Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica durerea de spate nu e relevanta pt, ca am citit ca poti avea durerile astea din cauza greutatii si a burtii.Pe mine a inceput sa ma doara de vreo 3 zile spatele

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-la cat mai multe saptamini!Nu mi-ai zis meniul pe azi..
Maraki- mersi, sper sa vian Dragos macar pe la 7, dc nu il rog pe vecin sa imi bage bradul in casa si tot il impodbesc.
O sa fac poze intr-o seara, caci e fain sa vedetzi luminitzele pe strazi, cat or sa se vada in poze, eu stiu..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai ce om rau ....taci mai Monica ca in plus trebuie sa fac si baie si in seara asta nici sa ma bati nu fac. Deci trebuie musai sa mai astepte un pic.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele eu am telefonat azi la cabinet, sa vad daca ma programeaza la inca un control intre Craciun si Revelion,desi nu m-a mai chemat.Si zice asistenta ca nu se mai fac programari,doar saptamana viitoare mai lucreaza,dar e ocupat tot,pe urma au liber pana in ...9 ianuarie
Ce sa fac sa dau totusi navala peste el vineri,sa vad cum stau? Ca nici nu s-a uitat vreodata macar la bietul meu col Poate se vede ,trec de perioada cand nu-i in tara, sau ba?
Eu am mai baut si vin si bere! Cate o gura-doua acolo...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- e vorba de durerea acuta de sale, jos de tot, ca asa dc era de spate eu nasteam de la 20 de saptamini- eu stiu de la toata lumea ca e relevanta!
Moni- pai dc in 2h ati scris 6 pagini, cand sa citesc tot, sorry, am preferat sa citesc despre subiectul fierbinte!
Si Emma face tumbe si mai ales seara cand stau si eu mai mult intinsa sau jos si cand ii dau cioco mai multa, ca azi am mincat 2..Asa ca is si ele fetizte vioaie, dar ti-am zis eu cred c ane dau semnale clare cnd e sa nastem, oricum a mea e finutza inca cu loviturile!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica du_te peste el ca nu are ce sa zica mai ales ca cine stie cand il mai vezi dc nu chiar la nastere. Dar tu faci cezariana deci ..... nu stii data sau ce?
Si eu stiam ca dc te ia la contractii si cu durere de spate e gata dar doar asociate cu contractii.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica te duci la cabinet si minti ca nu te-ai simtit bine, spui ca ai avut contractii multe si ti s-a parut ca vezi ceva pe chilot.Este imposibil sa nu iti faca dr. un control!
Denisa cred ca maine ma apuc sa fac si eu pomul
Irina daca vezi ca mai ai asa dureri si incep mai des, vezi si tu la ce intervale au loc!Daca ajung la interval de 20 de min. cred ca e bine sa te duci la spital, mie mi-au spus aici sa ma duc cand incep la 5 minute dar nu stau eu pana in ultima clipa
Fetelor ma duc in dormitor, toata ziua am avut greturiVa pe toate si Irina curaj

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA pai am mancat ciorba de perisoare si mamaliga cu carne(facuta cu sos de usturoi).
In rest, doar un pic de salata de boeuf,carnati oltenesti,baton de ciocolata,cafea,suc de lamaie...aiurea! Dar cu sunt in grafic, ba inca mai bine de cand cu fierul!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am reusit si eu sa intru!
Nu este nimeni pe aici?

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

E clar, dupa cum zicea si RAli, parca numai baietii se grabesc in grupa noastra! Mamele cu fete, mai au de asteptat! LA cat efort am facut eu azi........nici urma de nimic!
Moni, eu zic sa te duci peste doctor chiar inainte de vineri, sa nu ai surprize!
DEnisa daca Emma e inca finutza, poate va fi un copil linistit si dupa nastere! Ca fata mea cred ca ne va manca ficatzii, dupa ce energie are!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput