccinul care trebuia sa-l faci, bag seama ca sunt si pe acolo o gramada de "profesionisti"...Bine ca mi-ai zis, deci dupa nastere i-o bag in sticla de ulei de masline sau torn toata sticla la mine?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina- cerceii ii ia nasa cand se face botezul, eu dc chiar nu am stare pian atunci o sa ii pun pe ai mei de cand eram bebe ca sunt f. faini si din aur, asa ca nu are sens sa mai iau inca o pereche, dar poate sta si pina al 3 luni jumate cand o btezam fara cercei, oricum nasa va lau cercei frumosi.
Deci eu nu vad sensul de ce sa luam acuma cercei dc obiceiul e sa ia nasa, oricum duap 7 ani astia nu mai se potrivesc vor fi mici si va trebui sa ii schimbam si ii vor lua parintzi.
Am plecat la treburi, o zi buna!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Alina Matei...eu ma duc pe 21 miercuri...am mai fost pe 12 deci luni...si apoi cred ca abia in ian. il mai prind...sa vad miercuri ce zice...stiu ca e in concediu pina pe 2, pe 2 parca citisem ca este de garda, dar mai multe o sa aflu miercuri...eu nasc prin cezariana la 38+...tu cum nasti?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Ursulina eu cerceii vreau sa i pun din spital sa nu o chinui mai tirziu...am vazut ca e bine asa, asa ca Bia o sa iasa cercelata din spital!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, daca vrei sa rezisti pana luni, cred ca tb sa te odihnesti mai mult! Vezi ca nu vrea sa se lase asteptat flacaul?
EU in schimb am ajuns si la cosmetica, la epilat! Si eu care speram sa ajung la spital, chiar cu riscul de a folosi lama, dar asha........... Puiutza mea nu se lasa! O plimb de innebunesc, am fost si la tortura, unde nu i-a prea placut ca ma boxa de ma zapacea, si cred ca in curand voi trece la artileria grea. Asta daca-mi voi convinge sotzul! Ca saracul de luni, cand i-a spus doctorulca pana pe 22 vine bebitza, a intrat in panica. ALina si Giova, tb sa recunosc ca aveti barbati rabdatori.
Alina Matei, sa stii ca la Barza au multe lucruri utile in acelasi loc! Eu am luat patutz cu 3.300, de lemn si am avut surpriza sa constat acasa ca e chiar prea mare (sunt si mai mici, dar si din material).
Toanca, dar mult stai si tu la munca!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

utocatalina de ce nasti prin cezariana?
Si de ce la 38 +?

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova pofta buna si bafta cu mobila pt. bebe
Cata si mie mi se pare distanta mare de unde stai pana la Unirea, asteapta sa vina Dan si va duceti impreuna
Mirela bravooo, ce ma bucur ca o sa intri ca inainteHai ca a mai ramas foarte putin si ne vom tine bebeii in brate si adio stari de rau
Irina eu nu cred ca daca stai numai si numai in pat amani nasterea, daca e sa fie este! Mie cand mi s-a rupt apa eram in pat, dormeam insa recunosc ca fusesem la cinema cu o seara inainte si am stat in picioare 2 ore ca nu gasisem locuriplus ca era cu o zi dupa cutremurul din 86
Fetelor ma bucur ca am gasit un magazin la mine in oras cu specialitati romanesti Carnati,toba,si ce mai au ....Acum sa vedem cand ajung la ei si ce preturi sant Iesim si noi pe afara, am chef de colindat prin magazine dar nu stiu dupa ce anume sa ma uit

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Toanca ...displazie de sold cind am fost mica...e periculos la nastere naturala ca pot face luxatie de sold..la 38+ a zis T si mie imi covine ca este la termen!Acum iti dai seama ca poate fi 38 si 2 sau 3 zile, cine stie, poate chiar aproape de 39...om vedea!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput